- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi Anteplililili
-
YaaaaaYaa ne güzel insanlarsınız valla burnumun direği sızladı şuan
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim rabbim sizlerin bebişlerinizide sağ sağlim kucagınıza versin inşallah
Bak şimdi bi video atcam durumumuz net olarak budurHahahahahep öyle olmaz mı zaten illa bi taraf yetersiz gelir
Şu ton balığını bi ben mi sevmiyorumBende ton balikli pizza yapcam bugün herifi bekliyorum gelsinki yapayim ki taze taze sicak sicak yiyelim
Ama gerçekten böyleBak şimdi bi video atcam durumumuz net olarak budur
Cat Lovers Club on Instagram: "📽 from @可乐 - DY 😄😄😄😄😄 ~ double tap ❤❤ #catloversclub"
373K likes, 5,068 comments - catloversclub on June 17, 2021: "📽 from @可乐 - DY 😄😄😄😄😄 ~ double tap ❤❤ #catloversclub".www.instagram.com
Amin canım benim aminYaaaaanedemek allah kimseyi aratmasın isteyen herkese versin yarabbim inşallah çok teşekkür ederizzzz
Peki biz isteksizken onlarin tam tersi olmasi ?Ama gerçekten böyle
Olabilir canm ama pizzada sogan mantarla guzel oluyo ton baligi pisinceŞu ton balığını bi ben mi sevmiyorum
Aslında hiç yemedim kokusu tiksindirdi beni normalde de balık sevmem ondan mı acaba
Ben daha o halimi göremedim be canımPeki biz isteksizken onlarin tam tersi olmasi ?
Calee • GET CLITERATE™️ on Instagram: "Period seggs - yes or no? Tell us in the comments ⬇️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In Ep 10 of @getcliterate our host @caleeshea goes into the details of how to spice things up on your period - Listen on Spotify, Stitcher, or Apple
268K likes, 916 comments - getcliterate on May 29, 2021: "Period seggs - yes or no? Tell us in the comments ⬇️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In Ep 10 of @getcliterate our host @caleeshea goes into the details of how to spice things up on your period - Listen on Spotify, Stitcher, or Apple ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ credit...www.instagram.com
Libidoşlariniz tavanmis mubarekBenden o benden
Ah kaderdaşim benim yalniz değilsin
Denemek lazım da cesaret edememOlabilir canm ama pizzada sogan mantarla guzel oluyo ton baligi pisince
Hamilelikte olabiliyomuş bu durumLibidoşlariniz tavanmis mubarekben o kadar degilimde suan hamileliktenmi bilmiyom benimkide tavan bu aralar
Normalde düşkündur ama ben pek degilim ayda 4 iyi diyorum o 7..8.9 10220298272910101010100Hamilelikte olabiliyomuş bu durumeşin memnunsa tadını cıkart kıymetini bil
Afiyet şifa olsunYemek yiyim gelicem
De git ye ac koyma yigenimiYemek yiyim gelicem
Bende 7 8 9 culardanımNormalde düşkündur ama ben pek degilim ayda 4 iyi diyorum o 7..8.9 10220298272910101010100
Ney o ney neyBenden o benden
Ah kaderdaşim benim yalniz değilsin
Yok anam ben istemem öyleBende 7 8 9 culardanım
Cokta şey etmeyin erken doğum olur filan Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?