- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Ayyu en sevdiğim sürtülüp hamile kalmak, hele bennn bi baktı eşim hamile kalıverdimCahilleşmek serbest he, hem de istediğimiz gibi?? Uhuuu
O halde ben sürtüşüp sonra amuda kalkarak hamile kalmanın gerçekten mümkün olduğunu savunmak istiyorum şu an izninizle
**öyle hir ruh halindeyim ki şu an, ağlanacak halime gülüyorum, sinirlerim bozuldu. Ülkede yaşama isteği bırakmadılar.
ooooo kahvaltıda güzel valla benim en sevdiğim öğünSusuşmuşsunuz
Ben çamaşır katladım patates kızartmaya gidiyorum
Aksam yemeği kahvaltı
Sen gittin diyeSusuşmuşsunuz
Aksam yemeği kahvaltı
Ahahah kiz bosver sen onları, onlara elini yorup degerli vaktini ayirip cevap yazmak hata vallahi bakCahilleşmek serbest he, hem de istediğimiz gibi?? Uhuuu
O halde ben sürtüşüp sonra amuda kalkarak hamile kalmanın gerçekten mümkün olduğunu savunmak istiyorum şu an izninizle
**öyle hir ruh halindeyim ki şu an, ağlanacak halime gülüyorum, sinirlerim bozuldu. Ülkede yaşama isteği bırakmadılar.
Hani banaSusuşmuşsunuz
Aksam yemeği kahvaltı
Biz edepli karilariz lutfeenneee hani kimse sövüşmemiş hala
Gebert kızGebertesim geliyo bazen benim de
Tam tersi olur ya işte napalım
Kolay gele madonnamSusuşmuşsunuz
Aksam yemeği kahvaltı
Ay en bi sevdiğimmSusuşmuşsunuz
Aksam yemeği kahvaltı
Hadi ya rabbim kendiliginden nasip etsin insallah simdi bu grupta bebek isteyenler var az cok biliyorum hepinizede ugurlu gelsin buraya yazmak nasip olsun inşallah kucagnizii bos koymaz rabbim elbetYok malesef canım 3 tüp bebek denemesi sonucu elde var sıfır
Canımm inşallahHadi ya rabbim kendiliginden nasip etsin insallah simdi bu grupta bebek isteyenler var az cok biliyorum hepinizede ugurlu gelsin buraya yazmak nasip olsun inşallah kucagnizii bos koymaz rabbim elbet
Hamilelerin duası kabul olurmuş sana bi elde dua edelimde göbişini boş bırakmasın doldursun minnoş bebişin olsun inşallahCanımm inşallah
Nasip zamanını bekliyoruz elbet
Olur olur hic kafana takma stres yapma olmazlari olduran rabbim varCanımm inşallah
Nasip zamanını bekliyoruz elbet
Yaa ne güzel insanlarsınız valla burnumun direği sızladı şuanHamilelerin duası kabul olurmuş sana bi elde dua edelimde göbişini boş bırakmasın doldursun minnoş bebişin olsun inşallah
Benden o bendenŞu İligini,kemigini somurenlerdensen demekkiy
Ah kaderdaşim benim yalniz değilsinKarşındaki senin gibi olmayınca sömürülmüyo canım benim
Tabiki öyle rabbimin mucizesi bizede verecek inanıyorumOlur olur hic kafana takma stres yapma olmazlari olduran rabbim var
HahahahaBenden o benden
Ah kaderdaşim benim yalniz değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?