• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cahilliğimin sonu :(

belinaymelek

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
3
0
6
Eskişehir
arkadaşlar aslında durumun farkındayım ama yinede yardım bekliyorum biraz karışık ama özet geçiyim bi arkadaşım vardı konuşuyorduk galiba benle ilgileniyomuştu anlamamıştım ben tam da o zamanlar biriyle görüşmeye başladım ve o çocukd a benle konuşmayı kesti sonra ilişkim bitti aynı ortamlarda bulunur olduk ve aslında onun yokluğunu çok hissettiğimi anladım onla konuştum seviyorum dedim ( biliyorum kızdınız ama kafam çok karışmıştı ne olacaksa olsun dedim) sonra o olmaz dedi peki dedim kimseye olanlardan bahsetmemesini söyledim buda gitmiş yakın arkadşına dayanamamış anlatmış (çok utandım ) nasıl davranacam ben hep aynı ortamdayız çok yerde yanlış yaptığımı biliyorum lütfen çok kızmayın...

Peki o cocugun senden hoslandigini biliyor muydun, yeni iliskine baslarken.
Eger iki tarafa da mavi boncuk dagittiysan suc senin.

Duygularınızı söylemişsiniz kendi isteginizle biri zorla söyletmedi ya . Geri de alamayacağınıza göre sıkıntı yaratmaya gerek yok unutun gitsin :KK51:

çok karışık yazmışsın anlayamadm ki tamo_O görmezden duymazdan gel gitsin :KK47:

çok karışık yazmışsın anlayamadm ki tamo_O görmezden duymazdan gel gitsin :KK47:

Ben anlayamdım neyden utandınız, sorun ne?

Biriyle konuşurken anlamamışsınız ilgisini, başkasıyla olmuşsunuz... Sonra o kişiyle bitmiş ve bu kişiye sevdiğinizi söylemişsiniz falan...

Bir gariplik yok bence

X Y ile görüşürken Z X e ilgi duyuyormuş X in haberi yokmuş.
X ve Y ayrıldıktan sonra Z nin ilgisini farke eden X, Z ile şansını denemeye karar vermiş; Lakin Z nin artık gönlü yokmuş.
Bu sırada Q'ya X in ona teklif ettiğini söylemek suretiyle onu rezil, rüsva etmiş.

yas kac? o kadar utanilacak bi durum yok bu bir.. ikincisi de cocuk niye oyle yapmis o da ayri bi gururluymus hasban=m bu da iki

arkadaşlar aslında durumun farkındayım ama yinede yardım bekliyorum biraz karışık ama özet geçiyim bi arkadaşım vardı konuşuyorduk galiba benle ilgileniyomuştu anlamamıştım ben tam da o zamanlar biriyle görüşmeye başladım ve o çocukd a benle konuşmayı kesti sonra ilişkim bitti aynı ortamlarda bulunur olduk ve aslında onun yokluğunu çok hissettiğimi anladım onla konuştum seviyorum dedim ( biliyorum kızdınız ama kafam çok karışmıştı ne olacaksa olsun dedim) sonra o olmaz dedi peki dedim kimseye olanlardan bahsetmemesini söyledim buda gitmiş yakın arkadşına dayanamamış anlatmış (çok utandım ) nasıl davranacam ben hep aynı ortamdayız çok yerde yanlış yaptığımı biliyorum lütfen çok kızmayın...

Seviyorum dedin o da karşılık vermedi, boşver aynı ortamda olsanız da sıkıntı etme hiç bişey olmamış gibi davran. Sevebilirsin de sevmeyebilirsin de kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. iyi ki o çocukta karşılık vermemiş seviyorsan çıkalım vs diye. baksana söyleme başkasına dediğin durumu bile gitmiş anlatmış... soran olursa o dönemde vardı öyle bişey bitti gitti der geçersin...

Back
X