- 17 Aralık 2015
- 140
- 48
- 98
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
umarım eşiniz onlara cekmemistirMerhabalar Öyle bir aileye gelin gelmişim ki ben bile kendime şaşırıyorum. Eşimin ailesi (anne, kızkardeş) görgüden kibarlıktan yoksul insanlar. Kayınvalidem yattığım odaya kapıyı çalmadan girer, yumuşak dille konuşmaz, üslubu serttir. Görümcem desen kız nazikliği olmadan herkese laf yetiştirir. Kayıınvalidem çocuklarının üzerinden geçinmeyi çok sever. İstediği şeyi kızına söyler alması için. Damada yük olmayayım, ağzına laf vermeyeyim gibi bir düşüncesi yok. Kızı bile bu durumdan rahatsızken onun umrunda değil. O kendi işinin yürüdüğüne bakar. Böyle bir ailede gelinim maalesef :)
Merhabalar Öyle bir aileye gelin gelmişim ki ben bile kendime şaşırıyorum. Eşimin ailesi (anne, kızkardeş) görgüden kibarlıktan yoksul insanlar. Kayınvalidem yattığım odaya kapıyı çalmadan girer, yumuşak dille konuşmaz, üslubu serttir. Görümcem desen kız nazikliği olmadan herkese laf yetiştirir. Kayıınvalidem çocuklarının üzerinden geçinmeyi çok sever. İstediği şeyi kızına söyler alması için. Damada yük olmayayım, ağzına laf vermeyeyim gibi bir düşüncesi yok. Kızı bile bu durumdan rahatsızken onun umrunda değil. O kendi işinin yürüdüğüne bakar. Böyle bir ailede gelinim maalesef :)
nişanlandısizin görümce evde yan gelip yatmıyor muydu
ne zaman evlendi
pat diye girer odaya sinir oluyorum o huyunaOdaya kapı çalmadan girme nedir arkadaşım
sende demi var aynı sıkıntı :)Yoksa sen benim eltimmisin
sende demi var aynı sıkıntı :)
Biçok kabalık gördüm duydum da bunu sadece filmlerde oluyo sanıyodum. Yahu bi duruma şahit olsa napcak hiç mi aklına gelmez yuhpat diye girer odaya sinir oluyorum o huyuna
Ooo ayipsin alasi var Allah'tan senede 2 kere goruyoruz ondada yetiyor. Bigün yatak odasina girdiğinde çıplak olacam görecek gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?