Cahilliğin Bu Kadarı

incitanemmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
140
48
98
Merhabalar Öyle bir aileye gelin gelmişim ki ben bile kendime şaşırıyorum. Eşimin ailesi (anne, kızkardeş) görgüden kibarlıktan yoksul insanlar. Kayınvalidem yattığım odaya kapıyı çalmadan girer, yumuşak dille konuşmaz, üslubu serttir. Görümcem desen kız nazikliği olmadan herkese laf yetiştirir. Kayıınvalidem çocuklarının üzerinden geçinmeyi çok sever. İstediği şeyi kızına söyler alması için. Damada yük olmayayım, ağzına laf vermeyeyim gibi bir düşüncesi yok. Kızı bile bu durumdan rahatsızken onun umrunda değil. O kendi işinin yürüdüğüne bakar. Böyle bir ailede gelinim maalesef :)

umarım eşiniz onlara cekmemistir

evlenmeden önce çok birlikte olmadım ailesiyle çok sık gitmezdim gittiğimdede 3-4 saat oturup kalkardım

sizin görümce evde yan gelip yatmıyor muydu
ne zaman evlendi

Gel cekinme yanima yat hatta İşin ucundanda sen tut de.. saygısız yaa en ayar oldugum sey insanin mahremine saygi duyulmamasi..

alan memnun satan memnunsa siz niye gerildiniz ki bukadar anne -kız arasında boşverin siz,
Bu arada eşinizde o aileden çıkma hani birşekilde soyaçekim olur.
Evet kv yaptığı kabalık !!kapı çalmadan girmek ne demek ?eşiniz rahatsız olmuyor mu bu durumdan ?

eşim varken pek olmadı ama ben mesela üstümü çıkarmaya girerim yada bi işim vardır girerim odaya kapıyı kapatırım gelir kapıyı çalmadan

Ay neyse ki sen uzaktaymışsın. Senede 2 kere sabredilir. Biz aynı şehirdeyiz. Görgüsüz cahil insanla uğraşmak çok zor.

Ben odada yalnızken daha çok yapıyor. Eşim varken olmadı pek. Bence yalnızken de girmesi hiç hoş değil. Ne olursa olsun kapalı kapı çalınmadan açılmaz diye öğrendik biz görgü kurallarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…