- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
Ben odada yalnızken daha çok yapıyor. Eşim varken olmadı pek. Bence yalnızken de girmesi hiç hoş değil. Ne olursa olsun kapalı kapı çalınmadan açılmaz diye öğrendik biz görgü kurallarında.
AminAllah kolaylık versin...
Ooo ayipsin alasi var Allah'tan senede 2 kere goruyoruz ondada yetiyor. Bigün yatak odasina girdiğinde çıplak olacam görecek gününü
Utansa da bi süre sonra unutur. Çünkü pek gururlu bi kadın değildir.Odaya girdikten sonra kapınızı kilitleyin. Neden kilitledin derse direkt içeri girince ürküyorum ondan dersiniz. 1-2 den sonra utanır herhalde.
Eşimleyken değil ben odadayken girer bişey sorar.Nasıl yani eşinizle uyurken yatak odanıza mı giriyor
Ne demeye çalışıyorsun senKız nazikliği, damada yük olmamak, her şeyi kıza aldırmak... şu ülkede kız evladım varya çok üzülüyorum çok. Cinsiyetçi cümleler. Daha yazmaktan haberi yok ona buna görgüsüz diyor. Görgüden yoksul olmak nedir ya????
alan memnun satan memnunsa siz niye gerildiniz ki bukadar anne -kız arasında boşverin siz,
Bu arada eşinizde o aileden çıkma hani birşekilde soyaçekim olur.
Evet kv yaptığı kabalık !!kapı çalmadan girmek ne demek ?eşiniz rahatsız olmuyor mu bu durumdan ?
Gayet açık bence ne yazdığım="incitanemmmmm, post: 44485069, member: 723703"]Ne demeye çalışıyorsun sen
nişanlandı
Eşimleyken değil ben odadayken girer bişey sorar.
Yok damat yapacakmış biz sadece hediyemizi yapacaz okadaroo hazır olun
düğünü size yaptıracaklar biliyorsunuz değil mi
hatta ufaktan kenara ceyiz parası biriktirmeye başlayın
Yok damat yapacakmış biz sadece hediyemizi yapacaz okadar
Odaya kapı çalmadan girme nedir arkadaşım
Merhabalar Öyle bir aileye gelin gelmişim ki ben bile kendime şaşırıyorum. Eşimin ailesi (anne, kızkardeş) görgüden kibarlıktan yoksul insanlar. Kayınvalidem yattığım odaya kapıyı çalmadan girer, yumuşak dille konuşmaz, üslubu serttir. Görümcem desen kız nazikliği olmadan herkese laf yetiştirir. Kayıınvalidem çocuklarının üzerinden geçinmeyi çok sever. İstediği şeyi kızına söyler alması için. Damada yük olmayayım, ağzına laf vermeyeyim gibi bir düşüncesi yok. Kızı bile bu durumdan rahatsızken onun umrunda değil. O kendi işinin yürüdüğüne bakar. Böyle bir ailede gelinim maalesef :)
Bu tontişler gelinleriyle oğullarını kardeş falan mı sanıyolar? Nasıl bi cesaret ?benimki de çalmaz. eşime ve annesine göre normal bir durum bu
Niye giriyor ki? Sizin yatak odanızdan sizden ne istiyor, nedir derdi?Ben odada yalnızken daha çok yapıyor. Eşim varken olmadı pek. Bence yalnızken de girmesi hiç hoş değil. Ne olursa olsun kapalı kapı çalınmadan açılmaz diye öğrendik biz görgü kurallarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?