Cahilliğin Bu Kadarı

Ben odada yalnızken daha çok yapıyor. Eşim varken olmadı pek. Bence yalnızken de girmesi hiç hoş değil. Ne olursa olsun kapalı kapı çalınmadan açılmaz diye öğrendik biz görgü kurallarında.

Odaya girdikten sonra kapınızı kilitleyin. Neden kilitledin derse direkt içeri girince ürküyorum ondan dersiniz. 1-2 den sonra utanır herhalde.

Kız nazikliği, damada yük olmamak, her şeyi kıza aldırmak... şu ülkede kız evladım varya çok üzülüyorum çok. Cinsiyetçi cümleler. Daha yazmaktan haberi yok ona buna görgüsüz diyor. Görgüden yoksul olmak nedir ya????

Yok damat yapacakmış biz sadece hediyemizi yapacaz okadar

yarın bir gün yine konu acarsanız sasırmam
parayı bizden bekliyorlar diye
demedi demeyin
o aileye güvenilmeyeceğini siz de biliyorsunuz hazırlıklı olmakta fayda var

Denk getirin k.valide odaya gireceği an çıplak görsün belki biraz utanır..
Eşiniz biliyormu bu durumu.

Benim kayinvalide de pat DİE girer ve kaldığımız odanın kapısı salona aciliyor yanı salonda oturan insanlar olabiliyor bazen ve bir keresinde üzerimi değiştiriyordum pat DİE acti yine kapıyı ve kapının arkasına kaciverdim ve kadın hala pat DİE açar yanı bu sahneden sonra hala birşeyler dank etmediyse ne diyeyim 60 yaşındaki kadına en fazla Allah akıl fikir versin diorum ayrıca kol çantamı ve valizimi kurcalar,Allah tan uzagiz senede 3-4 kez ziyaret ediyoruz yoksa çekilecek çile degil

Ben odada yalnızken daha çok yapıyor. Eşim varken olmadı pek. Bence yalnızken de girmesi hiç hoş değil. Ne olursa olsun kapalı kapı çalınmadan açılmaz diye öğrendik biz görgü kurallarında.
Niye giriyor ki? Sizin yatak odanızdan sizden ne istiyor, nedir derdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…