- 7 Aralık 2015
- 676
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
Aynen çıkmanızı beklesin çok lazımsa seslensin falan siz içeri girince niye dalıyo içeri?Niye giriyor ki? Sizin yatak odanızdan sizden ne istiyor, nedir derdi?
KK'da duymadığımız tek bir konu kaldı, sapık eğilimli kaynanaAynen çıkmanızı beklesin çok lazımsa seslensin falan siz içeri girince niye dalıyo içeri?
Ay çok güldüm ya sen çok yasaYoksa sen benim eltimmisin
Merhabalar Öyle bir aileye gelin gelmişim ki ben bile kendime şaşırıyorum. Eşimin ailesi (anne, kızkardeş) görgüden kibarlıktan yoksul insanlar. Kayınvalidem yattığım odaya kapıyı çalmadan girer, yumuşak dille konuşmaz, üslubu serttir. Görümcem desen kız nazikliği olmadan herkese laf yetiştirir. Kayıınvalidem çocuklarının üzerinden geçinmeyi çok sever. İstediği şeyi kızına söyler alması için. Damada yük olmayayım, ağzına laf vermeyeyim gibi bir düşüncesi yok. Kızı bile bu durumdan rahatsızken onun umrunda değil. O kendi işinin yürüdüğüne bakar. Böyle bir ailede gelinim maalesef :)
Artık sallamamaya başladım kafaya takmıyorumbenimki de mesela kız aglardı bebekken, kütt diye dalardı odaya hemde gece yarısı, hemde eşim varken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?