Cahilliğin Bu Kadarı

Yatak odaniza izinsiz kapı vurmadan giemek ne demek ya kizsaniza ayıp denen bişey var ya uygunsuz bi durumda girse pat diye utanmaz kadın. Kitleyin anahtar varsa ben alt katta akrabanın küçük çocuğu girdi diye kıyamet kopardim çocuğun ödü patladı daha yaklasamiyo bile evde yokken de çoğu zaman kitlerim ben mi çok despotum ya da çok mu dik sozluyum bilemedim esiniz ne diyo bu duruma

Kusura bakmayın da anladığım kadarıyla kv yanında yaşıyorsunuz. Baştan kabul etmeyecektiniz. Odaya da girer, başka yere de girer, ev onun nasıl olsa dimi?

Uyarin, yanlisini soyleyin, kendinizi somurtmeyin kizinada ne yaparsa yapsin karismayin, sonra siz kotu olursunuz.

Kapınızın kilidi yok mu ? Kitlerseniz anlar belki.. Sorarsa neden kilitledin diye verirsiniz cevabını. Zamanla senin de üslubun değişecek ona karşı

Benim kayinvalidem banyoya sırtımi sürtmeye gelmişti yeni evliyken, banyonun anahtari da yoktu,kendi evimde ne kadar utanmistim. Şimdi sinirleniyorum... ooo daha anlatsam destan olur.... demem o ki kötünün kötüsü var.

benimki de mesela kız aglardı bebekken, kütt diye dalardı odaya hemde gece yarısı, hemde eşim varken...

ben bunu cahillik olarak görmüyorum çoğu kv bu evin hakimi benim , benim oğlumun evi o zaman istediğim gibi her yere istediğim zaman dalarım kafasıyla yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…