Çakıl Taşları Fox Tv

ben akşamları rastladığımda kanal değiştiriyordum..

geçen hafta gündüz ilk bölümüne rastladım..

şöyle bir bakayım dedim ve takıldımm Şeniz

çok eğlenceli ve başarılı bir kadro..

hergün izliyorum geçmiş bölümlerini..

benim en sevdiğim dizi o şuanda..diğerlerini tamamen can sıkıntısından izliyorum..hatta çoğu zaman izlemiyorum zap yapıp duruyorum..

bu hafta ekrem ve sevil arasında kıvılcımlar yanacak sankiii

konusu cok bayık oldugu icin liseli dizileri pek sevmiorum ama kücük sırlardan iyi olduğuna inanmıorum gerci fragmanını izledim ama tutmadım acıkcası...

arka sıradakiler i ve ömre bedeli cıkaran kanalın ii bisi yapcagına ihtimal vermiorum.
yinede kızkardesim sevilay izlio kendisi öss ye hazırlanıo sanırım sadece ergenlerin ilgisini cekmekte cünkü coğu olumlu övgülerle sözedio bu dizidn ..

ben çok beğendim keyifli bi dizi en azından kardeşinin karısına sevgiliisine göz koyan kimim kiminle oynaştığı belli olmayan bizi dizi değil ailece keyifle izlenebilir

Ben butun bolumleri izledim ve cok keyifli buldum. Bu diziyi takip ederim.

Internette yayin gunune bakarken buyuk bir fan sitesini de buldum.

Begeniliyor yani..

bende izledm güzel dizi küçük sırlar gbi absürd değil arka sıradakiler gbi de felaketlerle dolu değil,eğlenceli bi dizi

Evet hem eglenceli hem daha gercekci.. Boyle devam ederse guzel

Senaryo nasil ilerleyecek cok merak ediyorum

Nisanur karakterini cok sempatik buluyorum, galiba Neset hocayla arlarinda ask baslayacak :)

Ekrem ile sevili yakınlaştırıyolar ama bence cihan olmalıydı..
ikisi daha çok yakışıo bence.

Cihan kimi bulacak aceba kaydirigubbakcemile3

Nisanura mi kaldi yoksa kaydirigubbakcemile3

Yeni biri dahil edilir mutlaka diziye onun içinde zemuszemus
Ee yalnız olmaz dimi aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…