Tüp Bebek Merkezleri Çakmak Erdem Hastanesinde tüp bebek bölümü

insallah canım içini ferah tut bebeşin senle onu hisset ve annesiyle babasını terk etmicek boyle dusun ki o pozitif enerjiyide alsın sizden güzel haberi ögrenir ögrenmez yaz bizede

insallah canım içini ferah tut bebeşin senle onu hisset ve annesiyle babasını terk etmicek boyle dusun ki o pozitif enerjiyide alsın sizden güzel haberi ögrenir ögrenmez yaz bizede

İnşaallah canımm olumlu düşünmeye çalışıyorum Gelişmeleri yazarım canım :))

kızlar nihayet bugün regl oldum perşembe günü kontrole gideceğim kan tahlili falan yapılacakmış değerlere bakılacakmış sizde nasıl oldu bu aşamada neler yapılıyor yazarsanız sevinirim

kızlar nihayet bugün regl oldum perşembe günü kontrole gideceğim kan tahlili falan yapılacakmış değerlere bakılacakmış sizde nasıl oldu bu aşamada neler yapılıyor yazarsanız sevinirim

birde bu uzun kısa protok olayı ne benimki uzun mu? ben acelem yok önemli olan sonuç olumlu olsun yerki dedim birde ben lucrini koldan yapıyorum ama karından yapan çok galiba fark varmı ki? karından olmuyor mu diye doktora sorduğunda o başka ilaç demişti bana belki diğerlerini karından vurduracaktır oyüzden mi acaba bunu koldan yapıyorum bilemedim

Canım tedavine perşembe başlıyacaksın sanırım hayırlı olsun Eğer perşembe başlarlarsa kısa protokol olacak Aslına bakarsan kısa veya uzun çok farketmiyor Eğer yumurta rezervin azalıyorsa kısa protokol en sağlıklı olanı bende kan değerlerime bakmamışlardı önceki tetkiklerime baktılar keşke banada tahlil yapsalardı ve uzun yerine kısa uygulasalardı belki daha çok yumurta ve embriyo elde etmiş olacaktık; ben kadere inanırım Rabbim verecekse ne protokolü, ne yumurta sayısı, ne sperm sayısı ne de gittiğin hastane önemi olur.Ama tabiki mantıklı düşündüğümde de doğru tedaviyi uygulamaları gerekiyordu ki ben acaba mı diye şuan bile düşünmemiş olurdum 2 yumurtam alınmış teki işlem görmüş 2 gün sonra transfer ve sağlıklı olduğunu söylüyorlar belki ticari taktik bu ama dediğim gibi bu aklımı meşgul eden düşünceler diğer yandan yavrumun olup olmaması Rabbimin işi ,ya herşey kısmet olur yavrum olur, ya da herşey engel olur en hayırlısı olur İnşallhh senin kısmetinde bu tedavinde olur Sakın takılma çok sorgulama benim gibi pozitif ol sonuçta neticesi önemli Bu arada bana lucrini verirken koldan demişlerdi ben de betül hanıma koldan olmazsa olur mu dedim göbekten de yapabilirsin dedi ben adetimin 21. günü sulandırılmış lucrin sabah 5 akşam 5 olarak kullandım (uzun protokol böyle ) Adetin 2 günü de yumurt ageliştiriciler ile lucrine devam ettim çatlama iğnesine kadar Biraz geç gördüm paylaşımını umarım sorularına cevap verebilmişimdir Tekrar hayırlı olsun Herşey güzel olacak diye ''bismillah'' de ve başla ...

yardımın ve paylaşımın için teşekkürler herkes için hayırlısı uğurlusu olsun umarım sende biran önce miniğine kavuşursun takdiri ilahi bizim cabalamamızdan başka birşey gelmiyor elden biz elimizden geleni yapalımda inşallah herşey gönlümüze göre olur . bende lucrini koldan sabah 10 olarak 1 kez kullanıyorum kendim vuruyorum aynanın karşısına geçip bazen zor geliyor kendi kendine iğne vurmak dayanacağız artık napalım sayılı gün ama bazen sayılı gün de geçmiyor hele sonucu beklemek çok zor oluyo çatlatma yaptığımda sonu hüsran olmuştu beklemenin zor olduğunu ordan biliyorum Allah büyük herşeyin hayırlısını nasip etsin yüce Allahım

nrglylmz arada girip yazsana seni coook merak ediyorum

Canım ben test günümden 3 gün önce yani dün test yaptırdım eğer olursa eşime babalar günü hediyesi veririm diye düşündüm ama sonuç negatif yani <2.00 çıktı pazartesiye kadar yükselmesi mucize tabi ama ben yine ilaçlarımı bırakmadım sonuçta 1000 de bir olsa bile pazartesi doktor dedikten sonra bırakcam Rabbim nasip etmedi demek ki vakti zamanı değilmiş Aslında dün yazacaktım ama sen moralmen etkilenme diye yazdım ama bu da bu tedavinin başka bir yüzü Bak svehi örnek al şuan bebişi göbüşünde Rabbim nazarlardan saklasın İnşallhh senin tedavin güzel gider ve hamile kalırsın tabi bununla da yetmez rabbim sağlıkla kucağını doldursun evlat kokusunu içine çektirsin inşallhh

olsun canim saglik olsun ins.kendiliginden bir sonraki ay olur bende simdi adet oldum 2.asilamaya baslicam pazartesi gitcem zeynep kamile canim sende sakin uzulme demekki hayirlisi buymus

s.a canım nasılsın... gerçekten çok üzüldüm sonuca. zamanı gelmemiş demekki.. bi bakarsın bu ay konuverir göbüşene bebiş.. erdem olumsuz tüpten sonra aşılama yapıyo die biliyorum uygun fiyata yada bedava. o tedavi iyi gider ve bebişin gelr inşaAallah..

bnmde bebişim kasılıyo taş gibi oluyo doktorda kasılıyo dedi. erken doğuma neden oluyomuş oda ilaç kullanıyorum yatıyorum bol bol eşimde işten çıktı evde nete giremiyorum o yüzden kendine iyi bak üzme sakın canını hayırlısı böleymiş demekki dua et bize teyzesi

merhaba canım umarım herşey gönlüne göre tez zamanda ağrısız sızısız ilaçsız hiç uğraşmadan birden gerçekleşir. umudunu yitirme Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin herşeyde bir hayır var unutma bunu şimdi biz bilemiyoruz ama zaman bir şekilde gösteriyor moralini yüksek tut ve dualarını eksik etme Yüce Allahım hep bizimle bir yerlerden bizi izliyor ve zamanı geldiğinde güzellikleri önümüze serecektir

adasug canım merhaba senin tedavin ne aşamada canım ben senide takip ediyorum erdem de bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki ay nasip olursa sen memnun kaldın mı

Canım iyiyim çok şükür ben erkenden yaptım testimi zaten çünkü gün geçtikçe kendinde belirti aramaya başlıyorsun ve bu benim kontrolümün dışına çıkınca sonuca göre hareket edeyim dedim inan üzüldüm tabi ki ama rahatladım o beyindeki düşünce beni daha çok yıprattı Transferden sonra hep belirti aradım oluyordu da saçmalık işte ama hissiyatım yoktu içime doğmuştu olmayacağı sürekli kendimi kandırıyordum Rabbim inşallhh tedaviye gerek kalmadan gönderir yavrumu bana Bu arada sanırım ayakta fazla kalmak sana iyi gelmiyor aynısı kuzenimede olmuştu doktor sen ayakta kaldıkça onun göbek kordonu kasılıyormuş dedi o yüzden genellikle otur ve uzan diyordu Sen de keyfine bak kendini zorlama canım Allaha emanet ol Rabbim sağlıklı haberlerinizi almanızı nasip etsin canım

olsun canim saglik olsun ins.kendiliginden bir sonraki ay olur bende simdi adet oldum 2.asilamaya baslicam pazartesi gitcem zeynep kamile canim sende sakin uzulme demekki hayirlisi buymus

Hayırlı olsun canım inşaallah aşılaman tutar Aslında bana 2. aşılama çıkmıştı ilaçlarını kullandım ama parayla alırım Benim sana sormak istediğim gittiğinde bir sorarmısın rapor ne kadar geçerli geçen ay çıktı acaba o rapor sadece ilaçlar için mi ? ben ilacı alınmış raporla en son ne aman aşılama için gidebilirim Çünkü eşim ağustosta tekrar başka yerde tüp deneyelim dedi eğer orası olmazsa ben aşılamamı ekim gibi felan yapabilirim tekrar o zaman rapor çıkartmam gerekecek mi yoksa bu rapor geçerlimi sonuçta ilaçlarını aldım Çok soru sordum biraz karışık oldu ama bu konuda bir sorarsan yardımcı olursan sevinirim canım

Aminnnn çok sağol içten güzel dileklerin için Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu inşaallah Hepinize duacıyım

canım ben dun gıttım kıst varmıs bu ay yapılamıcak asılamam o sira hemsıreye dedim bir daha heyete girmeme gerek varmı?o da ilacın varmı dedi var dedim tamam o zaman girme adet olunca gel dedi bir dahakı aya...

senin suan elinde ilac var gözukuyor ya ne zaman gıtsen yaparlar asılamayı diyorum ben benım fıkrım ama istersen gıt bır soyle ilacları kullandım bır daha heyete gırsem ılac yazarmı de erdemın de sgk ayla anlasması varsa ıse yarar belkı ama tabii sadece benim fikrim.:26:

adasug canım merhaba senin tedavin ne aşamada canım ben senide takip ediyorum erdem de bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki ay nasip olursa sen memnun kaldın mı

merhaba elifyesiller, doktorum Yasemin hanım ve ilgi alakasından memnunum ilk günden cep telefonunu bile verdi herhangi birşey olduğunda arayıp sorabiliyorum.
Tabi sonuç önemli bugün kontrolüm vardı yumurtalar çok fazla değil sanırım ama 1 tanesi 16 diğerleri 13 cumartasiye kadar yeterli gelişme olursa çatlatma iğnesi vurulacak pzts de yumurta toplama olayı olacakmış hayırlısı bakalım ama bu menogon iğneleri kalçadan beni mahvetti neyse yapılacak bişey yok dayanacağız artık 8 menegon yedim 5 ilaç 3 su şeklinde yarında var sonra duruma göre bakılacak aman herşey olumlu sorunsuz olsunda bunlar gelir geçer hatırlanmaz bile

merhaba canım inşallah herşey çok güzel olur ve sen sağ salim bebeğini kucağına alırsın tüp bebekte moral çok önemli moralini yüksek tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…