- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi fatoceren8888
Olur tabi bi bakariz en azindanRica ederim balım. Bu konu da hesaplı olan bi site var sana özelden yazarım. Almak istersen oradan alırsınız canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi bi bakariz en azindanRica ederim balım. Bu konu da hesaplı olan bi site var sana özelden yazarım. Almak istersen oradan alırsınız canım..
Cnm nerden aldınız arjinini bizde alaımRica ederim balım. Bu konu da hesaplı olan bi site var sana özelden yazarım. Almak istersen oradan alırsınız canım..
Canim arkadas nerden aldi bilmiyorum ama solgarinkini oneriyorlarCnm nerden aldınız arjinini bizde alaım
Hayırlı olsunKizlar hamileyim bir cok sey kullandik caksir i da esim 1 hafta icti sadece etki etti mi bilmiyorum
Caksiri nasil kullanıyorsunuz acabaHayırlı olsunAfilim92 .. Bende eşime 10 gündür çakşır kullandırıyorum.. henüz bir etkisini görmedik.. çakşırla beraber neler uyguladın..?
Aktardan çakşır kökü aldım.. havanda dövdüm bi güzel.. daha sonra hergün 1 tatlı kaşığına 1 su bardağı kaynatıyorum her gün akşam yemeklerden sonra zorla içiriyorum.. midesi bulanıyor ama içmek zorunda...Caksiri nasil kullanıyorsunuz acaba
Ben kök olarak aldım kendim kaynatıyorum.. Sen suyunu mu içiriyorsun? Faydası oldu mu?Biz 1 aydır kulanıyoruz 3 litre içti eşim bir çay bardagının yarısı çaksır yarısı su koyuyırum ama çakşır kökü suyumu daha iyi çaksır suyumu onu merka ediyorum
bizdeki sorun azosperm hipogonadizime baglı 3 aylık tedavideyiz celalettin peru da 2 ay sonra görücez faydasını ama testesteronu ve cinsel istegi arttırıyorBen kök olarak aldım kendim kaynatıyorum.. Sen suyunu mu içiriyorsun? Faydası oldu mu?
Eşim 12 gündür içiyor cinsel istekte bi artış olmadıbizdeki sorun azosperm hipogonadizime baglı 3 aylık tedavideyiz celalettin peru da 2 ay sonra görücez faydasını ama testesteronu ve cinsel istegi arttırıyor
zaten 9 litre içmeden faydası belli olmuyormus biz 3 litre içtik 1 aydaEşim 12 gündür içiyor cinsel istekte bi artış olmadı![]()
Konum burda her sey yazıyor inceleyebilirsin canim .Hayırlı olsunAfilim92 .. Bende eşime 10 gündür çakşır kullandırıyorum.. henüz bir etkisini görmedik.. çakşırla beraber neler uyguladın..?
Hmm ozaman biz daha başlardayız.. gelişmeleri yazar mısın buraya? Sen beden önce başlamışsın merak ediyorum...zaten 9 litre içmeden faydası belli olmuyormus biz 3 litre içtik 1 ayda
Okudum canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKonum burda her sey yazıyor inceleyebilirsin canim .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Amin canim Allah sifa versin size de nasip etsin .Bu topikte konu var morfoloji diye basliyor .Ordaki kizlarla da konuşabilirsin. Benden daha fazla bilgiye sahipler.Okudum canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahbizlerede dua et..