- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.936
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
Teşekkür ederim. Bize de saçma geliyor gerçek suç işleyenler disardayken suçsuz birini içeri atmazlsr inşallahVay be adalet sistemine bak! Açık aleni hırsızlık yapanlar göğsünü gere gere ortalıkta dolaşırken, hiç işlenmemiş suç için 10 yıla kasar hapis isteniyor! Gözlerim yaşardı!
Geçmiş olsun konu sahibi, inşallah korktuğunuz şekilde sonuçlanmaz
Peki bu dolandırıcılık eski hatla mı işlenmiş? Aynı numarayı kullanmaya devam etti diyorsunuz?Teşekkür ederim. Bize de saçma geliyor gerçek suç işleyenler disardayken suçsuz birini içeri atmazlsr inşallah
Evet ayni numarayı kullanmiş nasıl olduysa çalınan hat ile çeşitli dolandırıcılık yapilmiş karakoldan çağrılan kadar bişey anlamadikPeki bu dolandırıcılık eski hatla mı işlenmiş? Aynı numarayı kullanmaya devam etti diyorsunuz?
Ben de yillar önce telefonumu kaybetmistim.Tekrar sim kartimi cikartirken önceki kullanilan sim kartim iptal edilmisti form falan doldurup yeni sim karti verilmisti.Sanki eksik birseyler var bu olayda anlam veremedim simdi iki sim karti nasil aktif calismis.(Bu arada telefonu kaybedince karakola gidip kayip ya da çalıntı oldugunu bildirdim . Gerci bulunamadi.)Evet ayni numarayı kullanmiş nasıl olduysa çalınan hat ile çeşitli dolandırıcılık yapilmiş karakoldan çağrılan kadar bişey anlamadik
Hemen çıkarmamış kardeşim 1-2 ay geçince akrabimzla gidip cikartirmis hattı.o süre içinde yapılmış dolandırıcılık heraldeAma olmaz ki. Yeni sim çıkınca eskisi kullanımdışı olur.
Evet şimdi annemle konuştum 1,2 ay gectikten sonra çıkartmış aynı numarayıaynı numara kullanılması imkansız. acaba kardeşin yeni hat çıkarana kadar mı işlendi suç. birde aynı numarayı çıkarması için yakın akrabanın onayı gerek kardeşin bir başına çıkaramaz ki
Allah yardım etsin.Hemen çıkarmamış kardeşim 1-2 ay geçince akrabimzla gidip cikartirmis hattı.o süre içinde yapılmış dolandırıcılık heralde
Evet ailemle yasiyor.Kardeşim ufak bir esnaf lokantasında çalışıyordu caldirdigi sıra.patronlarida şahit ama kamera yoktu dükkanda. Yeni telefon alana kadar bekleyip sonra aynı numarayi cikartirmisEksik birseyler var sanki.
Ne gibi bir dolandırıcılık yapılmış?
Kardeşiniz neredeydi o zaman ? Ailenizle mi yaşıyordu? Hattı çıkarttırana kadar hangi telefonu hattı kullandı?
Aklıma gelen ayrıntıları yazıyorum valla olay böyle kuyumcu hırsızlığı ve telofon dolandırıcılığı yapılmışVay canına olaya bakın.
Benim telefonumu alenen çalan, bana defalarca tehditler savuran, sevgilime bıçak çeken ve bu gibi olayları daha önce de yapan şahıs habire cezaevine girip çıkıyor hiçbir suçu olmayan çocuk 10 yıl ceza alabiliyor.
Bir şeyleri eksik anlatmadığınıza emin misiniz? Ne gibi bir hırsızlık yapılmış mesela. Çok üzücü bri durum, Allah yardımcınız olsun.
İnşallah korktuğunuz gibi sonuçlanmaz.Evet ailemle yasiyor.Kardeşim ufak bir esnaf lokantasında çalışıyordu caldirdigi sıra.patronlarida şahit ama kamera yoktu dükkanda. Yeni telefon alana kadar bekleyip sonra aynı numarayi cikartirmis
Büyük olaylar. Siz bir avukatla konulup dava içeriğini iyice bir inceleyin belki delil yetersizliği gibi bir durum olur.Aklıma gelen ayrıntıları yazıyorum valla olay böyle kuyumcu hırsızlığı ve telofon dolandırıcılığı yapılmış
Kuyumcu hırsızlığı nasıl yapılmış ki telefonla?Aklıma gelen ayrıntıları yazıyorum valla olay böyle kuyumcu hırsızlığı ve telofon dolandırıcılığı yapılmış
Öyle bişey olmaz birini ama aradığında iki telefonmu çaliyor yani müşteri hizmetleri arasanız böyle bişey olmayacağını söylerEvet ayni numarayı kullanmiş nasıl olduysa çalınan hat ile çeşitli dolandırıcılık yapilmiş karakoldan çağrılan kadar bişey anlamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?