- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.936
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
Sagolun.İnşallah korktuğunuz gibi sonuçlanmaz.
Malesef gerçek suçlular dışarda elini kolunu sallayarak geziyor.
Anlamadıgım neden dava yeni açıldı?
Evet öyle birşeyde yazıyormuş kağıtta ben görmedim tabi ailemin yanında değilim şuanKuyumcu hırsızlığı nasıl yapılmış ki telefonla?
Ay evet ya. Bir de o üyeye umarım cezanızı çekersiniz falan yazmıştım, beraat ettiiiim diye gülerek cevap vermişti. Ve ilk defa yaptığı bir şey değildi. Utanmıyorlar.Kuyumcu hırsızlığı nasıl yapılmış ki telefonla?
Baya ciddi bir olay.
Geçen de bir üye konu açmıştı 2. El sitesinde 3 kişiyi dolandırmış o bile beraat aldığını yazmıştı.
Yaşıda küçük. Siz alanına göre bir avukatla görüşün. İnşallah ceza almaz.
Haklısınız anneme sordum 1-2ay sonra cikartirmis kardeşim numarayı bu süre icindede suça karışmış demekÖyle bişey olmaz birini ama aradığında iki telefonmu çaliyor yani müşteri hizmetleri arasanız böyle bişey olmayacağını söyler
Aynen baya baya gülerek cevap vermişti. Birde utanmadan 3 kişiyi dolandırdım yazdı açık açık.Ay evet ya. Bir de o üyeye umarım cezanızı çekersiniz falan yazmıştım, beraat ettiiiim diye gülerek cevap vermişti. Ve ilk defa yaptığı bir şey değildi. Utanmıyorlar.
Niye 15 yaşında bir çocuğun aklına uyarak polise gitmediniz dünyanın çeşitli hali var herturlu insan var şimdi uğraş dur bundan sonra iyi takip edin ailecek kardesiniziHaklısınız anneme sordum 1-2ay sonra cikartirmis kardeşim numarayı bu süre icindede suça karışmış demek
Ay ciddi misiniz? Hangi üye o? Rezillik gerçekten.Kuyumcu hırsızlığı nasıl yapılmış ki telefonla?
Baya ciddi bir olay.
Geçen de bir üye konu açmıştı 2. El sitesinde 3 kişiyi dolandırmış o bile beraat aldığını yazmıştı.
Yaşıda küçük. Siz alanına göre bir avukatla görüşün. İnşallah ceza almaz.
Hiç böyle bişey akıllarına gelmemiş hâlbuki annemde uyarmış polise gidin diye.Niye 15 yaşında bir çocuğun aklına uyarak polise gitmediniz dünyanın çeşitli hali var herturlu insan var şimdi uğraş dur bundan sonra iyi takip edin ailecek kardesinizi
Üyenin ismini hatırlamıyorum ama hukuk bölümünde de defalarca konu açmıştı.Ay ciddi misiniz? Hangi üye o? Rezillik gerçekten.
Allah aşkına TC numarasiyla bile yapıyorlar onu bile gizliyiruz hicmi haber seyretmiyirsunuz dikkatli olun olmadan önlem almak lazım ben kızımın telindeki uygulamaya kadar bakıyorumHiç böyle bişey akıllarına gelmemiş hâlbuki annemde uyarmış polise gidin diye.
Aynen.zaten Kardeşimin böyle organize bir suçun içinde olmadığı belli aslında şahitleri var o sira çalıştığına dair, hiçbir sabıkası yok, o hatla suç işlese niye tekrar aynı hattı çıkarsın bilemedim. bakalım ne olcakO dönem ki ses kayıtları incelensin zaten kardeşinin sesi olmadığı anlaşılır yeni de hat çıkarıldı sonuçta
Kimde var ses kaydı acabaO dönem ki ses kayıtları incelensin zaten kardeşinin sesi olmadığı anlaşılır yeni de hat çıkarıldı sonuçta
Keşke o an polise gitselerdi böyle olmazdı.Aynen.zaten Kardeşimin böyle organize bir suçun içinde olmadığı belli aslında şahitleri var o sira çalıştığına dair, hiçbir sabıkası yok, o hatla suç işlese niye tekrar aynı hattı çıkarsın bilemedim. bakalım ne olcak
Keşke gitseydiKeşke o an polise gitselerdi böyle olmazdı.
Peki birşeyi merak ettim sim kart üzerinden dolandırıcılık olmuş ya dolandırılan kişiler hiç bu süreçte kardeşinizi aramadımı 1-2 ay sonra hattı tekrar kullanıma açtıgında.
Anladım dolandırılan kişiler para mı göndermiş eger banka üzerinden olmuşsa yani banka hesabı filan kullanılmışsa bunların incelenmesini isteyebilirsinizKeşke gitseydinasılsa çalınan telefon önemsiz polisede gitsek bulunmaz diye düşünmüş suça karışacagi akıllarına gelmemiş
.kimse aramamis ta ki karakoldan cagrilncaya kadar.
Tam bu detayları bilmiyorum ailemin yanında değilim onlarda anladıkları kadar anlattilar.ama söylerim bu dediğinizi.sagolunAnladım dolandırılan kişiler para mı göndermiş eger banka üzerinden olmuşsa yani banka hesabı filan kullanılmışsa bunların incelenmesini isteyebilirsiniz
OperatörlerdeKimde var ses kaydı acaba
Operatörler ses kaydıni alamaz yasal suçtur kvkk gorekimse almaz sadece aranan numaralara jayit altına alinir sadece polis özel izinle dinlerOperatörlerde
1.Allah aşkına TC numarasiyla bile yapıyorlar onu bile gizliyiruz hicmi haber seyretmiyirsunuz dikkatli olun olmadan önlem almak lazım ben kızımın telindeki uygulamaya kadar bakıyorum
2.Niye 15 yaşında bir çocuğun aklına uyarak polise gitmediniz dünyanın çeşitli hali var herturlu insan var şimdi uğraş dur bundan sonra iyi takip edin ailecek kardesinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?