calisacagim ama

mezuniyetin ne?
yurt dışında falan mı yaşadın? yani baya akıcı konuşabiliyor musun? hangi dil?
ingilizce evet ceviri yapabilirim ve konusabilirim mezuniyeti bu kadar acik soylemiyim ben tanidik cikar diye korkuyorum acikcasi
cok yaygin bi bolum degil soylersem ve tanidik varsa bence beni tanirlar

ben de yeni mezun olduğumda görüştüğüm ilk veya ikinci yer yurtdışı seyahati demişti..
bir ithalat firmasıydı..
illa gidilecek dememişlerdi ama gidilebilir demişlerdi..
mezun olduğun okul sayesinde biliyorsan yabancı dili, çeviri için yetmez. yurt dışında büyüdüm dersen ok. ya da mütercim tercümanlık mezunu falansan buna da ok. ama zaten bu bölümü bitirseydin şimdiye kadar bir şeyler yapmak isterdin.

ben de yeni mezun olduğumda görüştüğüm ilk veya ikinci yer yurtdışı seyahati demişti..
bir ithalat firmasıydı..
illa gidilecek dememişlerdi ama gidilebilir demişlerdi..
illa gidilecek hindistan a gidebiliriz mesela dedi adam
benim yapacagim isle ilgili oldugu icin illaki gitmem gerek zaten esinle falan bi sorun olursa sonra biz de uzuluruz sorun olsun istemeyiz hani once esine de sor bu sartlarimiz oyle bize gel dedi adam
yani bizim sartlarimiz bunlar dedi

elbette ki çalışın, resmen 4 ayak üzerine düşmüşsünüz.. yurtdışı seyahatleri germesin kesinlikle, bir süre sonra alışıyorsunuz hatta yaşam tarzı şekline geliyor bu geziler.. çocuğunuz da bu yaşama çabuk ayak uyduracaktır endişelenmeyin..

ingilizce evet ceviri yapabilirim ve konusabilirim mezuniyeti bu kadar acik soylemiyim ben tanidik cikar diye korkuyorum acikcasi
cok yaygin bi bolum degil soylersem ve tanidik varsa bence beni tanirlar
çok tanıdık bir bölüm değilse karşılaştırmalı edebiyat gibi geldi bana. ama yurt doışı tecrüben yoksa eğer mail falan okursun yazarsın ama tercümanlık kısmı daha ciddi bence.

siz cok pesin konusuyorsunuz sanki kucumser gibi
nerden biliyorsunuz ki benim yabanci dil seviyemi
simdiye kadar neden bisler yapmadigimi soyledim anlattim zaten

sizinde mi boyle bir isiniz var

bana mı dediniz "şimdiye kadar bir şeyler yapmak isterdin" diye benim mesajımdan alıntı yapmışsınız ama.. ben zaten çalışıyorum??

siz cok pesin konusuyorsunuz sanki kucumser gibi
nerden biliyorsunuz ki benim yabanci dil seviyemi
simdiye kadar neden bisler yapmadigimi soyledim anlattim zaten
canım neden küçümseyeyim iş hayatı çok acımasız gerçekten. bunlar iş hayatının gerçekleri. bembe şeyler söylesem daha mı makbul olurdu?
zaten bilmediğim için bir kaç alternatif sundum sana. çok iyi biliyorsan da ne güzel senin için.

iste ben o acimizasiz hayati bilmiyorum
dedim ya ocuk 4 aylikti bi ise girdim patronun o kadar civik halleri vardi ki dayanamadim
aslina bakarsaniz orasi da duyulmus bi yerdi ama adam ciddiyetsizdi

iste ben o acimizasiz hayati bilmiyorum
dedim ya ocuk 4 aylikti bi ise girdim patronun o kadar civik halleri vardi ki dayanamadim
aslina bakarsaniz orasi da duyulmus bi yerdi ama adam ciddiyetsizdi
canım bak bir şey daha yazacağım ama kızıyorsun.
bilmediğin için amaç yardım etmek..
patron başında duruyorsa o şirket zaten büyük ve duyulmuş değildir.
kurumsal yerlerde patron olmaz şirketin başında. hatta çalışanlar hiç görmezler bile.
senin tercihlerin talihsiz olmuş.

sole soyleyim adam israr etmedi gel calis diye ilk cagirdi gorusmeye gittim sartlarimiz bunlar dedi yurt disi seyahatine olumsuz bakiyorsan konusmayalim hic dedi
yani daha sonra bu sebepten esinizle problem olursa bizde uzuluruz o yuzden bastan konusmak en iyisi dedi
gecen hafta konusmustuk sonra adam ben haftaya kadar bi seyahatte olacagim sana kararimi haftaya bildirecegim dedi bugun icin yani bugunde aradi esinizle birlikte gelin tekrar konusalim dedi

Bence çalışın tecrübe olur.

Benim arkadaşım bilindik bir holdingte iyi bir pozisyonda çalışıyor uzun yıllardır. Oda başından beri yurtdışına gider. Evlendi 3 çocuğu oldu ki bunların ikisi ikiz hala çok sık çıkar yurtdışına, oda başörtülü bir bayan. Annesi yok, kv başka şehirde..eşiyle birlikte idare ediyorlar ki çocukları çok küçükkende bırakıp gitti. Şimdide biri daha anaokuluna gidiyor.Bide öyle sadece Avrupa falan değil, Amerika , japonyo, heryere gidiyor.Yani bence iş içinize sindiyse yurtdışını çok problem etmeyin..benimde ikiz kızım var ben onları 1,5 yaşındayken bakıcıya bırakıp işe başladım.Arkamdan ağlamadılar mı hemde nasıl ağladılar ama bıraktığım insan son derece güvenilirdi içim rahat bıraktım ama çok kez işe ağlayarak gitmişimdir. Nöbetim vardı gece annemle eşim baktılar..şimdi 4,5 yaşındalar artık o sorunlar çok geride kaldı. Ama kızınızla haftaiçi annede kalma fikri bence doğru değil çünkü eşinizin düzeni alt üst olacak ki bu zamanla ilişkinizi etkiler. Kızınızı iyi bir kreşe verebilirsiniz. Yurtdışına çıkıncada annenenizle eşiniz idare eder.Bence siz biraz oluşacak değişimi kabullenmekte zorlanıyorsunuz ve çokta haklsınız. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...

sagolun gercekten ben anlatamadim ama siz cok iyi anlamissiniz
simdiye kadar calismadigim icin nasil olacak nasil yapicam cocugum rezil olur mu cani sikilir mi aglar mi bunlari dusundum
dun gittik esimle beraber konustular esim de rahat etti icine sindi
tama benim oyle kurumsal cok buyuk bi yer degil ama kendi capinda taninmis is yapan ciddi bi yer patron da kendi veteriner ve ise atilmis o sekilde bir yer
yarin baslayacagim insallah allah yuzumu kara cikarmaz esimde bi dene yapamazsan cikarsin dedi

çalışıyorum memurum işide bırakamıyorum. keşke hiç atanmasaydım hep işsiz kalsaydımda çocuğumu kendim büyütebilseydim diyorum. her gün işi bıraksam nasıl olur die düşünerek işe geliyorum. çalışmayı bu aralar hiç istemiyorum. millet ne der die düşünmeyin kalbinizin sesini dinleyin. maddi durumunuz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…