calisacagim ama

ıste herkesın bı derdı var demekkı ben memur olmak ıcın her seyı yaptım
suanda bellı degıl ama daha nereye kadar bırde atamamı bekleyeyım
yıne atmalarda puanımı kullanırım ama ya olmassa dıye ıse gırdım
maddı durumuzu cok da ıyı degıl

merhaba ben ıse basladım bugun ıkıncı gunum
arastırdık ıs yerı sahıbım gayet ıyı bı ınsan cok babacan bı ınsan kendı ısını yapmayan calısan gırısımcı bı ınsan
fakat ben alısık olmadıgımdan mıdır bılmıyourm cok sıkıldım
yanımda bı tane daha calısan var bıde patron ofıste 3 kısıyız tek bayan benım yanımdakı arkadas da fazla konuskan degıl bende oyleyımdır zaten ama belkıde yenı geldıgım ıcındır
ben cok sıkıldım
bole ısı de bulamam bence logo programı ogretılecekmıs daha sonra bana
9 da baslıyorum 4 te cıkıyorum hafta sonu yok
buralarda cok nadır hafta sonu calısmayan yer cumartesı full calısan yerler var
bunları dusunuyorum alısır mıyım dıyorum
bana bıraz moral verın destek olun

mis gibi iş bulmuşsunuz hayırlı olsun.

Memurlar bile 4 te cikamiyor bence sartlariniz iyi su an, cocugunuzu naptiniz bilmiyorum okumadim da bence krese verin cocugunuz okul oncesi sosyallessin hayata bir yerden adim atsin surekli anneanne anne gozetiminde olursa hayata gec baslar

Memurlar bile 4 te cikamiyor bence sartlariniz iyi su an, cocugunuzu naptiniz bilmiyorum okumadim da bence krese verin cocugunuz okul oncesi sosyallessin hayata bir yerden adim atsin surekli anneanne anne gozetiminde olursa hayata gec baslar
sagolun cocuguma annem bakıyor suan daha cok yenı de kres dusunuyorum tanbkı ınsallah ılerleyen zamanlarda

Kesinlikle verin krese giden cocuklar daha erken insanlarla iletisimi ogrenip daha girisken oluyorlar iyi bir yere verilmeleri sarti ile

Kesinlikle verin krese giden cocuklar daha erken insanlarla iletisimi ogrenip daha girisken oluyorlar iyi bir yere verilmeleri sarti ile
istiyorum bende cocugum oyle olsun tabıkı
bırde dedıgınız gıbı buralarda hem 4 te cıkan ıs yere yok hep 6 da 7 de
bılmıyorum heralde ılk gunler oldugundan sıkılıyourm ıns bole gıtmez

çalışma saatleri çok iyi. ben rüyamda bile göremem bu saatleri.
maaşı nasıl peki buna karşı?

çalışma saatleri çok iyi. ben rüyamda bile göremem bu saatleri.
maaşı nasıl peki buna karşı?
yanı ofıste sıkıldıgını dert etme dıyosunuz
ya bende hıc konuskan bır degılımdır ama yanımdakı arkadas bende de susukun
ben konusursam ancak oyle konusuluyo
o da bende buyuk ve evlıymıs

sagolun bıraz rahatladım
ben yapım oyle yenı bı ortama gırdımmı stres olurum cok duygusalım
ıkı gundur cok kotuyum bıldıgım seylerı de yapamam falan kala kalırım oyle
herkes öyle. senin avantajın ortamda tek kadın olman.
bir de yeni geleni dışlayan hem cinslerinin olduğunu düşün.

milletin dedigi icin degil kendiniz istiyorsaniz calisin. bana cok da istekli gelmediniz.

milletin dedigi icin degil kendiniz istiyorsaniz calisin. bana cok da istekli gelmediniz.
calısmaya ısteksız degılım ama bu zaman kadar calısmadıgım ıcın tedırgınlık var uzerımde
mevcut duzenımı bozuyorum bı ıse gırıyorum falan stres var
bırde cocuk olmasa sankı bole olmazdım onu bırakıyorum falan o yuzden
baslarda yazdım herkes soruyor dıye tabı bunlarda benı uzen seyler ama sırf mıllet sordugu ıcın calısmıyorum

Benim de çocuğum var ve çalışıyorum. 4 yaşındaki çocuğunuz kreste birçok şey öğrenebilir, arkadaşlıklar kurar. Ben yurtdışında yaşıyorum, biz 4 yaşında çovugu okula gönderiyrz. Okul çağı başlıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…