- Konu Sahibi nebilimben
-
ıste herkesın bı derdı var demekkı ben memur olmak ıcın her seyı yaptımçalışıyorum memurum işide bırakamıyorum. keşke hiç atanmasaydım hep işsiz kalsaydımda çocuğumu kendim büyütebilseydim diyorum. her gün işi bıraksam nasıl olur die düşünerek işe geliyorum. çalışmayı bu aralar hiç istemiyorum. millet ne der die düşünmeyin kalbinizin sesini dinleyin. maddi durumunuz nasıl
merhaba ben ıse basladım bugun ıkıncı gunum
arastırdık ıs yerı sahıbım gayet ıyı bı ınsan cok babacan bı ınsan kendı ısını yapmayan calısan gırısımcı bı ınsan
fakat ben alısık olmadıgımdan mıdır bılmıyourm cok sıkıldım
yanımda bı tane daha calısan var bıde patron ofıste 3 kısıyız tek bayan benım yanımdakı arkadas da fazla konuskan degıl bende oyleyımdır zaten ama belkıde yenı geldıgım ıcındır
ben cok sıkıldım
bole ısı de bulamam bence logo programı ogretılecekmıs daha sonra bana
9 da baslıyorum 4 te cıkıyorum hafta sonu yok
buralarda cok nadır hafta sonu calısmayan yer cumartesı full calısan yerler var
bunları dusunuyorum alısır mıyım dıyorum
bana bıraz moral verın destek olun
sagolunnmis gibi iş bulmuşsunuz hayırlı olsun.
sagolun cocuguma annem bakıyor suan daha cok yenı de kres dusunuyorum tanbkı ınsallah ılerleyen zamanlardaMemurlar bile 4 te cikamiyor bence sartlariniz iyi su an, cocugunuzu naptiniz bilmiyorum okumadim da bence krese verin cocugunuz okul oncesi sosyallessin hayata bir yerden adim atsin surekli anneanne anne gozetiminde olursa hayata gec baslar
istiyorum bende cocugum oyle olsun tabıkıKesinlikle verin krese giden cocuklar daha erken insanlarla iletisimi ogrenip daha girisken oluyorlar iyi bir yere verilmeleri sarti ile
çalışma saatleri çok iyi. ben rüyamda bile göremem bu saatleri.merhaba ben ıse basladım bugun ıkıncı gunum
arastırdık ıs yerı sahıbım gayet ıyı bı ınsan cok babacan bı ınsan kendı ısını yapmayan calısan gırısımcı bı ınsan
fakat ben alısık olmadıgımdan mıdır bılmıyourm cok sıkıldım
yanımda bı tane daha calısan var bıde patron ofıste 3 kısıyız tek bayan benım yanımdakı arkadas da fazla konuskan degıl bende oyleyımdır zaten ama belkıde yenı geldıgım ıcındır
ben cok sıkıldım
bole ısı de bulamam bence logo programı ogretılecekmıs daha sonra bana
9 da baslıyorum 4 te cıkıyorum hafta sonu yok
buralarda cok nadır hafta sonu calısmayan yer cumartesı full calısan yerler var
bunları dusunuyorum alısır mıyım dıyorum
bana bıraz moral verın destek olun
maas ıkı ay boyunca 1200 daha sonra 1400 olacakçalışma saatleri çok iyi. ben rüyamda bile göremem bu saatleri.
maaşı nasıl peki buna karşı?
yanı ofıste sıkıldıgını dert etme dıyosunuzçalışma saatleri çok iyi. ben rüyamda bile göremem bu saatleri.
maaşı nasıl peki buna karşı?
bence iyi. yani 9-4 arası ctsi yok.maas ıkı ay boyunca 1200 daha sonra 1400 olacak
buralarda bole
sagolun bıraz rahatladımbence iyi. yani 9-4 arası ctsi yok.
ben bile kabul edebilirim. part time gibi
herkes öyle. senin avantajın ortamda tek kadın olman.sagolun bıraz rahatladım
ben yapım oyle yenı bı ortama gırdımmı stres olurum cok duygusalım
ıkı gundur cok kotuyum bıldıgım seylerı de yapamam falan kala kalırım oyle
her ıkı turlu de ortamı gormedıgım ıcın bılemıyorumherkes öyle. senin avantajın ortamda tek kadın olman.
bir de yeni geleni dışlayan hem cinslerinin olduğunu düşün.
milletin dedigi icin degil kendiniz istiyorsaniz calisin. bana cok da istekli gelmediniz.kres te cok istiyorum guzel seyler ogrensin falan iste ama cocugumdan hic ayrilmadim ya sanki cocugum alisamaz yapamaz uzulur gibi geliyo
simdi bana calisan anneler tepki vermesin bizim canimiz yok mu diye anlaiyorum tabi ama ben bi saat bile ayri kalmadim cocugumdan
ama bir yandan da milletin sen hala calismiymusun sorularindan biktim usandim
kuvvetle muhtemelher ıkı turlu de ortamı gormedıgım ıcın bılemıyorum
belkıde dedıgın gıbı de olabılırdı
benden baska bayan olup benı dıslayabılırdı
calısmaya ısteksız degılım ama bu zaman kadar calısmadıgım ıcın tedırgınlık var uzerımdemilletin dedigi icin degil kendiniz istiyorsaniz calisin. bana cok da istekli gelmediniz.
Benim de çocuğum var ve çalışıyorum. 4 yaşındaki çocuğunuz kreste birçok şey öğrenebilir, arkadaşlıklar kurar. Ben yurtdışında yaşıyorum, biz 4 yaşında çovugu okula gönderiyrz. Okul çağı başlıyor yani.calısmaya ısteksız degılım ama bu zaman kadar calısmadıgım ıcın tedırgınlık var uzerımde
mevcut duzenımı bozuyorum bı ıse gırıyorum falan stres var
bırde cocuk olmasa sankı bole olmazdım onu bırakıyorum falan o yuzden
baslarda yazdım herkes soruyor dıye tabı bunlarda benı uzen seyler ama sırf mıllet sordugu ıcın calısmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?