Siz şu an çocuklarınıza bakıyorsunuz onların en güzel en önemli yaşlarında hayata hazırlayarak zaten çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Çocuklarınız büyüsün girer bir işe çalışırsınız hiç üzülmeyin, onlar büyüyene kadar vakit bulursanız kendinize yatırım yapın, ( okul, kurs gibi)Merhaba, çocuklarım var ve çalışamıyorum . Annemde yanımda değil. Eşime yardımcı olup çalışamıyorum. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. Yanlış bu düşüncelerim biliyorum ama çevremde çalışanları görünce imreniyorum. Şükür eşim çalışıyor ama ona yardımcı olmak isterdim . Neden böyle hissediyorum?
Böyle hissetiriliyor olabilir misin ? Çünkü çocuklarına bakmak , evi tertipleyip düzenlemek de çok hafife alınmayacak kadar sorumluluk getirir. Keşke çalışıp kendi paranizi kazanabilseniz ama imkan el vermiyorsa yapacak bir şey yok. Kreşe vereyim çalışayım derseniz aldığınız maaş kreşe gidecek büyük ihtimalle.Merhaba, çocuklarım var ve çalışamıyorum . Annemde yanımda değil. Eşime yardımcı olup çalışamıyorum. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. Yanlış bu düşüncelerim biliyorum ama çevremde çalışanları görünce imreniyorum. Şükür eşim çalışıyor ama ona yardımcı olmak isterdim . Neden böyle hissediyorum?
allah askina adamin iki çocuğuna bakiyorsun, akşamları yemekler yapıyorsunEşime yardımcı olup çalışamıyorum.
Servisle okuldan alan okul sonrası bakan etüd merkezi kreş tarzı yerler yok mu? Varsa masrafı epey azaltır. Ya da aynı yaşta güvendiğiniz bir komşu çocuğunun annesine yarısı kadar bile para verseniz çocuğunuza bakar diye düşünüyorum. Hem arkadaşla vakit geçirmiş olur. Ben de çocuklarım okula başladıktan sonra çalışmaya başladım. Bu şekilde arttırabildim. Yoksa evde oturup ev okulu yapsam daha karlı.Ben çalışıyorum da ne oluyor ki?
Yine eşime yardımcı olamıyorum. Akşam 6 da eve geldigimiz için çocuğu özel okula vermek zorunda kaldık. Aldığım maaş okula gidiyor. İş yerinde de çay demlenmiyor. Kalan para da çay, yemek derken uçuyor. Bence güzelce cocuklarini büyüt ileride bakarsın.
Özel ders falan verseniz, ya da evden yapabileceğiniz bir iş yapsanız, el işi de olur, bir şeyler üretip internetten satabilirsiniz.Ben öğretmenim ama 2 çocuğumda da ücretsiz izin aldım 2 yıl. Onlara bakmam gerekiyordu vasıfsız olduğumdan değil. Çok zorlandım o ayrı
Ben zaten kamuda çalışıyorum. Ücretsiz izin aldım. Çalışacak vaktim olsa izin almazdımÖzel ders falan verseniz, ya da evden yapabileceğiniz bir iş yapsanız, el işi de olur, bir şeyler üretip internetten satabilirsiniz.
evlenince bıraktım . Özel sektör yani garanti bi meslek de degilEvlendikten sonra mı geldi çalışma isteği? Yoksa işinizi mi bıraktınız
evlenince bıraktım . Özel sektör yani garanti bi meslek de degil
En küçüğü daha yaşında değil. Diğerleri 4 ve 7Bukadar dert edildek birşey yok
Çocuklarınıza bakıyorsunuz, siz olmasanız bakıcı bakacak hem dünyanın parasını alacak hem sizin gibi bakmayacak
Ben çocuklar için işi bırakmayı kayıp olarak görmüyorum
Zamanında bende bırakmıştım, nerdeyse 8 sene evdeydim, hiç pişman değilim en sevimli anları, en çabuk büyüdükleri zamanlarda her anlarında yanlarındaydım
Çocuklar kaç yaşında sizin? küçüğü 3-4 yaşına gelince bir kreşe verin sizde başlayın tekrar.
Çalışmak isteyin yeterki
En küçüğü daha yaşında değil. Diğerleri 4 ve 7
2 yıllık mezunum süt teknikeri. Bu alanda da hiç çalışmadım daha önce. Giyim mağaza alanında özelde çalıştımYani şöyle en azından bir 2 seneniz daha var bence, diğeleride az daha büyümüş olur o sürede
Mesleğiniz nedir
Ne mezunusunuz
Bu süre içinde evden kendinizi geliştirin
Dilinizi ilerletin
Mesleğiniz ile ilgili online eğitimler araştırın
İş hayatı çok çabuk ilerliyor, evde körelmeyin devamlı gündemde olun. Sonrası Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?