- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
Benim annem kendimi bildim bileli hep calisiyordu. Simdi evliyim hala calisiyor. Iyi ki calismis. Anneme saygi duyuyorum ve gurur duyuyorum. Bende tek cocuklariyim ne yaptilarsa benim icin yaptilar sagolsunlar.
Ozellikle omru ev hanimligiyla gecmis kös kös oturup cocuklar buyuyuncede cocuklarindan para bekleyip onlarin destegine ihtiyac duyan kadinlardan degil aksine kendisi bana destekci ve kendisi ayakta durabilen bir kadin.
Benim annem calisiyordu bize babaannem ve arada teyzem ve anannem bakardi amma biz annemizin isden gelmesine yarim saat kala pencereye dikilip hep annemizin uzakdan golgesinin gorunmesini beklerdik.bu cok guzel bir hissdi annemiz geliyor.Amma tabiki de iyi baktilar bize babaanne ve anaannelerimiz.amma hep bir burukluk oluyordu bilmiyorum niye.hayat bu bende mecbur kaldigimda calisicam cocugum icin onun icin annelerin de isi zor.arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
benim annem çalışan bir anneydi ve bu durum çocukluğumdan çok şey aldı götürdü, hep anne hasreti çektim ve şimdi annemle o anne- kız ilşikisini yakalayamıyorum, onu çok seviyorum ama hep bir şey eksik...arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?