- Konu Sahibi cadi34cadi
-
Evet ama tüm gün değilIlk onuldan onceki senemi yani 5 yada 6 yasinda yanliz kaldin vallahi sasirdim
Ben degil de esimin annesi calisan bi kadindi.Esim pek bahsetmez ama en belirgin tavri benim calismama karsi olmasidir mesela.Cocuklarla birlikte ol,kapiyi calinca sen ac yeter bana der hep...arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
Benim kızımda 14 aylık ama son saatler iyice sabırsızlanıyormuşBenim annem calisiyordu bize babaannem ve arada teyzem ve anannem bakardi amma biz annemizin isden gelmesine yarim saat kala pencereye dikilip hep annemizin uzakdan golgesinin gorunmesini beklerdik.bu cok guzel bir hissdi annemiz geliyor.Amma tabiki de iyi baktilar bize babaanne ve anaannelerimiz.amma hep bir burukluk oluyordu bilmiyorum niye.hayat bu bende mecbur kaldigimda calisicam cocugum icin onun icin annelerin de isi zor.
Benim daha beter 8 de evde oluyoruz maalesefEvet bunun icin elimden.geleni yapiyorum oglumu 6 da aliyorum annemden ve 10 a kadar sadece dikkatimi ona vermeye calisiyorum tv kesinlikle acmiyorum oynuyorum konusuyorum onunla kaloteli zaman gecirmek icin cabaliorum.kisaca
Bende öyleyim önceliğim kızım, zaten akşama kadar beni bekliyor minik kuzumAman ne gezmesi disimi fircalasam.banyo.yapsam seviniyorum vallahi 6 dan 10 a kadar oglumdan baska bisey yok.bana yemegi bile 10 da yapipda esime hazirladigim olur yanii eger onceki gunden yoksa
Ondan şimdide bu kadar cevvalsin maşallah ( :Evet ama tüm gün değil
Annem erken giderdi babam daha geç giderdi bazı günler arada bir kaç saat olurdu bazen arada gelirdi babam ya da boş günler de vardı
Öyle gelişkin komşu ilişkisi vs de yoktu ayrıca
Ilerleyen yıllarda okuldan gelirdim kapıyı açmaya gücüm yetmezse yan komşu açardı
Bende hep ilerde kızım ne düşünecek acaba diye içimden geçiriyordumC cadi34cadi tebrik ederim canım harika bi konu açmışsın. Ve cevap yazan herkese teker teker teşekkür ederim. Bende çalışıyorum biri 13 ,biri 1.5 yaşında. Bunları okumak rahatlattı sanki. Şimdi sizlansalarda büyüyünce idrak edecekler demek ki diye umut oldu bana
Sacmaligin daniskasi benim annem ve benim cevremdeki yasitlarimin hepsini n annesi calisiyordu beni ananem buyuttu diger arkadaslarimi da ananne babanne buyuttu. Hic de oyle annemden falan sogumadim insanlarini icini kararrtmayin lutfen buyuk ihtimalle siz calismayan hayta calismak zor gelen kadinlardan birisiniz kusura bakmayin bu konuda edepli adapli olamayacagim. Kadin sadece para kazanmak icin calismaz. Konu sahibi ne diyor hem 15 yillik sgk am var onu yakmak istemiyorum sadece bu da degil calisan ureten kadinlar olmak lazim yattigi yerden buyuyen tek sey karpuz. Dedigim gibi annem calisiyordu ve suan o emekli miss gibi geciniyor kimseciklere muhtac degil istedigini alir istedigini yapar omru boyunca kimseye muhtac olmayan ayaklari yere sapasaglam basan dimdik duran bir kadin oldu bende boyle bir kadinin cocugu oldugum icin cok mutluyum.ayrılsanız dısardan ssk prımı odesenız.Bence bır cocuk anne ıle byumelı.Ilerde sorun eder sıze karşı soğuk olur.Tanıdıgım butun cocuklar ılerde sorun ettı.
Son paragrafta tanittigin kadunlardan bu forumda o kadar çok var ki. Dayak yiyen ama ekonomik ozgurlugu olmadigi icin bosanamayan ya da aldatilan ama maddiyat yuzunden katlanan. Ama nedense is calisma konusuna gelince hele ki anneysen hemen onlar iyi anne calisanlar kotu anne oluuor. Nefret ediyorum bundanEv hanimlarini niye kotuliyim bende suan evdeyim? Aksine yok calisan guclu kadindir digerleri ezik vs genellemeside en sinir olduğum şeydir. Ezik, pasif olmak yada guclu olmak karakterle alakali birseydir. Ben suan calismiyorum diye ezik olup 3 ay sonra işe girdigim diye asiri ozgur, mukkemmel guclu kadin mi olucam? Ha bir cocugum olsaydi kisa bir ara vermek disinda isi birakmazdim oda onun gelecegi için. Anneme para vermektende korktugum yok. Sadece benim dahi verecegim paraya ihtiyaci olmadigi icin onun adina mutluyum gozum arkada degil.
Ama verdigim ornekteki gibi kadinlar var pasif elinde 5 kurusu yok koca desen dogru durust para vermiyor. Ne cocuguna bir faydasi oluyor ne kendine aksine birde cocuklarina muhtaç duruma geliyor. Herseyi onkardan bekliyor. Bunlarida gordu bu gozler. O yuzden ben annemle gurur duyarim tabiki
Ama çalıştığı halde maaş kartını kocasına veren kadınlar da varSon paragrafta tanittigin kadunlardan bu forumda o kadar çok var ki. Dayak yiyen ama ekonomik ozgurlugu olmadigi icin bosanamayan ya da aldatilan ama maddiyat yuzunden katlanan. Ama nedense is calisma konusuna gelince hele ki anneysen hemen onlar iyi anne calisanlar kotu anne oluuor. Nefret ediyorum bundan
Asil cocugunu o sartlara mahkum edip evde oturanlar sorgulanmali.
arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
Evet anliyorum. Babaannem derdincocuklar anneleri geldikden sonra deliye donuyor yaramazlik yapiyorlar benim yanimdayken sakinler.shimariyorduk anne geldimi)))Benim kızımda 14 aylık ama son saatler iyice sabırsızlanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?