3ayın sonunda işe başladım. Başlamadan önce son hafta hergece ağladım nasıl bırakıp gitcem diye. İlk gün zor geçti benim için. Oğluma babaannesi bakıyor ve eve gelen eş dost akraba teyzelerde yardımcı oluyorlar bakımına. VE SORUN BENİM İÇİN BURADA BAŞLIYOR...OĞLUMU ONLARDAN DA HERKESDEN DE ÇOK KISKANIYORUM... GÜN İÇİNDE AKLIMA GELDİKÇE KÖTÜ OLUYORUM.. NASIL BAŞEDİCEM SADECE BENİMLE OLSUN İSTİYORUM AMA İŞTE ÇALIŞMAK DURUMUNDA OLUNCA....HERŞEY OĞLUM İÇİN.....
3ayın sonunda işe başladım. Başlamadan önce son hafta hergece ağladım nasıl bırakıp gitcem diye. İlk gün zor geçti benim için. Oğluma babaannesi bakıyor ve eve gelen eş dost akraba teyzelerde yardımcı oluyorlar bakımına. VE SORUN BENİM İÇİN BURADA BAŞLIYOR...OĞLUMU ONLARDAN DA HERKESDEN DE ÇOK KISKANIYORUM... GÜN İÇİNDE AKLIMA GELDİKÇE KÖTÜ OLUYORUM.. NASIL BAŞEDİCEM SADECE BENİMLE OLSUN İSTİYORUM AMA İŞTE ÇALIŞMAK DURUMUNDA OLUNCA....HERŞEY OĞLUM İÇİN.....
eee işe başlamak zor tabii ki ben de çalışıyorum. babaannelere de haksızlık etmeyelim. torunlar onların canı. gözleri gibi bakarlar merak etme. ee kıskançlık olacak tabii ki. şu an duygusal bir dönemdesin.elbette geçecek. sakın ilerdede gelini kıskanma
benden bir tane daha...üzgünüm arkadaşım.oğlum şimdi 17 aylık,5 aylık olduğundan beri çalışıyorum ben de.için kan ağlaya ağlaya kıskançlıktan çatlayarak devam ediyorsun.bunun sonucunda ona bakan kişilere çok agresif oluyorsun..ama alışıyorsun.neticede olan sana oluyor.tavsiyem bu huyundan kurtulmaya bak çünkü ben çok yıprandım...kimseye faydası da olmadı.
şu halimiz ebakın arkadaslar. Sağlıkcıyım. Tüm gittiğimiz toplantılarda ilk 6 ay anne sütü diye kıçımızı yırtıyoruz ama devlet. çalışan anneler için 6 ay bebeğine bak demiyor.rezillik işte bi<izm ülkemiz. Yurt dısında 3 yıl ayrılabiliyor. Kader . Neyapacaız. Okumayayıp ev hanımı olsaydık daha iyi herhal. Yinede iş iş iş. Ne için bebeğimiz için geleceği için. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?