ahh yaa ne zor bu hem çalış hem çocuğunla olmak iste ...ben 3,5 aylık bıraktım öle zor geldiki tamam emin elleerde ama bi anne olarak bu yetmşyo işte heran sennle olsun heranını beraber yaşamak isterken maddiyat bizi ayırıyo..bu onların iyliği için ama onalr bunu idrak edecek durumda deil ki(
sürekli kendime telkinde bulunuyorum senn çalışman lazım o iyi sen onun iyiliği için herşey ama böle işyernde bazen bir geliyolar şuan old. gibi yanında olmak istiyorum akşam gçrmek yetmiyo(7 de evde ol zaten 8,30 gibi artık yavrum mayışıyo bana hali kalmıyo bebğimin ....
çalışan anne olmak ne kadar zormuş... huyu değişcekmi benimle olan ileitşimi nasıl olcak sürekli babane var yanında yarım gun de bakıcı teyzesi 3 farklı bakım ... biraz daha büyüünce davranışları değşir mi bana karşı ....böle binlerce soru var kafamda
ama ne gelr elden ... özleyip duruyoruz..
okadar kıskanıyorum ki,
akşam serviste eve dönerken gördğüm balkondaki çocukları ile olan anneleri ....anlatamam((
aynı şeyleri düşünüyorum bende ... ve dün bebeğim rahatsızlandı ateş yaptı gece 2 saatlik uykuyla işe geldim çok yoğun olmasa şu dönemde bırakıp gelmicektim. ve bu rahatsızlığından da vicdan azabı duyuyorum anne şefkati olmadan kısa sürede iyileşir mi diye söleniyorum kendi kendime...
geçmiş olsun canım allah acil şifa versin bebişine
aynı şeyleri düşünüyorum bende ... ve dün bebeğim rahatsızlandı ateş yaptı gece 2 saatlik uykuyla işe geldim çok yoğun olmasa şu dönemde bırakıp gelmicektim. ve bu rahatsızlığından da vicdan azabı duyuyorum anne şefkati olmadan kısa sürede iyileşir mi diye söleniyorum kendi kendime...
Bebeklerini annelerine ya da kayınvalidelerine bırakan arkadaşlar hiiiiiç dertlenmeyin. Gözünüz arkada kalmasın. Gayet güzel bakılır bebişleriniz. Benim kızıma babaannesi baktı. Üstüne titrerdi. Kızım babaanneyi 2. anne gibi bildi. Ama oğluma bakamayacak. Bakıcıya bırakacağım[/QUOTE
haklısın, aslında gözüm arkada kalmaz kayınvalidem bakacak ama ben ondan kıskanıyorum ne tuhaf di mi yani ona anne demesinden korkuyorum..zaten çok üstüne titriyorlar dedeside öyle çok seviyorlar hiç canıda sıkılmaz eminim ama..birde geçen gün yine sen yazmıştın şımarıyorlar diye..bu konu da beni korkutuyor..çocuğumun üzerinde otorite kuramamaktan çekiniyorum..
senin içinde, umarım bakıcı teyzeniz iyi biridir ve bebeğine gerçek şevkat göstererek severek bakar..
Bebeklerini annelerine ya da kayınvalidelerine bırakan arkadaşlar hiiiiiç dertlenmeyin. Gözünüz arkada kalmasın. Gayet güzel bakılır bebişleriniz. Benim kızıma babaannesi baktı. Üstüne titrerdi. Kızım babaanneyi 2. anne gibi bildi. Ama oğluma bakamayacak. Bakıcıya bırakacağım[/QUOTE
haklısın, aslında gözüm arkada kalmaz kayınvalidem bakacak ama ben ondan kıskanıyorum ne tuhaf di mi yani ona anne demesinden korkuyorum..zaten çok üstüne titriyorlar dedeside öyle çok seviyorlar hiç canıda sıkılmaz eminim ama..birde geçen gün yine sen yazmıştın şımarıyorlar diye..bu konu da beni korkutuyor..çocuğumun üzerinde otorite kuramamaktan çekiniyorum..
senin içinde, umarım bakıcı teyzeniz iyi biridir ve bebeğine gerçek şevkat göstererek severek bakar..
Keşke benimkine de babaannesi baksada varsın ona anne dese. Büyüyünce öğrenmiycek mi kimin anası olduğunu. Ama otorite kuramamakta haklı olabilirsin. Benim kızımı babaanne ve dede çok güzel şımartıp, öyle bir kıvama getirdilerki kızımın eğitiminde babası da bende zorlandığımız anlar olmuyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?