Calisan anne olmak gercekten kotumu?

Çok zor şartlarda olmadıkça bir annenin çalışmasından yanayım,ki senin şartların çok iyi kesinlikle çalışmalısın diye düşünüyorum

++++ ,Çalışan kadın mecburen planlı programlı olduğu için cocugunada zaman ayırabiliyor

Kulak asmayın o insanlara.

bi kere ayaklarınızın üzerinde durabiliyosunuz. bu güzel bişey. yabancı değil anneniz bakıcakmış zaten bebeğe.
aslında biraz büyüdüğünde kreşe fln gitmesi iyi olur sosyalleşmesi açısından.

Bende calisiyorum ve bebeğimi 6 aylikken bakiciya bırakmak zorunda kaldım. Bebegime de gayet vakit ayırdım bi sıkıntı yaşamadım. Üstelik senin 1 yilmis ücretli iznin.daha nolsun.bence çalış.

Bu sartlarda ise donmemen aptallik olur gibime geliyor. Çalışan anne her zaman iyidir. Konuşanlar totosu çalışmaya yetmeyenlerdir

doğumdan sonra işi bırakmayı isteyen biri olarak söylüyorum nesi kötüymüş mesela ben kötü olduğu için yapmayacağım sadece canımın istediği için düşünüyorum. aksine çalışmak daha iyi hem maddi hem manevi acıdan. hem çalışma saatlerinde çok rahat yarım gün gibi resmen

şartların çok iyi. çalışmak kötü değil ki, ben işe başlamak için resmen can atmıştım. ev/çocuk/aile hayatı her şeyim daha düzenli olmuştu.

kızım 3 yaşında keşke şimdi doğum iznim olsaydı. işe gitme diye yalvarıyo, ilk zamanlar çok memnundu halinden, dışarı çıkmaktan, başka insanlarla tanışmaktan valla.

Öyle iş bulsam ben 3 tane doğururdum. Çok şanslısın. Bence de işini bırakma. İlerde çocukların bunun faydasını görcek.
Not:bana da orda iş ayarlar mısın?iyi derece de ing. mevcut

1yil ve ücretli olması çok iyi Burda 4ay ücretli veriyor annen bakacak mis için rahat olsun yerinde olsam kimseye alinmazdim

4 ay bile değil tamam 16 hafta ama 3 haftası doğum Öncesinde kullanmak zorunlu

13 haftalık bebeği bırakıp ise dön diyen sistem utansin

Bilimsel olarak çalışan annelerin çocukları özgüven konusunda daha fazla yeterlilik gösteriyormuş.Üzmeyin kendinizi çalışmak sizin psikolojinize de iyi gelecek

Yapmayın lutfen, bebegin anneye olan ihtiyacinin sagilmis sütle giderilecegini nasil dusunursunuz

Yapmayın lutfen, bebegin anneye olan ihtiyacinin sagilmis sütle giderilecegini nasil dusunursunuz
sevgi ihtiyacından bahsediyorsanız zaten ilk doğduktan itibaren 2 -3ay kadar ücretli izin var. Ama sonra çocuğun kim tarafından beslendiğinin altının alındığının bi önemi var mı ? hem dünyaya da bir nebze ayak uydurmuş oluyor. Ben bebekle ilk 1 seneyi ölü vakit olarak düşünüyorum. bu benim fikrim. Eğer mümkün olursa da 1 yaşından sonra alıcam ücretsiz izin

Sana öyle diyenler senin gibi olamadıkları için seni de kendileri gibi yapmaya çalışıyorlar kendi ayakları üzerinde duran anne fikri yobazlara fazla geliyor hepsi bu!!

Borc varsa kesin calisin. Yani atiyorum 10 bin gelir aylik bin lira borcsa tamam calismayabilirsiniz. Ama diger turluyse mutlaka calisin. Maddi zorluk, bos vakit olmasi ama dilediginiz gibi gezememek, evde bunalmak derken strese girip bunu bebege yansitacaksiniz.

Sanmayin ki cocuklar sacini supurge eden anne seviyor. Guclu calisan dimdik anneleri seviyorlar gurur duyuyorlar.

4 ay bile değil tamam 16 hafta ama 3 haftası doğum Öncesinde kullanmak zorunlu

13 haftalık bebeği bırakıp ise dön diyen sistem utansin
Kız sen hamile misin:) tebrik ederim seni tanıdım hamile kalmak için grubundaydim rabbim kucağına almaya nasip etsin inşallah
Evet 4ay aslında 8hafta doğum önce 8hafta doğum sora ben neredeyse bebeğim 2.5aylikken ise dönmusum 2ay yarım gün çalıştıktan sonra ücretsiz izine ayrıldım bebeği bırakmak adeta zor benim de ona onunda bana ihtiyacı var yurtdışı şartları çok iyi burada deli gibi çalışıyoruz maalesef

Bebekle ilk bir seneye ölü vakit dedikten sonra birşey diyemem ben size :) kaliteli vakit illa etkinlik yapmak degildir ki, bence altını kimin açtığının da önemi var. Hatta pedagoglar alt acmanin sadece bir temizlik işlemi olarak gorulmemesini, operek severek şarkılar söyleyerek yapılmasının gerektiğini yazıyorlar. Biberondan emmekle anne göğsünden emmek arasında da dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…