- 19 Ocak 2011
- 268
- 296
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi yapmissiniz hayirli olsun insallahBende cocugum icin bir firsat gecti elime degerlendirmek istedim acikcasi
Evt su an aradim durum iyi uyuyp uyaniyor keyfi yerinde sadece aksamlari meme istiyor yetisirim onada :)bence çalışın, ona güzel bir gelecek hazırlamak için de maddiyat lazım. 1. çocuğum 7 aylıktı işe döndüğümde 2.si 1 yaşındaydı. emmeyi bıraktıkları an döndüm, bıraktırmak için zorlamadım. eğer dediğiniz gibi akşam arıyorsa memeyi sıkıntı olmaz bence.
Doğumdan sonra 1 yil boyunca süt izniniz var. Çalışan bir sürü anne var üstelik ben de çalışıyorum ama anne olunca işimi bırakmayı asla düşünmedim. Bu tür şeyleri nasıl olacak ne yapacağım diye çok düşünmeyin iş zaten akışını buluyor. Analı babalı büyüsün bebeğiniz.4.5 aylık bebeğim var. Mühendislik mezunuyum. Evlendikten sonra çalışmamıştım. Şimdi bir arge firmasinda güzel pozisyonda iş görüşmesine gitmiştim kabul edildim. Açıkçası pek olmaz diye öylesine gittigim bir görüşmeydi.
Bebeğimin geleceği için çalışmayi cok istiyorum. Böyle kendimi geliştirebileceğim iş fırsatida her istediğimde bulamam
Ama gelin görün ki etrafımda "bebek çok küçük onu nasıl bırakır gidersin" diyenler oldu.
Bebeğime ananesi ve iki teyzesi çok güzel bakıyor bir yere giderken bırakıyorum. Çok seviyorlar benden daha güzel ilgileniyorlar. İşe başlarsam onlara bırakırım diye düşünüyorum onlarda zaten çok istiyor bakariz diyorlar.
Ama şimdi vicdan yapıyorum gerçekten bebegim kücük acaba onu birakir gidersem anne sevgisinden mahrum mu buyur. Yoklugumu hisseder mi aglarmi. Gunduzleri mama veriyorum sütüm az ama aksam 7den gece boyu emiyor, aksam 7den sonra mama kabul etmiyor hep emerek göğsümde uyuyor. Zaten ben işe başlasam akşam 7de evde olur emziririm diye düşünüyorum. Güzdüz de meme istedigi oluyor ama bi sekilde unutuyor.
İş güzel kendi mesleğim,kendimi geliştirip iyi pozisyonlara gelebilirim. Hafta ici 6.30da bitiyor haftasonu tatili var c.tesi pazar.
Çalışan annenin bebekleri büyüdüklerinde nasıl olur acaba anne yoklugunu hissetmismidir. Aklımla kalbim arasinda cok kaldim su an ve cok duygusallastim sanirim. Empati kursaniz siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Ben surekli calismiyordum yeni basladigim icin sut iznim yok malesefDoğumdan sonra 1 yil boyunca süt izniniz var. Çalışan bir sürü anne var üstelik ben de çalışıyorum ama anne olunca işimi bırakmayı asla düşünmedim. Bu tür şeyleri nasıl olacak ne yapacağım diye çok düşünmeyin iş zaten akışını buluyor. Analı babalı büyüsün bebeğiniz.
Cok tesekkur ederim Allah her cocugu anali babali buyutsunBen surekli calismiyordum yeni basladigim icin sut iznim yok malesef
4 senedir bulamadigim isi buldum su an.belkide onun rizki bu. Calismaya karar verdim artik bana dusen bunun arkasinda durmak. Hem onun gelecegi icin calisicam..Bebek cok kucuk ve size ihtiyaci var bahsettiginiz bebek bir ysinda bile degil daha gozunu yeni acip etrafini kesfediyor ve anne yok. Cok fazla muhtac degilseniz bebeginizi biraz daha büyütün is bulunur ama bebeğinizin bu halleri asla bulunamaz anneye en cok ihtiyac duydugu zamanlar. Evde olsam ona ne faydam olucak ne demek her ihtiyacini yakinligi annesinden
Bulmasi gerekir en azindan bir ysina kadar büyütün madem daha oncede calismiyormussunuz ise donmenizi gerektiren bir durum yokki
Hayaller ve hayatlar bir olmuyor.sevgiyle bakacak bir sürü insan var ...çalışın.kimse sizin sigortanızı yatirmaz4.5 aylık bebeğim var. Mühendislik mezunuyum. Evlendikten sonra çalışmamıştım. Şimdi bir arge firmasinda güzel pozisyonda iş görüşmesine gitmiştim kabul edildim. Açıkçası pek olmaz diye öylesine gittigim bir görüşmeydi.
Bebeğimin geleceği için çalışmayi cok istiyorum. Böyle kendimi geliştirebileceğim iş fırsatida her istediğimde bulamam
Ama gelin görün ki etrafımda "bebek çok küçük onu nasıl bırakır gidersin" diyenler oldu.
Bebeğime ananesi ve iki teyzesi çok güzel bakıyor bir yere giderken bırakıyorum. Çok seviyorlar benden daha güzel ilgileniyorlar. İşe başlarsam onlara bırakırım diye düşünüyorum onlarda zaten çok istiyor bakariz diyorlar.
Ama şimdi vicdan yapıyorum gerçekten bebegim kücük acaba onu birakir gidersem anne sevgisinden mahrum mu buyur. Yoklugumu hisseder mi aglarmi. Gunduzleri mama veriyorum sütüm az ama aksam 7den gece boyu emiyor, aksam 7den sonra mama kabul etmiyor hep emerek göğsümde uyuyor. Zaten ben işe başlasam akşam 7de evde olur emziririm diye düşünüyorum. Güzdüz de meme istedigi oluyor ama bi sekilde unutuyor.
İş güzel kendi mesleğim,kendimi geliştirip iyi pozisyonlara gelebilirim. Hafta ici 6.30da bitiyor haftasonu tatili var c.tesi pazar.
Çalışan annenin bebekleri büyüdüklerinde nasıl olur acaba anne yoklugunu hissetmismidir. Aklımla kalbim arasinda cok kaldim su an ve cok duygusallastim sanirim. Empati kursaniz siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Bakıcı baktı ucunedeMerhaba cocuklara peki ailenizden birileri mi bakti yoksa bakici mi?
Allah yolunuzu açık etsinÇok teşekkurler. Burda bu guzel annelerin tavsiyeleriyle kendimde daha cok güç buldum daha hazirim. İşime önem verip pes etmicem. İnsallah cocugumun gurur duydugu bir anne olucam
Keske benimde bakacak birileri olsa.. malesf bakacak kimse olmadigi icin bugun tazminatimi talep ettim. Nereye kadar idare edecekse artik. Kabul edecekler mi o bile belli degil. Bakiciyada birakmak istemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun4.5 aylık bebeğim var. Mühendislik mezunuyum. Evlendikten sonra çalışmamıştım. Şimdi bir arge firmasinda güzel pozisyonda iş görüşmesine gitmiştim kabul edildim. Açıkçası pek olmaz diye öylesine gittigim bir görüşmeydi.