Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükellefimiz olan bir ablamız vardı, kendisi yılların tiyatrocusuydu. Sohbet ederken kızımı bırakıp işe başladığım için üzgün oldugum söyledim kendisine. Kendisi de kesinlikle üzülmemem gerektiğini ve yıllar geçip çocukları büyüdüğünde kendisine, annecim yıllarca çalışıp bize türlü imkanlar sundun hiçbirşeyden mahrum etmedin, bizim için çabaladın, seninle gurur duyuyoruz, iyki varsın, dediklerinde iyiki çalışmışım dedim, şimdi ben de kendimle gurur duyuyorum, lütfen kızım işini bırakma senin çocukların da seninle gurur duyacak diye çok güzel öğüt vermişti. Siz de kötü önerilere kulaklarınızı tıklayın lütfen. Sizin için hayırlısı olsunOnun okula gidecegi cagi beklersem beni kimse ise almaz.malesef kariyerimde hayallerimde biter. Bilgiyi okulda ogrendim ugrastim cabaladim diplomalar biriktirdim yorulmadan ordan ordaya sinavlara kostum.biraz karsiligini almak istiyorum. Cocugumda buna engel degil ona olan sevgim ilgim asla bitmez. Herseyi onun iyiligi icin yapiyorum. Az önce bir kirtasiyeye ugradim fotokopi icin. Orda oyuncak araba isteyen bir cocukla karsilastim annesi alamam cok pahali sen.para kolaymi kazaniliyo saniyosun baban nasil ugrasiyor yok param babana soyle sen cocukmusun ilkokula gidiyorsun vb. Soylemlerle cocugu kucuk dusurdu bence bu cocugu benim birakip ise gitmemden daha cok yaralar.ona maddi manevi yetmek istiyorum. Anne sen muhendissin neden okuyup calismadin demesin istiyorum. P.tesi gidince durumu paylasirim ☺
Çok teşekkurler. Burda bu guzel annelerin tavsiyeleriyle kendimde daha cok güç buldum daha hazirim. İşime önem verip pes etmicem. İnsallah cocugumun gurur duydugu bir anne olucam3 cocugunu da 3.5 aylikken ise dönmüş muhendis bir anne olarak kesinlikle çalışın basarilar diliyorum simdiden
Yok malesef bastan calisma saatleri konusuldu kabul ettimYazan oldu mu bilmiyorum, başlangıçta yarım gün çalışmanıza izin verilmez mi acaba? Böylelikle bebeğiniz de yavaş yavaş alışır gündüz evde olmamanıza. Siz de kendinizi tartmış olursunuz
Eger surekli calisani olsaydim belki kabul edilir ama ne ben onlari nede onlar beni biliyor. İse yeni alindim daha hic birsey bilmiyorum hemen izin isteyememEderler bizim sirkette var siz konusun
Aksam esim 9 bucukta gidiyor bebegimde o saatte gece uykusuna geciyor artik birlikte uyuruz anca uykumu.alirim. ev isi yemek filan haftasonu artik dolaba pratik seyler atmak lazim. Bir hafta alisma sureci olur sonra bu tempoyada alisiriz diye dusunuyorum2 aylık bir bebek annesi olarak zor bir karar olsa da intibam şu yönde iş kolay bulunmuyor olmalı mesleğinizde ve bence çalışın. ama istediğim zaman aynı koşulda işi zaten ben bulurum önümüzdeki 1-2 sene de maddi bir ihtiyaç duymam diyorsanız çalışmayın. ama bence bebek bakmak daha zor çalışmaktan. hem çalışıp hem gece bakmak çok uykusuzluk demek mi onu da kaldırabilir misiniz bilemiyorum denemekten zarar gelmez bence deneyin.
Güçlü kadın eşittir maddi özgürlüğü olan kadın, çalış mutlaka olmadı bırakırsın işi, bu fırsatı kaçırmayın tatili de güzel tatillerde doyasıya ilgilenir öper koklar doyarsın yavruna .4.5 aylık bebeğim var. Mühendislik mezunuyum. Evlendikten sonra çalışmamıştım. Şimdi bir arge firmasinda güzel pozisyonda iş görüşmesine gitmiştim kabul edildim. Açıkçası pek olmaz diye öylesine gittigim bir görüşmeydi.
Bebeğimin geleceği için çalışmayi cok istiyorum. Böyle kendimi geliştirebileceğim iş fırsatida her istediğimde bulamam
Ama gelin görün ki etrafımda "bebek çok küçük onu nasıl bırakır gidersin" diyenler oldu.
Bebeğime ananesi ve iki teyzesi çok güzel bakıyor bir yere giderken bırakıyorum. Çok seviyorlar benden daha güzel ilgileniyorlar. İşe başlarsam onlara bırakırım diye düşünüyorum onlarda zaten çok istiyor bakariz diyorlar.
Ama şimdi vicdan yapıyorum gerçekten bebegim kücük acaba onu birakir gidersem anne sevgisinden mahrum mu buyur. Yoklugumu hisseder mi aglarmi. Gunduzleri mama veriyorum sütüm az ama aksam 7den gece boyu emiyor, aksam 7den sonra mama kabul etmiyor hep emerek göğsümde uyuyor. Zaten ben işe başlasam akşam 7de evde olur emziririm diye düşünüyorum. Güzdüz de meme istedigi oluyor ama bi sekilde unutuyor.
İş güzel kendi mesleğim,kendimi geliştirip iyi pozisyonlara gelebilirim. Hafta ici 6.30da bitiyor haftasonu tatili var c.tesi pazar.
Çalışan annenin bebekleri büyüdüklerinde nasıl olur acaba anne yoklugunu hissetmismidir. Aklımla kalbim arasinda cok kaldim su an ve cok duygusallastim sanirim. Empati kursaniz siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Merhaba cocuklara peki ailenizden birileri mi bakti yoksa bakici mi?3 cocugunu da 3.5 aylikken ise dönmüş muhendis bir anne olarak kesinlikle çalışın basarilar diliyorum simdiden
Sağlık olsun, anneniz ve kardeşleriniz müsaitmiş.. bu çok büyük nimet.. Siz tatil günlerinde kaliteli zaman geçirmeye bakın bebeğinizle. Kolaylıklar diliyorum...Yok malesef bastan calisma saatleri konusuldu kabul ettim
Hayırlı olsun :) ilk gün zor geçer ama siz de bebişiniz de alışacak inşallah. Hayatınızda başarılar dilerimVe beklenen gun geldi ise basladim :) imzalar atildi hayirlisi olsun herseyin. Sabah birakip cikmak zor oldu kalbimi evde birakip gelmis gibi hissediyorum..hersey onun icin diyerek teselli ediyorum kendimi..
Hamileyken 1 yasina kadar calismicam en kotu ek gidaya baslayana kadar calismam ben yokken bi sekilde takviye olur diye dusunuyodum simdi bebegim 8 aylik alerjik ve pandemi var calismak istesem de etrafimda bebegime bakacak kimsem olmadigindan bakicida su donemde icime sinmiyor askiya aldim. Ama tabi ki bu her aileye gore degisir maddi durumlar cok etkili bu konularda bebeginiz icin en iyisini siz bilirsiniz sonucta onlarin gelecegi de cok onemli. Esinizle oturup konusun iyi bakacak insanlarda var kimseye kulak asmayin.4.5 aylık bebeğim var. Mühendislik mezunuyum. Evlendikten sonra çalışmamıştım. Şimdi bir arge firmasinda güzel pozisyonda iş görüşmesine gitmiştim kabul edildim. Açıkçası pek olmaz diye öylesine gittigim bir görüşmeydi.
Bebeğimin geleceği için çalışmayi cok istiyorum. Böyle kendimi geliştirebileceğim iş fırsatida her istediğimde bulamam
Ama gelin görün ki etrafımda "bebek çok küçük onu nasıl bırakır gidersin" diyenler oldu.
Bebeğime ananesi ve iki teyzesi çok güzel bakıyor bir yere giderken bırakıyorum. Çok seviyorlar benden daha güzel ilgileniyorlar. İşe başlarsam onlara bırakırım diye düşünüyorum onlarda zaten çok istiyor bakariz diyorlar.
Ama şimdi vicdan yapıyorum gerçekten bebegim kücük acaba onu birakir gidersem anne sevgisinden mahrum mu buyur. Yoklugumu hisseder mi aglarmi. Gunduzleri mama veriyorum sütüm az ama aksam 7den gece boyu emiyor, aksam 7den sonra mama kabul etmiyor hep emerek göğsümde uyuyor. Zaten ben işe başlasam akşam 7de evde olur emziririm diye düşünüyorum. Güzdüz de meme istedigi oluyor ama bi sekilde unutuyor.
İş güzel kendi mesleğim,kendimi geliştirip iyi pozisyonlara gelebilirim. Hafta ici 6.30da bitiyor haftasonu tatili var c.tesi pazar.
Çalışan annenin bebekleri büyüdüklerinde nasıl olur acaba anne yoklugunu hissetmismidir. Aklımla kalbim arasinda cok kaldim su an ve cok duygusallastim sanirim. Empati kursaniz siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Cok tesekkur ederim :))Hayırlı olsun :) ilk gün zor geçer ama siz de bebişiniz de alışacak inşallah. Hayatınızda başarılar dilerim
Bende cocugum icin bir firsat gecti elime degerlendirmek istedim acikcasiHamileyken 1 yasina kadar calismicam en kotu ek gidaya baslayana kadar calismam ben yokken bi sekilde takviye olur diye dusunuyodum simdi bebegim 8 aylik alerjik ve pandemi var calismak istesem de etrafimda bebegime bakacak kimsem olmadigindan bakicida su donemde icime sinmiyor askiya aldim. Ama tabi ki bu her aileye gore degisir maddi durumlar cok etkili bu konularda bebeginiz icin en iyisini siz bilirsiniz sonucta onlarin gelecegi de cok onemli. Esinizle oturup konusun iyi bakacak insanlarda var kimseye kulak asmayin.
Hayırlısı olsun :) İlk hafta tempoya uyum sağlamak, düzen geçişi yorar sizi biraz. İşin duygusal boyutu da var tabi.. Emin olun ilk günler hiç birimiz için kolay olmadı, hepimiz sizin kaygılarınızı ve özleminizi yaşadık.. Siz ve bebeğiniz duruma adapte olduktan sonra iyi ki diyeceksiniz. Çalışmak size de iyi gelecek :)Ve beklenen gun geldi ise basladim :) imzalar atildi hayirlisi olsun herseyin. Sabah birakip cikmak zor oldu kalbimi evde birakip gelmis gibi hissediyorum..hersey onun icin diyerek teselli ediyorum kendimi..