yok gerçekten öyle, aslında sorun erkeklerin eşlerini 7-8 kollu, 2-3 başlı olarak görmeleri. nasıl olsa her şeye yetişebiliyoruz ya ondan...
mesela ben "kız seni istiyor" mantığını anlamıyorum, bu 20 yaşında değil ki annesiyle özel konuşacağı var diyesin. daha 2 yaşında bebek bu. tv kumandasıyla bile oyalanabilir. baba azıcık alıp kucağına evi gezdirse, camdan baktırsa, hop zıp falan yaptırsa en az yarım saat kazanır anne. bu kadar stres te olmaz.
konu sahibi arkadaş birgün "imdaaat" deyince babanın aklına dank eder, inşallah o noktaya gelmezsiniz ne diyim yerimseniben
iyiki sizler varsınız arkadaşlar yaaa:)))))
şu 7-8 kollu 2-3 başlı olayına çok güldüm, Allahta sizi güldürsün emi! Gerçekten öye. Bende aynen sizin söylediklerinizi söyledim eşime akşam odada çocuğun susmasını beklersen daha çok beklersin. Bi zahmet şu yapıştığın kanepeden ayrılda çocuğu gezdir dedim ama suratıma ters ters bakmaktan başka bişiy yapmadı:1no2::1rolleyes:
umarım kafayı yemeden önce durumu anlar ve umarım sadece anlayıpta kalmaz harekete geçera.s
Ayyy okurken yoruldum valla eyvahedigeldismile
Ashemez'in dediği gibi yatakları sabahları eşinle birlikte hemen toplayın.Akşamdan ertesi günün yemeğini mutlaka yap yada haftasonu 3-4 çeşit yemek yap eve gelince sadece çorba salata yaparsın. Yemekten sonra hemen bulaşıkları toparlarsın.Mutfakta kirli bir çatal bile kalmasın.Mutfağa bir elektrikli soba kullanarak kızınla beraber mutfakta uğraşırsınız.Oda senin yanında olur.Sen bir yandan iş yaparken diğer yandan onunla muhabbet edersin.
Bunların hepsinin bir şekilde altından kalkarsın ama asıl önemli olanı eşinin sana yardımcı olması.Onun desteğini hissetmen.Çünkü bu tempo ile ne kadar dayanabilirsin. Bunu da ancak sen konuşarak halledebilirsin.
:)) iinsan sevince iste boyle oluyor ama canim kendini maffedersin benim dusuncem..
annesinin ogretmedigini senin ogretmen kac yillik evlisniz bilmiyorum ama benimde esim oyle keyif yapmayi sever tembel tembel oturmaya bayilir ama bunda ben isyaptiktan sonra tek basima yorulunca onla ilgilenmiyorum diye yardimci oluyor
cabucak bitirelim film izleyelim birlikte diye yardimci oluyor elinden geldigi kadari ile eminim senin esin benimkinden farklidir ya hic bisey yapmasa bile kizi ile ilgilensin sen isleri yaparken ...
buarada belki ozel olacak ama bu tempoda esinle ilgilenebilecek vakit bulabiliyormusun sen zamanin kaliyormu illa ozel degil birlikte oturup bi sohbet edebiliyormusunuz merak ettim dogrusu
5 yıllık evliyiz. Çocuktan önce işler bu kadar üstüme gelmiyordu ama artık yorgunluk bi de kızımın geceleri uyanmasından kaynaklanan uykusuzluk hepten güçsüz bıraktı beni.
Yardım etmesi için çok uğraştım ama keyfine göre hareket ediyor. Çok nadirdir mutfağa girmişliği. Genelde tv karşısında uyukluyor. soruncada ben senin gibi oturarak çalışmıyorum diye söyleniyor.
Sadece kızımın oyuna daldığı ya da calliou izlediği zamanlar boşvakitlerimiz. bu arada mutfakta birer sigara içip sohbet edebiliyoruz.
5 yıllık evliyiz. Çocuktan önce işler bu kadar üstüme gelmiyordu ama artık yorgunluk bi de kızımın geceleri uyanmasından kaynaklanan uykusuzluk hepten güçsüz bıraktı beni.
Yardım etmesi için çok uğraştım ama keyfine göre hareket ediyor. Çok nadirdir mutfağa girmişliği. Genelde tv karşısında uyukluyor. soruncada ben senin gibi oturarak çalışmıyorum diye söyleniyor.
Sadece kızımın oyuna daldığı ya da calliou izlediği zamanlar boşvakitlerimiz. bu arada mutfakta birer sigara içip sohbet edebiliyoruz.
mutfağa bir ufo alayım bari haklısın. teşekkür ederim arkadaşım.
Valla yorgunluktan gözlerimin altı çöktü.
Allah kolaylık versin gerçektende işin zor hem çalışıp hem ev hem çocuk birde üstüne koca bende bu devreden geçtim halen daha geçiyorum bizimde babannemiz bakıyor çocuğa malesef ne kadar söylesende geç yatınca çocuk uyumak bilmiyor o konuda haklısın Ama bu günlerde geçecek önemli olan çocuğunla güzel vakit geçirebilmek onların varlıkları hiç bir şeye değişilmez ben işten gelince oğlumun bana annecim diye sarılması kadar güzel bir duygu yok her şey olur iş yemek temizlik ama onların bu güzel saatleri anları geri gelmez malesef karşı dairemde oturan bir bayan var oda torununa bakıyor aynı saatlere denk geliyor gelmemiz kızıyla inan çocuğu annesine gitmek istemiyor ağlıyor nedenini sorduğumda annesi sürekli evde iş yapıyormuş temizlik daha önemliymiş diyor çocuk tamamen annaneye sevgi gösteriyor sen boşver bebişinle ilgilen onun en güzel dönemleri şu an ilgiye sevgiye ihtiyaçları var zaten
:))) ay sinirden gülüyorum, şu erkekler cevap konusunda ne kadar yaratıcı. eminim kendileri kömür madeninde falan çalışıyorlardır. çalışmazsın; "ben senin gibi evde boş boş oturmuyorum" derler. çalışırsın;"ben öyle masa başı çalışmıyorum" derler..
ay valla sinirden gülüyorum kaydirigubbakcemile3
:))) ay sinirden gülüyorum, şu erkekler cevap konusunda ne kadar yaratıcı. eminim kendileri kömür madeninde falan çalışıyorlardır. çalışmazsın; "ben senin gibi evde boş boş oturmuyorum" derler. çalışırsın;"ben öyle masa başı çalışmıyorum" derler..
ay valla sinirden gülüyorum kaydirigubbakcemile3
Benim çocuğum olmadığı halde ben yetiştiremiyorum inan.Eşim zaten dağınığın önde gideniydi.Yediğini içtiğini giydiğini herşeyini ortada bırakıyordu.Onun peşini toplamaktan gına gelmişti.Bir gün bir delirdim aklinialirimsmile Ağzıma ne geldiyse saydım söylendim.Dedim ben yarın işten ayrılıyorum.Yeter artık ben sana hizmetçi gelmedim dedim.Bizimkinin etekleri tutuştu.Çünkü ev kredimiz var onu ödüyoruz.Ogün bugündür bana hep yardımcı olur.Sıkıysa olmasın umrumda olmaz hiçbir şey.Biz canımızı sokakta mı bulduklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?