öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum 6.5 aylık bir kızım var kaydirigubbakcemile5 bana çok düşkün yani tüm bebekler gibi iyi bir bankada çalışıyorum kariyer önüm çok açık ve yaklaşık 1 ay sonra çalışmaya başlamam lazım :1no2: ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ilk önce yani hamileyken hiç aklıma gelmemişti şimdi nasıl bırakıcam bilmiyorum bu arada kendi evimizden taşındık 2 ay oldu bebişime babaannesi bakacak kızlar nolur yardım edin içim çok huzursuz ara mı versem yoksa çıksam mı yada ara verirsem geri dönmem zor mu olur ...kafam çok karışık çalışan anneler yada çalışıp ayrılan anneler ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olun lütfen:ecrin_bebek:
bence bebeğin için kesinlikle çalışmalısın.benim içinde inanılmaz zor oldu ilk günler.ama sonra alışıyor insan.her özlediğimde onu geleceği için çalıştığım aklıma geliyor.daha da hevesle çalışıyorum.hayat şartları zor.onlara daha iyi bir gelecek verebilmek için kendimizden fedakarlık etmek zorundayız.
öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum 6.5 aylık bir kızım var kaydirigubbakcemile5 bana çok düşkün yani tüm bebekler gibi iyi bir bankada çalışıyorum kariyer önüm çok açık ve yaklaşık 1 ay sonra çalışmaya başlamam lazım :1no2: ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ilk önce yani hamileyken hiç aklıma gelmemişti şimdi nasıl bırakıcam bilmiyorum bu arada kendi evimizden taşındık 2 ay oldu bebişime babaannesi bakacak kızlar nolur yardım edin içim çok huzursuz ara mı versem yoksa çıksam mı yada ara verirsem geri dönmem zor mu olur ...kafam çok karışık çalışan anneler yada çalışıp ayrılan anneler ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olun lütfen:ecrin_bebek:
slm öncelikle, bende çalışan anneyim üstelik yeni anneyim bebeğim 1 aylık daha ve şubatta işe başlıyacam çok küçük bebeğim.Bana en ihtiyacı olduğu zaman yanında olamıyacam.İşimide çok seviyorum bırakırsam çok mutsuz olurum biliyorumsenağlama.Yazıları okurken bende çok duygulandım sadece sizi anlıyorum.Bebeğimin geleceği için çalışmam lazım diye düşünüp rahatlıyorum ama çok zor olcak onun için acıkacak ağlıyacak offfffffffffffffffffffffffff senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?