çalışan anneler bebeğiniz doğduktan sonra kim bakıcak

ayse07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
182
16
98
Mrb
İlk 3 ay benim annem bakıcak sonra 3 ayda kayınvalidem sonra napıcaz bilmiyorum bide memleketimizde değiliz bakıcıya nasıl güvenicem bilmiyorum siz napıcaksınız?

ilk 9 ay ben bakıcam. ücretsiz izin vs kullanarak.. daha sonra maalesef bakıcı.. Allah büyüktür diyorum umarım buluruz bebeğimize bakacak düzgün dürüst bir insan..

ilk 9 ay ben bakıcam. ücretsiz izin vs kullanarak.. daha sonra maalesef bakıcı.. Allah büyüktür diyorum umarım buluruz bebeğimize bakacak düzgün dürüst bir insan..

inş buluruz bende bunu düşünüyorum hep ben ücretsizde kullanamıcam ev kredi borcu var senin dediğin gibi allah büyüktür elbet buluruz birilerini..

inş buluruz bende bunu düşünüyorum hep ben ücretsizde kullanamıcam ev kredi borcu var senin dediğin gibi allah büyüktür elbet buluruz birilerini..

sorma canım bizim de ev kredi borcumuz var ancak düşünüyorum da o sürede çalışsam da bakıcıya vs para vericem.. o yüzden 1 yılı zor da olsa bebeğime kendim bakarak atlatmayı uygun gördüm..

İlk 5-6 ay ben bakıcam bebeğime Allah izin verirse.. Daha sonrasında kayınvalidem bakacak, çalışan anne olmak gerçekten kolay değil şimdiden nasıl bırakıp işe gideceğim diye düşünüyorum aklım sürekli onda kalıcak, yedi mii içti mii ağlıyo mu hasta mı uyudu mu.... :((
:25::25:

bende ücretsiz izin kullanıcam 11 aya kadar kendim bakıcam ama malesef sonrasında bakıcı bulmak zorunda kalıcam istanbulda da birine güvenmek cok zor bence annesi ve kaynanası bakabilecek olanlar çok şanslı kan bağı var onlarda bebek için en iyisini isterler

bende ücretsiz izin kullanıcam 11 aya kadar kendim bakıcam ama malesef sonrasında bakıcı bulmak zorunda kalıcam istanbulda da birine güvenmek cok zor bence annesi ve kaynanası bakabilecek olanlar çok şanslı kan bağı var onlarda bebek için en iyisini isterler

haklısın en azından o konuda içim rahat , bakıcı şans işi..umarım Allah hayırlı birini çıkartır karşına gözün arkada kalmaz bırakıp giderken...

Back
X