Bebek Beslenmesi çalışan anneler bebekleriniz için sebze püresi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meybie

ikiz anne adayı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
442
1
96
Bursa
merhaba benim 1 yaşında ikiz kızlarım var...çalıştığım için sebze pürelerini haftasonu yapıp porsiyonlar halinde poşetlere koyuyorum...ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum.bir sitede konulabileceğini yazmıştı..peki sizler naıl yapıyorsunuz..çalışan annaler başka ne gibi önerileriniz var?

canım bende çalıştığım için biraz erken kalkıyorum,sabahtan koyuyorum yarım saatte pişiyor.her sabah yapıp öyle gidiyorum yani
bence öyle yapma,hiç yapamıyorsan akşamdan yap.

ben akşamadan yapıyorum. Her akşam yapıyorum, Bazen çok yapıp 2 gün yediriyorum en fazla..Bazı sebze ve meyvaların dondurulmaması gerekiyormuş çünkü..

özellikle yeşil bitkilerin canım,
1 yaşından sonra zaten günlük yapmaya çok gerek yok sanırım,2 günlük yiyebilir.

bende kızımın bütürn yiyeceklerini akşamdan yapıyorum.annem ısıtıp veriyor. fazla olduğu zamanlarda da en fazla 2 gün veriyorum.

kızlar ben bir yaptığım yemeği iki sefer veriyorum.öğle öğününde önceki günden kalan yemeği veriyorum. sabah işe gelmeden bi çeşit yapıyorum.onu akşam yemeğinde veriyorum. akşam yemeğinden kalan yemeği ertesi gün veriyorum. ama ısıtılmış yemeği vermiyorum. ayrıca yeşil yapraklı bitkileri tek sefer veriyorum. bi daha ısıtmıyorum. çorbaları bizim çorbalardan tabi tuz atmadan ona veriyorum. sebze yemeklerini de genellikle ona ayrı yapıyorum.şimdilik böyle gidiyor..

bende akşamdan yapıyorum daha kolay oluyor, çünkü sabah vaktim olmuyor yapmaya bence 1 hafta önceden yapıp dondurucuya koymak pek sağlıklı değil .

yorumlarınız için tşk ederim.bende öyle yapıyordum baştan ama her zaman sebzeler dolapta taze kalmaz diye düşündüm.yada evde olmadığı zamanlar..o zaman eski yönteme devam...peki düdüklü tencerede mi yapıyorsunuz yoksa normal tenceredemi?

Anne olmak zormuş..ikiz annesi olmak dahada zormuşş.ama en zoru çalışan ikiz annesi olmakmışşş...rabbim evlatlarımızı korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…