çalışan anneler bir toplanalım mı :(

G gulebilmek yazınız bir nebze moral oldu. evet okul zamanında da çok zor bizimkini de servis alıp etüt merkezine ya da benim işyerime bırakacak. daha şanssız olanlar da var okuldan alınma konusunda.

Yardımım dokunduysa ne mutlu. Dedim ya biz şanslıyız . Çocuğumu büyütme konusunda babanne ve dedenin hakkını ödeyemeyiz.

cevaplayan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
kreşe 4 yaşında tekrar başlatmayı düşünüyoruz.
bende kızımın çocukluğuna doyamadım..Şartlarımızı düzeltebilirsek ben 2. çocuğu istiyorum kendim bakmak istiyorum fakat eşim hiç istemiyor.

Dediğiniz gibi kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz akşamları zaten bi 10 dk sarılma zamanımız oluyor :)
İşe gitme diye peşimden ağlamıyor ama anne ben seni işteyken çok özlüyorum diyor bu bile içimi sızlatmaya yetiyor :(
allah hepimize güç kuvvet versin elbette onlar için çalışıyoruz.

@gulebilmek bana çok iyi bir örnek oldunuz..Umarım kızım büyüdüğünde bende onun ağzından "iyiki çalışmışsın anne" yi duyabilirim...

Çok dramatikleştirmişsiniz. Eğer siz işe cenazeye gider gibi giderseniz çocuk bunu hisseder ve siz tedirgin olduğunuz için tedirgin olur. Bunu nereden biliyorum? Çalışan bir annenin kızıyım çünkü. Teyzem, yengemler hep çalışan kadınlardı ve hiçbirimiz zırzır ağlamadık çünkü biliyorduk ki annelerimiz gelecek akşama. Kimse de olayı dramatize etmedi. Bana ve kuzenlerime anneanneler ve babaanneler baktı üç yaşına kadar sonra kreşe gittik. Hastalandık evet ama normal bir çocuk kadar. Ne eksiği oldu ne fazlası. Hepimizin de zekası, boyu posu normal çok şükür ama bir alanda fark attık o da eğitim. Benim mesleğim oldukça iyi. Kuzenlerimin meslekleri ve okudukları okullar oldukça iyi. Çocuğunuzu bıraktığınız yer neresi? Babaanne ve kreş. E o zaman?

Back
X