- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
benim oğlum dünden beri kusuyor ateşli ..iştende izin almam mümkün olmadığı için eşim sağolsun izin aldı..çocuğun başında şimdi Allah razı olsun..böyle anlarda nefret ediyorum çalışan anne olmaktan işte..böyle anlarda destek olacak anneanne babaanne olsa bu kadar zor olmazdı bizim için..aslında varlar ama umurlarında değiliz..
normalde servisle eve geldiklerinde çocuklarımı komşu abla alıyor onada aylık belli bir rakam ödüyorum..sağolsun büyük nimet aslında aynı apartmanda böyle birinin olması ama böyle hastalık durumlarında insanlara rica etmek ..aklının çocuğunda kalması..of çok zor
benim oğlum dünden beri kusuyor ateşli ..iştende izin almam mümkün olmadığı için eşim sağolsun izin aldı..çocuğun başında şimdi Allah razı olsun..böyle anlarda nefret ediyorum çalışan anne olmaktan işte..böyle anlarda destek olacak anneanne babaanne olsa bu kadar zor olmazdı bizim için..aslında varlar ama umurlarında değiliz..
normalde servisle eve geldiklerinde çocuklarımı komşu abla alıyor onada aylık belli bir rakam ödüyorum..sağolsun büyük nimet aslında aynı apartmanda böyle birinin olması ama böyle hastalık durumlarında insanlara rica etmek ..aklının çocuğunda kalması..of çok zor
Allah yardımcımız olsun özel sektör böyle ne yazık ki izin istediğimiz de sanki sahilde kahvaltıya gidicekmişiz gibi tavır sergiliyolar kuzucuklar hasta olmasın zaten aklımız onlarda böyle olunca daha çok etkileniyoruz
canım özelde değil devletteyim ama ofiste tek başımayım izin almam o açıdan sıkıntılı oluyor ..iş ve ev arasında kalıyorum ya ..odadaki diğer arkadaşım 1 ay rapor aldı bebeği var bende tek kaldığım için izin yada hastane izni alamadım..eşimin işi daha rahat ve eve yakın Allahtan o var
kızlar gelin basit temizlik önerileri paylaşalım hafta sonu çamaşır yemek temizlik gün bitiyor hafta ortası zaten geç saatte evde oluyoruz mutfak topla bebişle ilgilen temizliğe zaman kalmıyor neler yapıyorsunuz mesela??
ben akşam 6 buçuk 7 arası evde oluyorum ..akşam önce yemek yeme derken saat 8 oluyor .yemeğimizi çocuklarımı alan ben gelene kadar ilgilenen abla yapıyor sağolsun..hafta içi ben fırsatım olursa evi süpürüyorum banyomu özellikle temiz tutmaya çalışıyorum..cuma günleri abla silip süpürüyor..hafta sonuda bende üzerinden geçiyorum
ama çocukların ödevini yaptır mutfağı topla derken saat bir bakıyorum 11 buçuk olmuş ..sabahta 6da kalkıyorum çok yorucu bir hayat
benimde aynı şekilde temizliğide kendim yapıyorum tabi ancak hafta sonları ama banyomu dediğin gibi temiz tutmaya çalışıyorum bende hafta sonu sil süpür nevresimleri değiştir koltukları çek vs çamaşırlarımı da hafta ortası akşam yıkıyorum sabah 6 da kalkıp asıyorum
hafta sonu hiç dinlenemiyoruz kiAllah bizlere güç kuvvet versin
aynenbirde ssabahın köründe kalkıyoruz
Şimdi bide hava geç aydınlanıyor iyice kör karanlığa kalkar olduk.Sabah oğluma dıyorum 07:30 da sabah oldu diye camdan bakıyo olmamış diyo :)Haklı çocuk hava hala karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?