çalışan anneler ikinci çocuğu ne zaman düşünüyorsunuz?

nergizz06

her şey aşktan
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
879
164
123
35
Selam hanımlar 2,5 yaşında oğlum var çalışıyorum. ikinci çocuk için 4 yaşını beklemek istiyorum . sizce nasıl olur.sizler nasıl düşünüyorsunuz?

Selam hanımlar 2,5 yaşında oğlum var çalışıyorum. ikinci çocuk için 4 yaşını beklemek istiyorum . sizce nasıl olur.sizler nasıl düşünüyorsunuz?
Yaşınız kaç?
ileri yaşlardaysanız beklemeyin derim...ama 20 üstüyseniz ara verebilirsiniz bana göre

benim şimdiki aklım olsaydı peşpeşe yapardım:))sonrasında zor oluyor...tek kızım var 2. için ise çok kararsızım...herşey zamanında güzel

evet 10 yaş olunca zorlanmakta haklısınız. şimdide çok geç kalınmış olmaz heralde kızınız da işster belki
o çok istiyor ama kararsızım..işimi çok seviyorum.ewde oturmak istemiyorum...gecen aylarda bi gebelik gecirdim tam cesaretimi topladığım anda ama boş gebelikle sonlandı...hayırlısı buymuş demek ki

maşallah bebişinize 2 yaş biraz erken sanki çocuk tam doyamıyor anneye
benım gibi anneye doyar :):):):)
10 ay oldu çocuğu bi sn kucağımdan düşürmüyorum ki :) o sıkılıyor ben sıkılmıyorum oyun oynamaktan.. ben ezelden hep böyle çocuk delisiydim kv demde ddiyoru bu çocuk senın enerjine yetişemiyor ikinciyi hemen yap diye

ev hanımımısınz

o çok istiyor ama kararsızım..işimi çok seviyorum.ewde oturmak istemiyorum...gecen aylarda bi gebelik gecirdim tam cesaretimi topladığım anda ama boş gebelikle sonlandı...hayırlısı buymuş demek ki

yaşınız kaç, tabi birde çalışma hayatına alışınca zor gelir. izine mi ayrılırsınız doğum yapsanız , benim öyle bi şansım yok ta

ay maşallah o zaman size o enerjiden bende istiyorum o zaman size göre tam zamanı

ay kızlar bide ben evlendiğimde balayına gitmedik bazı şeyler hep içimde kaldı birazda seneye onları yaşayıp öyle istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…