Yaşınız kaç?Selam hanımlar 2,5 yaşında oğlum var çalışıyorum. ikinci çocuk için 4 yaşını beklemek istiyorum . sizce nasıl olur.sizler nasıl düşünüyorsunuz?
Yaşınız kaç?
ileri yaşlardaysanız beklemeyin derim...ama 20 üstüyseniz ara verebilirsiniz bana göre
benim şimdiki aklım olsaydı peşpeşe yapardım:))sonrasında zor oluyor...tek kızım var 2. için ise çok kararsızım...herşey zamanında güzel
10 yaşında...Allah bağışlasın kızınız kaç yaşında ? bende en çok ondan korkuyorum...
10 yaşında...
kocaman kız oldu çok şükür:))
o çok istiyor ama kararsızım..işimi çok seviyorum.ewde oturmak istemiyorum...gecen aylarda bi gebelik gecirdim tam cesaretimi topladığım anda ama boş gebelikle sonlandı...hayırlısı buymuş demek kievet 10 yaş olunca zorlanmakta haklısınız. şimdide çok geç kalınmış olmaz heralde kızınız da işster belki
çalışıyorum ilk çocuğum 10 aylık :) .. ikinciyi kızımız 2 yaşına gelince olsun diyoruz allah izin verirse
benım gibi anneye doyar :):):):)maşallah bebişinize2 yaş biraz erken sanki çocuk tam doyamıyor anneye
aslında peşpeşe yapmak daha mantıklı bana göre..iki çoçukta sıradan cıkmış oluyor.çoçuklar büyüdükçe inşallah o günleride görürsnz evlatlarınızla gercekten zor oluyormaşallah bebişinize2 yaş biraz erken sanki çocuk tam doyamıyor anneye
benım gibi anneye doyar :):):):)
10 ay oldu çocuğu bi sn kucağımdan düşürmüyorum ki :) o sıkılıyor ben sıkılmıyorum oyun oynamaktan.. ben ezelden hep böyle çocuk delisiydim kv demde ddiyoru bu çocuk senın enerjine yetişemiyor ikinciyi hemen yap diye
hayır çalışıyorum :)ev hanımımısınz
o çok istiyor ama kararsızım..işimi çok seviyorum.ewde oturmak istemiyorum...gecen aylarda bi gebelik gecirdim tam cesaretimi topladığım anda ama boş gebelikle sonlandı...hayırlısı buymuş demek ki
yaşınız kaç, tabi birde çalışma hayatına alışınca zor gelir. izine mi ayrılırsınız doğum yapsanız , benim öyle bi şansım yok ta
hayır çalışıyorum :)
benım gibi anneye doyar :):):):)
10 ay oldu çocuğu bi sn kucağımdan düşürmüyorum ki :) o sıkılıyor ben sıkılmıyorum oyun oynamaktan.. ben ezelden hep böyle çocuk delisiydim kv demde ddiyoru bu çocuk senın enerjine yetişemiyor ikinciyi hemen yap diye
34 yaşındayım...35 e az kaldı:))3 aylık bi izin hakkım var ya sonrasııııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?