Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım ben oğlum o yaşta hiç istemiyordum tek çocuk olarak büyütmeyi planlamıştımSelam hanımlar 2,5 yaşında oğlum var çalışıyorum. ikinci çocuk için 4 yaşını beklemek istiyorum . sizce nasıl olur.sizler nasıl düşünüyorsunuz?
arkadaşım ben oğlum o yaşta hiç istemiyordum tek çocuk olarak büyütmeyi planlamıştım
5 yaşta istedik bıraktık korunmayı 6 yıldır olmadı bu yıl tüp bebek sürecine girdik
size tavsiyem arayı açmayın derim
her geçen gün doğurganlık azalıyor sağlık sorunları çıkıyor ön göremediğimiz ilerisi için
İnşallah en kısa zamanda cevap alırsınız tedavidenarkadaşım ben oğlum o yaşta hiç istemiyordum tek çocuk olarak büyütmeyi planlamıştım
5 yaşta istedik bıraktık korunmayı 6 yıldır olmadı bu yıl tüp bebek sürecine girdik
size tavsiyem arayı açmayın derim
her geçen gün doğurganlık azalıyor sağlık sorunları çıkıyor ön göremediğimiz ilerisi için
sağlıkla kucağınıza alın efendimminik kızım doğunca bir tarafım bekle bir tarafım fazla uzatma diyor. şöyle düşünüyorum.2 ufak çocukla uğraşması zor. fakat birini okul çağına gelip okuldan nezle grip vs kapıp evde tüm aile hasta olsun istemiyorum.
cinsiyeti belli miminik kızım doğunca bir tarafım bekle bir tarafım fazla uzatma diyor. şöyle düşünüyorum.2 ufak çocukla uğraşması zor. fakat birini okul çağına gelip okuldan nezle grip vs kapıp evde tüm aile hasta olsun istemiyorum.
teşekkür ederim kzım olacak :) inşallah.cinsiyeti belli mi
teşekkür ederim kzım olacak :) inşallah.
allah razı olsun arkadaşımİnşallah en kısa zamanda cevap alırsınız tedaviden![]()
yaptırın arkadaşım troid bende de var Anti TPO ile Anti TG alt testleri özellikle isteyin yıllarca drlar buna bakmadığı için gebelik olmadı sanırım bende miyonda eklendi bu sürece bunları aştık bu sefer tüp bebek sürecindeyizbende bi kaç doktora gitmem lazım kontrollerim var diş tiroid onlara baktırıp istiyorum![]()
yaptırın arkadaşım troid bende de var Anti TPO ile Anti TG alt testleri özellikle isteyin yıllarca drlar buna bakmadığı için gebelik olmadı sanırım bende miyonda eklendi bu sürece bunları aştık bu sefer tüp bebek sürecindeyiz
birde evladınız tek büyümesin inan kızkardeşimden biliyoum peşi sıra oldu onun kuzular ikincisi kaza ile oldu ama iki kuzu birlikte oyun oynuyorlar o kadar güzelki çalışan anne yıpranıyor illaki ara versenizde vermesenizde
benim oğlum tek başına büyüdü ikinci olursa oda tek büyüyecek artık ergenlikte birbirlerinin yoldaşı olurlar diye umud ediyorum