• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan anneler ikinci çocuğu ne zaman düşünüyorsunuz?

benım 1,5 yaşında kızım var ıkıncıye hamıleyım çalışıyorum annem bakıyor. ıkısı bir arada buyusun derdındeyım annem bakarken ara verır rahatlarsam yapamazdım :(

Bence çocuk en az 2 yaşına gelene dek anne bakmalı. Ben izin alarak hepsini aynı anda büyüttüm. 3 çocuğum var.biri ilkokul 1 de diğeri anasinifinda diğeri iki yaşında .2 yaşındakini kreşe verip ise başlayacağım. Ara versen de vermesen de illa çocuklar arasında kıskançlık olur mesele bu ise

Selam hanımlar 2,5 yaşında oğlum var çalışıyorum. ikinci çocuk için 4 yaşını beklemek istiyorum . sizce nasıl olur.sizler nasıl düşünüyorsunuz?
arkadaşım ben oğlum o yaşta hiç istemiyordum tek çocuk olarak büyütmeyi planlamıştım
5 yaşta istedik bıraktık korunmayı 6 yıldır olmadı bu yıl tüp bebek sürecine girdik
size tavsiyem arayı açmayın derim

her geçen gün doğurganlık azalıyor sağlık sorunları çıkıyor ön göremediğimiz ilerisi için

arkadaşım ben oğlum o yaşta hiç istemiyordum tek çocuk olarak büyütmeyi planlamıştım
5 yaşta istedik bıraktık korunmayı 6 yıldır olmadı bu yıl tüp bebek sürecine girdik

her geçen gün doğurganlık azalıyor sağlık sorunları çıkıyor ön göremediğimiz ilerisi için

:KK57: ay çok geçmiş olsun çok kötü bir durum gerçekten bazen bazı şeyler kendi elimizle ediyoruz sanki :KK61:

İnşallah en kısa zamanda cevap alırsınız tedaviden :110:

minik kızım doğunca bir tarafım bekle bir tarafım fazla uzatma diyor. şöyle düşünüyorum.2 ufak çocukla uğraşması zor. fakat birini okul çağına gelip okuldan nezle grip vs kapıp evde tüm aile hasta olsun istemiyorum.

minik kızım doğunca bir tarafım bekle bir tarafım fazla uzatma diyor. şöyle düşünüyorum.2 ufak çocukla uğraşması zor. fakat birini okul çağına gelip okuldan nezle grip vs kapıp evde tüm aile hasta olsun istemiyorum.
sağlıkla kucağınıza alın efendim :anneadayı::KK200:

cinsiyeti belli mi

bende bi kaç doktora gitmem lazım kontrollerim var diş tiroid onlara baktırıp istiyorumHoppa
yaptırın arkadaşım troid bende de var Anti TPO ile Anti TG alt testleri özellikle isteyin yıllarca drlar buna bakmadığı için gebelik olmadı sanırım bende miyonda eklendi bu sürece bunları aştık bu sefer tüp bebek sürecindeyiz
birde evladınız tek büyümesin inan kızkardeşimden biliyoum peşi sıra oldu onun kuzular ikincisi kaza ile oldu ama iki kuzu birlikte oyun oynuyorlar o kadar güzelki çalışan anne yıpranıyor illaki ara versenizde vermesenizde
benim oğlum tek başına büyüdü ikinci olursa oda tek büyüyecek artık ergenlikte birbirlerinin yoldaşı olurlar diye umud ediyorum

yaptırın arkadaşım troid bende de var Anti TPO ile Anti TG alt testleri özellikle isteyin yıllarca drlar buna bakmadığı için gebelik olmadı sanırım bende miyonda eklendi bu sürece bunları aştık bu sefer tüp bebek sürecindeyiz
birde evladınız tek büyümesin inan kızkardeşimden biliyoum peşi sıra oldu onun kuzular ikincisi kaza ile oldu ama iki kuzu birlikte oyun oynuyorlar o kadar güzelki çalışan anne yıpranıyor illaki ara versenizde vermesenizde
benim oğlum tek başına büyüdü ikinci olursa oda tek büyüyecek artık ergenlikte birbirlerinin yoldaşı olurlar diye umud ediyorum

Benim de ilk gebe kalmak istediğimde 7-8 ay bekledik o süre zarfında hiç bilemedik tiroid olduğunu sonra öğrendim sonra ilaç kullandım düştü hamile kaldım bende de uzun süre bilemediler şimdi tekrar bi gidecem gerçi hala kullanıyorum da ilacı .

Back
X