• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan anneler ikinci çocuğu ne zaman düşünüyorsunuz?

ay kızlar bide ben evlendiğimde balayına gitmedik bazı şeyler hep içimde kaldı birazda seneye onları yaşayıp öyle istiyorum..o_O
ben geçen sene tatile gittiğimde 4 aylık hamileydim. çoooooooook güzel geçti herzamankinden daha bile çok yüzdüm. gezdik tozduk hiç bi zorluğu yoktu. bu yazada bebeğimle gideceğiz. o varkende romantik anlar yaşayabiliyoruz bence bebeği hamileliği engel görme ,)

ben geçen sene tatile gittiğimde 4 aylık hamileydim. çoooooooook güzel geçti herzamankinden daha bile çok yüzdüm. gezdik tozduk hiç bi zorluğu yoktu. bu yazada bebeğimle gideceğiz. o varkende romantik anlar yaşayabiliyoruz bence bebeği hamileliği engel görme ,)

benim hamileliğim bulantı çok oldu. o yüzden çok korkarım bide hiç başabaşa kalamadık .oğlumu anneme bırakıp gitmeyi düşünüyorum :halay::KK33:

benim hamileliğim bulantı çok oldu. o yüzden çok korkarım bide hiç başabaşa kalamadık .oğlumu anneme bırakıp gitmeyi düşünüyorum :halay::KK33:
hmmm bak ona bir şey diyemem bazı kişilerin hamileliği ağır geçiyor. oda olur birkaç gün başbaşa kalırsınız. yıl dönümünde gidin o zaman balayı paketi gibi fiyat veren oteller var

hmmm bak ona bir şey diyemem bazı kişilerin hamileliği ağır geçiyor. oda olur birkaç gün başbaşa kalırsınız. yıl dönümünde gidin o zaman balayı paketi gibi fiyat veren oteller var

yıldönümü biraz zor da 19 mayıs ta istanbul düşündüm ama sizce :oops:

Kizim üc yasina girince oglum doguyor. Aralarinda üc yas var. Ama hamileligim zor gecmese en az iki yas olsun isterdim. Beraber büyümeleri icin. Evet yorucu zaten bu yüzden calismiyorum. Kardesiyle beraber büyütüp ise girmeyi düsünüyorum. Bir de cocugu nasil yetistirirsenin öyle olur. Yani annesine doyamayan alti yasinda da doyamaz. Biz onlari sürekli sevip öpelim bence sevgi sorunu kalmaz =)

Kizim üc yasina girince oglum doguyor. Aralarinda üc yas var. Ama hamileligim zor gecmese en az iki yas olsun isterdim. Beraber büyümeleri icin. Evet yorucu zaten bu yüzden calismiyorum. Kardesiyle beraber büyütüp ise girmeyi düsünüyorum. Bir de cocugu nasil yetistirirsenin öyle olur. Yani annesine doyamayan alti yasinda da doyamaz. Biz onlari sürekli sevip öpelim bence sevgi sorunu kalmaz =)

maşallah sağlıkla alın kucağınıza :) yani anneye doymak şöyle bi kitapta okumuştum ,iki yıl anneyi emdiği için öyle bir bağımlılık oluyor bu bağımlılık ta 2 yıl da geçiyormuş. yani 4 yaşına kadar 2. çocuk yapmayın diyordu :KK49::oops:

yıldönümü biraz zor da 19 mayıs ta istanbul düşündüm ama sizce :oops:
hm nerede yaşıyorsunuz ki... biz İstanbul da yaşıyoruz burada tatil olayını hiç düşünmedim :) ama başka şehirden gelen için olabilir. adalarda bir otelde kalabilir her gün istanbulu gezebilirsiniz :). yada sultanahmette güzel bir otelde kalırsınız daha şehir içi olabilir.

2 yıl yaş farkı için az diyorsun 2,5 yaşındaki oğlunu annene bırakıp tatile gitmeyi düşünüyorsun Nergiz oğlun seni özlemez mi sen tatildeyken

• Beğen
Reactions: nix
2 yıl yaş farkı için az diyorsun 2,5 yaşındaki oğlunu annene bırakıp tatile gitmeyi düşünüyorsun Nergiz oğlun seni özlemez mi sen tatildeyken

anneme alışık olduğu için ona güveniyorum . bi de bunu yapmazsam bi daha öyle bi şansım olmayacak içimde kalanlar öyle bi kalmışki taktım kafaya 2 gece ayrı kalıcaz

anneme alışık olduğu için ona güveniyorum . bi de bunu yapmazsam bi daha öyle bi şansım olmayacak içimde kalanlar öyle bi kalmışki taktım kafaya 2 gece ayrı kalıcaz
Valla biz 7 gün gittik bilmiyorum ama öyle çok farklı çok özel bir şey olmadı günü birlik oğlumla gittiğimiz Ağva kahvaltısı yada Kartepe gezisini tercih ederim balayı da tatil o da

Deme istediğim Balayı çok büyütülecek Bi durum değil çok takma artık bence

31 yaşıdayım kızım 22 aylık. kızım 5-6 yasındayken tekrar bu konuyu gözden geçireceğim. o zamanki şartlara göre belki 2. bi çocuk isterim. belkide hiç istemem. çok zorlanıyorum çalışırken. ve kızımın cocuklugunu doya doya yasamak ıstıoyorum. 2. gelince onu ıhmal etmek ıstemem :(

Back
X