- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
çokta değil aslında 28 yaşındayım ..). ama kızım bana inanılmaz enerji veriyor. onu görünce tüm yorgunluğum uçup gidiyoro zaman yaşınız çok genç daha bu kadar aktif olduğunuza göre:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokta değil aslında 28 yaşındayım ..). ama kızım bana inanılmaz enerji veriyor. onu görünce tüm yorgunluğum uçup gidiyoro zaman yaşınız çok genç daha bu kadar aktif olduğunuza göre:)
ben geçen sene tatile gittiğimde 4 aylık hamileydim. çoooooooook güzel geçti herzamankinden daha bile çok yüzdüm. gezdik tozduk hiç bi zorluğu yoktu. bu yazada bebeğimle gideceğiz. o varkende romantik anlar yaşayabiliyoruz bence bebeği hamileliği engel görme ,)ay kızlar bide ben evlendiğimde balayına gitmedik bazı şeyler hep içimde kaldı birazda seneye onları yaşayıp öyle istiyorum..![]()
ben geçen sene tatile gittiğimde 4 aylık hamileydim. çoooooooook güzel geçti herzamankinden daha bile çok yüzdüm. gezdik tozduk hiç bi zorluğu yoktu. bu yazada bebeğimle gideceğiz. o varkende romantik anlar yaşayabiliyoruz bence bebeği hamileliği engel görme ,)
hmmm bak ona bir şey diyemem bazı kişilerin hamileliği ağır geçiyor. oda olur birkaç gün başbaşa kalırsınız. yıl dönümünde gidin o zaman balayı paketi gibi fiyat veren oteller varbenim hamileliğim bulantı çok oldu. o yüzden çok korkarım bide hiç başabaşa kalamadık .oğlumu anneme bırakıp gitmeyi düşünüyorum![]()
hmmm bak ona bir şey diyemem bazı kişilerin hamileliği ağır geçiyor. oda olur birkaç gün başbaşa kalırsınız. yıl dönümünde gidin o zaman balayı paketi gibi fiyat veren oteller var
Kizim üc yasina girince oglum doguyor. Aralarinda üc yas var. Ama hamileligim zor gecmese en az iki yas olsun isterdim. Beraber büyümeleri icin. Evet yorucu zaten bu yüzden calismiyorum. Kardesiyle beraber büyütüp ise girmeyi düsünüyorum. Bir de cocugu nasil yetistirirsenin öyle olur. Yani annesine doyamayan alti yasinda da doyamaz. Biz onlari sürekli sevip öpelim bence sevgi sorunu kalmaz =)
selam kızlar bende çalışan anneyim 21 aylık bir oğlum var
selamlar
bende çalışan anneyim,benimde 21 aylık kızım var
hoşgeldin canım maşallah oğluna![]()
hm nerede yaşıyorsunuz ki... biz İstanbul da yaşıyoruz burada tatil olayını hiç düşünmedim :) ama başka şehirden gelen için olabilir. adalarda bir otelde kalabilir her gün istanbulu gezebilirsiniz :). yada sultanahmette güzel bir otelde kalırsınız daha şehir içi olabilir.yıldönümü biraz zor da 19 mayıs ta istanbul düşündüm ama sizce![]()
hb kısmetse 1-2 sene içinde bakalımhoşgeldiniz maşallah kzınıza siz ne zaman düşünüyorsunuz
hoşgeldiniz siz ne zaman düşünüyorsunuz
2 yıl yaş farkı için az diyorsun 2,5 yaşındaki oğlunu annene bırakıp tatile gitmeyi düşünüyorsun Nergiz oğlun seni özlemez mi sen tatildeyken
Valla biz 7 gün gittik bilmiyorum ama öyle çok farklı çok özel bir şey olmadı günü birlik oğlumla gittiğimiz Ağva kahvaltısı yada Kartepe gezisini tercih ederim balayı da tatil o daanneme alışık olduğu için ona güveniyorum . bi de bunu yapmazsam bi daha öyle bi şansım olmayacak içimde kalanlar öyle bi kalmışki taktım kafaya 2 gece ayrı kalıcaz