Calisan anneler sizinle konusmam gerek

O dediğiniz ücretlerin hepsini karsilayabiliyorum çok şükür..daha da ilerlemek daha fazla müşteri oturtmak hedef ...gercejten çare olarak önerdiğiniz şey tasi taragi toplayip anne ben geldim demek mi ya da pes edip evde

Çocuklar soğuk havada hasta olmaz , ya ince giydiriyorsunuz ya bagisikliklari düşük, 2 tane cocugum var hiç soğuk sebebiyle hasta olmadılar, kalın mont, termal içlik alın, salonu çok fazla isitmayin ki gün içerisinde aşırı sıcağa maruz kalıp sonra soğuğa çıktıklarında şok yaşamasınlar , soğuk hasta etmez ama o aradaki ısi farki yüzünden felekleri sasar
bagisikliklarini guclendirmek icin ekstra vitamin vs alin , umca alip sularina damlatin hergun
bagisikliklarini guclendirirseniz salona gelenlerden mikrop virüs vs kalmazlar ise hastalanmazlar

Eh naparsin işte herkesin şartları eşit olmuyor kimisi anadan doğma şanslı oluyor bazı kolay kolay yazanlar gibi ...kreşe giden cocuklar da hep hasta hiç duymadınız mı...benimkinin en azından kendine özel odası var arkada sıcacık, oyuncakları boyaları yemeği hersey elinin altında çok şükür ve annesinin yanında onun mutluluğunu görebilmek çalışırken bile o bana yeter ..boya v.s ben onları yaparken de çocuğumu ayarlayabiliuorum annesi benim sizden daha fazla düşünüyorum siz kendinizi yormayın...annem ile anlaştım zaten bazı günler için çok şükür çareyi yine kendim buldum ..hemcins önerisi isterken ..

Hem annenizle yasayip hem calismaya devam edebilirsiniz. Sonucta farkli sehirlerde degilsiniz. Yani evet bu bir care oluyor.
Sizin kabul ettiginiz tek bi cevap var sanirim. Oda isine devam et sonra bosanirsin demek.

Çareyi siz bulacaksınız tabii
Dediğiniz gibi doğurduğunuz çocuğu sizden fazla biz düşünecek değiliz
Kreşe giderken hasta olan çocukları duydum evet, iyileşmeleri için temiz bir ev ortamında iyi bir bakıma ve beslenmeye ihtiyaçları oluyor, ki daha çabuk iyileşsinler çabuk toparlasınlar diye. Ama tabii bunları anneleri olarak siz düşünmüşsünüzdür tabiki. Size kolay gelsin.

Siz mahalle kuaforu meslektaslarimi kucumseyemezsiniz. Öyle demedim demeyin hepimiz buradaki imayi anlamayacak kadar akilsiz değiliz...
İkincisi kahkaha atarak verdiğiniz çıkış saati örneği malesefku çalışanlar için geçerli..ben gün sonu kazanimimdan tatmin olduysam erken bile kapatırım çocuklarımla lunaparka giderim mesela ..

Üçüncüsü hair salonlara milyarlar verip de sacini bana düzeltmeye gelen kalıcı müşterilerim bile oluştu 3 ay da ...kaldı ki ben sektöre yeni atılmadım usta kuafor usta öğretici ayni zaman da gyz3llik uzmaniyim insanların mesleklerini hafife almaktan vazgeçin..şikayet sebebi 6 ay da kimi taniyim kime emanet edecek diyorsunuz benim salonumu zaten şuan calisanken farkında olmadan biriktirdigim beni bırakmayan musterilerim döndürüyor..
Edit ;, yeni müşterileriminde önerisi ile bulunduğum bölgede bir hayli işim yaptım saygılar

Elbette ..şuan hasta mesela öğlende kapattım işyerimi çocuğumu acile götürdüm serum taktirio eve getirdim çorba ilaç derken toparladım yawrumu ..ama calisanken gözünün yaşına bakmıyorlardi..anneme falan babama yalvariyordum acile gotururmusunuz diye ..teşekkürler

Hem annenizle yasayip hem calismaya devam edebilirsiniz. Sonucta farkli sehirlerde degilsiniz. Yani evet bu bir care oluyor.
Sizin kabul ettiginiz tek bi cevap var sanirim. Oda isine devam et sonra bosanirsin demek.
Annemle yaşıyordum zaten dukkan actigimdan bu yana orda da diğer aile fertleri cocuk bakımı ile biseleri dert edince sinirlendim eve döndüm..havalar iyiydi hergu. Götürdüm çok da mutluyduk taa ki soğuklar bastırana kadar.

Ben size bambaska bisey anlatiyorum. Calisan annelerin bu ekonomik kosullar altinda her zaman bakici tutmasi veya krese vermesi mumkun olmuyor. Bosan nafaka al desem oda verecegi 3 kurus olacak. Onuda biliyorum.
Bosansam gidecek yerim yok, simdide cocuklarima bakacak birisi yok diyosunuz. Bazen yolunu cizebilmek icin biseylerden fedakarlik etmek gerekiyor.

Canım salonda çok rahatız hiç sorun yok..sıkıntı olan şuan soğuk havalar ve sabah onu oraya kadar götürebilmek ve akşam soğuğunda eve getirebilmek
Salonda çok rahatsanız götürün çocuğunuzu o zaman?
Bir sürü çalışan kadın sabahın erkeninde çocuğunu uyandırıp kreşe veya bakıcıya bırakıyor bazıları 3 yaş altı bazıları 3yaş.
Ben de 2.5 yaşta başlattım kreşe mesela sabahın soğuğunda.
Salonda nasıl çok rahatsınız onu da anlamadım 3 yaş kendi kendine vakit geçireceği bir yaş değil ki odaya yaşam alanı kurdum orda takılıyor diyesiniz.
Saç kesiyorsunuz diyelim ya da boyuyorsunuz eteğinizden çekmiyor mu hiç?
Ben şahsen istemem kuaförler kadınların istediği şekilde çıkmak istediği rahatlamak için gittiği yerlerdir ve işi bölünen bir kuaför istemem.
Saçımı açtırıyorum mesela diyelim yarım saat duracak ama kuaför çocuğuyla ilgilendiği için 36 dakika duruyor falan ya da gelip gidip saçımın haline bakamıyor.
Saçma bir durum yani müşteri için.
Siz de ne kadar ya biz rahatız deseniz de çocuğunuzu bırakacak yer aradığınıza göre çok da rahat değilmişsiniz olay soğukta kaldırmak değil bir sürü öyle kadın var çünkü.

tam 3 aylıktı işe başladıgımda o günden beri sabah erkenden uyanır kızım şuan 16 yaşında ,

tam 2 yaşındaydı beizini bile bırakmamıştı kreşe başladıgında ,

1 hafta iyi bir hafta hastaydı kreşe giderken ,

ve benim azrail gibi kadın genel müdürümüz vardı izin almak imkansızdı ,

bir çocukla kaldık , senın yerinde olsam iş yeirme götürürüm , orada ilgilenirim çocugumla kimseye muhtaç olmam ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…