Ben çalışmıyorum 3 çocuğum 2 bakıcım var çocuklarımın gerekliliklerini tamamlamadan tuvalete bile gitmiyorum. Önce onlar sonra ben düşüncesindeyim.(evet bu doğru bişey değil ama huyum kurusun) ve yine yetemiyorum yine yetemiyorum. Bazı şeyleri iş olsun diye yapıp çok gerekli bişeymiş gibi davrandığımı farkettim mesela. Bence çalışmıyor olmak herşeye yetebilme istediğin gibi yetiştirebilme anlamına da gelmiyor. Çocuğunla çok vakit geçirmen değil kaliteli vakit geçirmen önemli.(Yaşım 40 olacak nerdeyse 13 yaşındaki oğlumla powerboard sürüyoruz hergün 1 saat insanlara komik geliyor. Son Doğum günümde bana krampon

aldı mesela. Kardeşi ve benimle birlikte futbol oynamak İçin. 3 yaşındakiyle scooter biniyorum arkamdan bakıp kalanlar oluyor. Sporumu 11 aylık 12 kiloluk dumbell oğlumla yapıyorum kaldır indir çok eğleniyor. Parklarda kaydırakta tünelde oyun parkurlarında en önde ben varım.)
Ama bebeğiniz çok küçükmüş tavsiyem bu yıl tek okulda çalışıp ayrılığınızı kısa süreli tutmanız yönünde olacak.