- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Eğer yüksek ücretli bir işte çalışmayacaksanız şuan çalışmaya başlamak için şartlar uygun görünmüyor.1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
Bence bebeğin bezden kurtulsun. Kreşler öyle alıyor zaten kreşe ver ve işe başla. Kreş parasını verdikten sonra eline bin lira bile kalsa kardır. Belki para olarak değil ama hayatın içinde olmak aktif olmak kendini eve kapanmış hissetmemek için.1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
BENCE 3., 4.,HATTÂ ALLAH NASIP EDERSE 5.DE YAPMANIZ..RIZIK ALKAHTAN GELIR..2 TANESININ RIZKINI VRREN 5.YI DE VERIR...LITFEN KORKMAYIN
Allah'ım nolur ironi yapıyor olun...BENCE 3., 4.,HATTÂ ALLAH NASIP EDERSE 5.DE YAPMANIZ..RIZIK ALKAHTAN GELIR..2 TANESININ RIZKINI VRREN 5.YI DE VERIR...LITFEN KORKMAYIN
evet tabiki isteyecekler ben sadece masrafları ele alaraktan yazdım onu...benim alacağım maaş belli diyerek..en az ne işe onu verirler çünkü mesleğim yokEve gelen bakıcılar sigorta bile istiyorlar derken tabii ki isteyecekler onlar da çalışan. 8-5 belki daha fazla çalışacak. Ki bence bebek bakımı zor iş. Sizin yerinizde olsam iki 3 yaşına getirir öyle ise atılırdım. Düşük maaşla başlasam bile belki yükselme şansı vs olurdu ama evde öyle bir şans yok. Zaten o yasa gelen bir cocuk da kreş için uygun olur, sosyalleşir
zaten emanet edecek kimse yok...annem çok yakinimda büyüğünün okuluna da çok yakın ..ama yined nereden tutsam elimde kalıyor ...bebek var çünküBence bu süreçte eşinizi dinleyin ve çocuklarınıza kendiniz bakın. Biraz maddi olarak zorlanabilirsiniz ama en azından çocuklar konusunda içiniz rahat olur. Gerçekten iki küçük çocuğu başkasına emanet etmek şu dönemde sizin için uygun olmayabilir.
aslında mantıklı ...kreş parasını verdikten sonra elime ne kalırsa kâr ..dediğiniz sebeplerden ötürü ....ben artık evde yemek pişiren temizlik yapan kocasından üç beş kuruş bekleyen bir kadın olmak istemiyorumBence bebeğin bezden kurtulsun. Kreşler öyle alıyor zaten kreşe ver ve işe başla. Kreş parasını verdikten sonra eline bin lira bile kalsa kardır. Belki para olarak değil ama hayatın içinde olmak aktif olmak kendini eve kapanmış hissetmemek için.
el becerisiyle de olmuyor ayda yılda bi sipariş geliyor ...ben düzenli fwlismak isterdimmesleğiniz ve çocuklarınıza bakacak kimse yoksa çalışmak karlı gelmiyor bana .
asgari ücretten bakıcı ücretini çıkardıktan sonra geriye kalan para, fazladan yorulmana değecek mi ona göre karar ver.
el beceriniz var ise evde örgü yapıp satmak,ev yemekleri siparşi alıp satmak mantıklı harçlığınız çıkar en azından.
kaç sene daha ev hanimligina katlanirim bilmiyorumBelli bir mesleğiniz yok galiba.
Asgari ücretle çalışacaksanız, bakıcı masrafı, sizin giderleriniz üstüne bir de gözünüzün arkasında bıraktıklarınız eklenince , çalışmanız çok manasız görünüyor.
ikinci kaza kurbanı gibi bişey ,, halbuki büyük okula başlayınca tek hayalimdi çalışmak şimdi başa döndüm inanamiyorumİdare edin bir süre bebeğiniz çok küçük yaşına girsin bari. Anlamadığım işi çalışmayı seviyorsanız ama durum yokken neden 2. ? Çocuklarada günah
Anladım. Kasiyerlikten başlayıp mağaza müdürlüğüne gelen biri var mesela ablamın arkadaşı. Torpil oldunu sanmıyorum belki sans belki sosyallik ve azim. Dedigim gibi çalıştığınız yere göre yükselme şansınız olabilir. Evde durarak bunu göremezsiniz ama çalışarak deneyimleyebilirsiniz. Olmadi 4-5 sene çalışıp duruma göre işi bırakabilirsiniz . Siz bir yerden başlayın yine. Ya da açıköğretim falan okuyabilirsiniz. Ordan bir yere geçebilirsiniz. Bu işler azım ve biraz da sans gerçekten. Yine de dediğim gibi en az bir sene bekleyin bence.evet tabiki isteyecekler ben sadece masrafları ele alaraktan yazdım onu...benim alacağım maaş belli diyerek..en az ne işe onu verirler çünkü mesleğim yokya satış danismani olurum yada kasiyer falan ki onlrda bile tecrübem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?