- Konu Sahibi alonedark18
-
Çalışmak istemek neden?evet tabiki isteyecekler ben sadece masrafları ele alaraktan yazdım onu...benim alacağım maaş belli diyerek..en az ne işe onu verirler çünkü mesleğim yokya satış danismani olurum yada kasiyer falan ki onlrda bile tecrübem yok
Elinize bin lira falan kalmaz. Kreşe giden çocuğun masrafı sadece kreş parası olmuyor. Hem büyükle ilgilenip hem küçüğe bakacak bir bakıcı bulamazsınız, bulduğunuz da yüksek fiyat ister. Anneniz bakabilirse onun yanına belki birini tutabilirsiniz daha uygun olma ihtimali var o şekilde.el becerisiyle de olmuyor ayda yılda bi sipariş geliyor ...ben düzenli fwlismak isterdimyani elime bin lirada kalsa kâr bence ..bakım pqrasini çıkınca ...çünkü şuan her ay eşim bana yüz TL anca verebiliyor ...bin lira kalsa bana yeter ..hem sosyallik için hem çocuklarımın eksgini alırdım ufak tefekde olsa
Bilmiyorum ama sana üzüldüm durumlar kötü anlaşılan bence çalış ayda 100 tl verebiliyorsa bu çok çok azel becerisiyle de olmuyor ayda yılda bi sipariş geliyor ...ben düzenli fwlismak isterdimyani elime bin lirada kalsa kâr bence ..bakım pqrasini çıkınca ...çünkü şuan her ay eşim bana yüz TL anca verebiliyor ...bin lira kalsa bana yeter ..hem sosyallik için hem çocuklarımın eksgini alırdım ufak tefekde olsa
Kızım sen iyi misin ,iki tane bebeğin var sen gidip çalışacaksın.En basiti gideceksen bir markete sabah 8.30 dan gece 22.00 a kadar çalışacaksın.Aldigin paranın yarıdan faxlasi gidecek ve sen ne bebeklerinin büyüdüğünü nede sevgini verebileceksin.Kusura bakmada keyfinden ne yapacağını bilemeyenlerdensin galiba.Baska bir kadina bebeklerimi nasıl vereyim.Senin su an en güzel günlerin.Gule oynaya bebeklerinle ilgilen.Evini topla et.Al bir kitap oku.Yap kendine bir kahve film izle.Yani bu simariklik ne anlamıyorum.Bide daha ne kadar katlanicam diyorsun bu durumu.Cok kızdım bu haline inan bana.En mutlu olduğum yer evimin içinde evlatlarımla geçirdiğim zamanaslında mantıklı ...kreş parasını verdikten sonra elime ne kalırsa kâr ..dediğiniz sebeplerden ötürü ....ben artık evde yemek pişiren temizlik yapan kocasından üç beş kuruş bekleyen bir kadın olmak istemiyorumve zorla bunu yasiyorum .....
Kariyer sahibi kadınlar bebekleri için işlerini bırakıyor, siz kasiyerlik yapmak için daha 6 aylık olan bebeği bırakmayı düşünmeyin. Olacak iş değil, bakıcıya bebek baktırmayı kolay mı sanıyorsunuz?kaç sene daha ev hanimligina katlanirim bilmiyorum
kaç sene daha ev hanimligina katlanirim bilmiyorum
Ben seni çok iyi anlıyorum. Bence bu konuda kendinde güç buluyorsan denemeye değer. Denedin olmadı mı o zaman tekrar eve dönersin. Kimse sana niye yapamadın niye eve döndün demez.aslında mantıklı ...kreş parasını verdikten sonra elime ne kalırsa kâr ..dediğiniz sebeplerden ötürü ....ben artık evde yemek pişiren temizlik yapan kocasından üç beş kuruş bekleyen bir kadın olmak istemiyorumve zorla bunu yasiyorum .....
Siz cocuk bakın. Maddi destek olur size kendi cocuklarınızla beraber kendi evinizde.1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
işte çocuklar için çare arıyorum canım büyüğü hadi okul çıkışı anneanneye geçse iki aylık bebeğim var o nasıl olacak ....ne yapsam bütün imkanları zorlamka istiyorum bu sefer...çünkü büyük kızım buyuy ne kadar da tek derdim çalışmak di..büyüdü ikinci oldu hiç ise giremeden .. bunun da büyümesini bekleyemem biterim çıldırırim..geçen anneme dedim anne bebeğe bak da ben çalışayım nolur dedim yok ben bakamam bebek falan dedi. ne denir ki haklı..kimse bakmak zorunda değilBilmiyorum ama sana üzüldüm durumlar kötü anlaşılan bence çalış ayda 100 tl verebiliyorsa bu çok çok az
Niye evlendiniz madem derdiniz kariyerdi?işte çocuklar için çare arıyorum canım büyüğü hadi okul çıkışı anneanneye geçse iki aylık bebeğim var o nasıl olacak ....ne yapsam bütün imkanları zorlamka istiyorum bu sefer...çünkü büyük kızım buyuy ne kadar da tek derdim çalışmak di..büyüdü ikinci oldu hiç ise giremeden .. bunun da büyümesini bekleyemem biterim çıldırırim..geçen anneme dedim anne bebeğe bak da ben çalışayım nolur dedim yok ben bakamam bebek falan dedi. ne denir ki haklı..kimse bakmak zorunda değil
parttime daha iyi olur ama nasul bulucam kariyerden falan bulabilirmiyimkiBebeğinizden ziyade 1. Sınıfa başlayan çocuğunuzun size daha çok ihtiyacı olacak bu yıl. Tam zamanlı iş yerine yarı zamanlı işlere bakabilirsiniz. Yarım gün, haftada en fazla üç gün gibi. Sizin de biraz toparlanmaya ihtiyacınız var. Bana kalırsa evde kalın da maddi olarak çok sıkılmışsınız madem, bu şekilde işler düşünebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?