- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
evden pasta börek bunlari ben beceremem çevrem yok ...yapamam yani biliyorum...evden portre cizip satıyorum bazen o da ayda yılda bir ...Yerinizde olsam evde yapilacak isler araştırırım(instagramda dolandiricilar var dikkat)
Evden pasta borek çörek satmak gibi
Bebeğiniz çok küçük.ikinci kaza kurbanı gibi bişey ,, halbuki büyük okula başlayınca tek hayalimdi çalışmak şimdi başa döndüm inanamiyorum
haklısınızNormalde çalışan kadınları destekliyorum ama sizin durumunuzun neresinden tutsak elinizde kalıyor. Mesleğiniz maaşınız yüksek olda bakıcı derdim ama oda yok asgari ücret alıp bakıcıya verecekseniz boşuna o ana kuzusunu bırakıp gitmeyin. Biraz büyüsün öyle çalışın. Zaten şu dönemde ekmek aslanın midesinde mesleği olmayana iş kapısı çok zor işveren işçi çıkarmaya bakıyor ekonomi çöktü.
seneye başlayabileceğini garantisi olsa bunu bilsem valla için rahatlar ...seneye Allah izin verirse bir yaşında olucak..peki ya sonra..kres eşim istemiyor senelerdir büyük çocuğum için de istemedi onun yüzünden evdebekledim.yedi sene ...galip geldi...bunda böyle olsun istemiyorum...galip ben geleyim...çalışan ayakları üstünde duran ona boyun eğmeyen kadın olayım ...vermesin bana aylık yüz TL .ben kazanayimki ne ara yedin parayi diyemesin bana ..Allah beni kahretsinki böyle kendine güvenmeyen , karısını bastırmaya çalışıp , çalışmasını engelleyen bir adama göz yummusum .....Bebeğiniz çok küçük.
Korona gibi bir durum olmasa bile çalışmaya başlamak için çok küçük.
1.sınıf çok önemli.
İşe başlamak için bu sene en uygunsuz zaman sizin için.
Hele ki korona var, çok çok ihtiyaç sahibi değilseniz (yani, acınızdan ölmeyecek durumda iseniz) işe başlamayın.
Sakin olun.seneye başlayabileceğini garantisi olsa bunu bilsem valla için rahatlar ...seneye Allah izin verirse bir yaşında olucak..peki ya sonra..kres eşim istemiyor senelerdir büyük çocuğum için de istemedi onun yüzünden evdebekledim.yedi sene ...galip geldi...bunda böyle olsun istemiyorum...galip ben geleyim...çalışan ayakları üstünde duran ona boyun eğmeyen kadın olayım ...vermesin bana aylık yüz TL .ben kazanayimki ne ara yedin parayi diyemesin bana ..Allah beni kahretsinki böyle kendine güvenmeyen , karısını bastırmaya çalışıp , çalışmasını engelleyen bir adama göz yummusum .....
doğrudur ya ..ama emek olmdan yemek olmuyor ...denemek görmek yaşamak lazım...bide ay başında helalinden o parayı kazanmak hissi çok güzel degilmi ya
Çalışan 1,5 ve 6 yaşında çocuğu olan bir anneyim. Büyük kızım 1. Sınıfa başladı. Malum virüs var okullar ne olacak belli değil. Ben imkan olsa ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ama imkan yok. Aldığım paranın yarısı bakıcı ve etüt merkezine gidiyor. Ben sizin yerinizde olsam bi süre çalışmam.1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
yaşınız kaçevet tabiki isteyecekler ben sadece masrafları ele alaraktan yazdım onu...benim alacağım maaş belli diyerek..en az ne işe onu verirler çünkü mesleğim yokya satış danismani olurum yada kasiyer falan ki onlrda bile tecrübem yok
calismistim ben ama annem ve kaynanam yakin oldugu icin buyugu birine kucugu birine birakmistim esin hakli 2 cocugu tanimadigin kisilere emanet etme ve ben calismak icin ölup biten bir insanim ama buyuk olan okula baslayinca mecbur biraktim isi cunki okulda takip etmem gerek diye dusundum hem dersler hem.ortam bu yuzden birakmistim isi.1.sinifa giden çocuğunuz varsa , yeni dogan bebeğiniz varsa ve siz çalışmak istiyorsanız ne yaparsınız bu çocuklar konusun da....bakacak kimse de yoksa ....yeni doğan altı aylık falan olunca kreş için çok küçük degilmi ..en çok istediğim çok güvendiğim birisi hergun gelip evde kendi ortamınızda baksın...bunun için nasıl çareler ararsınız...çok da para istiyorlar eve gelen bakicilar dahil...ki eşim asla istemiyor böyle şeyleri kimseye emanet edemem bebeğimi diyor ..bak işte sen boşver işi diyor ..ama ben çalışmak zorundayım maddi manevi çok ihtiyacımız.var. .yani demem o ki bu şartlarda siz olsaydiniz nasıl çalışırsınız ,cocuklarin düzeni konusunda nasıl bir yol izlerdiniz...buarada bir kreşe sordum fiyatı binbesyuz ben zaten çalışsam ne alirimki öyle mesleğimde yok ...eve gelen bakicilar sigorta bile istiyorlar yani o daha masraflı gibi ....akıllı kk kadinlri bana bı yol gösterin lütfen ..
dizimi kırıp ucbes kuruşla oturmalı miyim yoksa bı çılgınlik yapıp ise mi girmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?