çalışan anneler..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
korktugum basıma geldı ve bu satırları yazarken dahı aglıyorum hemşirelık kazanmıstım
10 gun olacak yarın gıdıyorum ama ne yurek yangınlarıyla aklıma geldıkce otobus ev okul demeden gozyaşlarım akıyo
oglumu cok özluyorum hemde delı gıbı bugun sınır boşalması yaşadım sabahtan berıdır aglıyorum ınsanlara rezıl olmasam okulu bırakıcam o derece sımdı calısan annelere soruyorum alışıyor mu ınsan bu duruma yoksa bendemı bı sorun var ne yapıcam ben canım cok yanıyor

ayyy canım ya allah sabır versin..illaki zamanla alışıyorsundur daha çok yeni olduğu için bu kadar duygusallaştırıyo belkide bu durum..allah kolaylık versin..bu günler daha güzel günlere gebe unutma :45:

ben de çalışıyorum.çocuğumu günde 5-6 saat görmüyorum.açıkcası ben böyle birşey yaşamadım.tabiki özlüyorum ama çok da acı çekmiyorum.tabi işim olduğunda falan da bırakırım çocuğumu gün boyu görmediğim olur.allah sağlık versin.bunlar önemli değil

Okulu kesinlikle bırakmayın.
Çocuk özlenir evet herkes çok özler ama o çocuğun geleceğini hazırlamak da sizin ellerinizde.
Başladığınız işi asla yarım bırakmayın.
Oğlunuz da siz de zamanlar alışacaksınız.
Şu "Savaşçı Ruhunuzu" harekete geçirmenin tam zamanı.

Son düzenleme:
Okulu kesinlikle bırakmayın.
Çocuk özlenir evet herkes çok özler ama o çocuğun geleceğini hazırlamak da sizin ellerinizde.
Başladığınız işi asla yarım bırakmayın.
Oğlunuz da siz de zamanlar alışacaksınız.
Şu "Savaşçı Ruhunuzu" harekete geçirmenin tam zamanı.

yazınıza cok tesekkur ederım bana farklı bı acıdan baktırttınız bazen duygular on plana cıkabılıyo ama profosyonel olmak lazım sanırım ALLAHA sadece dua edıyorum bıran once alısmak ıcın

Back
X