3,5 aylıkken işe başladım ailem bize yerleşti yaklasık 1,5 senedir bızdeler arada gidiyorlar kendı evlerıne kızımıda alıp bırkaç gun bır hafta falankalıp donuyorlar gerı, bızımkıler baska sehırde yasadıklarından yanımıza yerelstıler.Merhaba ,Çok kararsız ve çaresiz hissediyorum arkadaşlar.Şu anda çalışıyorum bir tane çocuğum var annem bakıyor evimin yakınındalar.Fakat birkaç ay sonra taşınacaklar . Yani çocuğum 22 aylık olmuş olacak .Bu aylarda kreşe göndermek uygun değil diye düşünüyorum çocuk için.En az 3 yaşından sonra daha iyi olur diye düşünüyorum.Çocuğum da kalabalığı ve başka bir çocuğu görünce oyalanıyor seviyor ama. Nasıl bırakacağım korkuyorum güvenemiyorum kimseye.İş geçmişimde çok var 9,5 yıldır aynı firmadayım ve memnunum .Kendim çıksam tazminat da alamam. Önceden başka firmadaydım 5 yılda.Evde de kaldım doğum iznindeyken ama pisikolojim bozuldu biraz evde, çalışmaya alıştığım için bir de yakınımda gidecek kimsem de yok bütün gün evde daraldım . Maddi ve manevi açıdan çalışmam gerekiyor.Annenin pisikolojiside önemli.Şu anda çocuğumda bende mutluyuz.
Sorum şu ki çocuğumu kreşe mi versem ki hiç istemiyorum güvenemiyorum yoksa annemler mi baksa yine ,o zamanda annemlerde kalmam gerekecek hafta içi bir gün eve gelsem baba evde yalnız kalacak 4 gün. Eşimide yalnız bırakmak istemiyorum. Nolur bir akıl verin çalışan anneler.Siz ne yaptınız çalışırken.
23 aylıktı kızım kreşe başladıgında 4 yıl kreşe devam etti ,
hiçbir sıkınıtda yaşamadım çok şükür ,
eğer annen çok uzaga gitmiyorsa hergun gidip gel annene , eşinide yalnız bırakma lütfen[/QUO
Aynı ildeyiz ama istanbul trafiği otobusle 1 ya da 1 buçuk saat sürer. Gidip gelemem yani.2 vesait çocukla zor .
Yazın taşınacaklar. Konuşamıyor ama henüz.Annem kalmaz benim için taşınmışlardı zaten şimdi evlerine geçecekler.Çok emeği oldu bende annemin.3,5 aylıkken işe başladım ailem bize yerleşti yaklasık 1,5 senedir bızdeler arada gidiyorlar kendı evlerıne kızımıda alıp bırkaç gun bır hafta falankalıp donuyorlar gerı, bızımkıler baska sehırde yasadıklarından yanımıza yerelstıler.
sız aynı sehırde olacaksanız ya annenız haftaıcı sızde kalsın en azından bu kıs gecene kadar ya da krese verın artık buyumus bence yeterı kadar... zaten kreşlerin cogu 2+ yas alıyor.
Mantıklı tabi ama yakın değil malesef.1 - 1 buçuk saat mesafede 2 vesaitle gidilebilir.Annenizin tasinacagi mesafe nedir?Sabah birakip aksam almak mantikli
Yazın taşınacaklar. Konuşamıyor ama henüz.Annem kalmaz benim için taşınmışlardı zaten şimdi evlerine geçecekler.Çok emeği oldu bende annemin.
Yazın taşınacaklar. Konuşamıyor ama henüz.Annem kalmaz benim için taşınmışlardı zaten şimdi evlerine geçecekler.Çok emeği oldu bende annemin.
Semtler nedir,trafik yoksa ve araba alma sansiniz varsa yarim saate bile dusebiliyor o mesafe.Ikinci bir secenek,bazi gunler anneniz sizde kalabilir, haftada 1 gun siz annenizde kalabilirsiniz. Cocugunuz anneanneye alisiksa haftada 1 gun de o tek anneannede kalabilir.Cumartesi calisiyorsaniz patronunuza zorda kaldiginizi soyleyip maasinizdan biraz kesmelerini ctesi gelmemeyi talep edebilirsiniz,Ben oyle yapmistim kabul etmislerdi. Bu sekilde 1 yil idare edilebilir gibi geldi. Eger bu da mantikli gelmezse kres. Esle haftada bir gun goruseyim secenegini eleyin benceMantıklı tabi ama yakın değil malesef.1 - 1 buçuk saat mesafede 2 vesaitle gidilebilir.
c.tesi çalışmıyorum.Arabayla 35 dk falan trafik nasıl olur bilmiyorum iş saatlerinde.Eşim 6 da işe gidiyor sabahları bırakıp işe gidemez tekrar .Kafam durdu resmen.Annem kalmaz diye düşünüyorum .Bakalım sorarımSemtler nedir,trafik yoksa ve araba alma sansiniz varsa yarim saate bile dusebiliyor o mesafe.Ikinci bir secenek,bazi gunler anneniz sizde kalabilir, haftada 1 gun siz annenizde kalabilirsiniz. Cocugunuz anneanneye alisiksa haftada 1 gun de o tek anneannede kalabilir.Cumartesi calisiyorsaniz patronunuza zorda kaldiginizi soyleyip maasinizdan biraz kesmelerini ctesi gelmemeyi talep edebilirsiniz,Ben oyle yapmistim kabul etmislerdi. Bu sekilde 1 yil idare edilebilir gibi geldi. Eger bu da mantikli gelmezse kres. Esle haftada bir gun goruseyim secenegini eleyin bence
Valla günler o kadar çabuk geçiyor ki .Şimdiden dşünmeye başladım 4-5 ay uzun bir süre değil ki.yazın taşınacaklarsa şimdiden neden gerildiniz
hele bir o zamanlar yaklaşsın
araştırın bu arada kreş
o zaman kaç aylık olacak ki
şimdi gördüm o zaman 22 olacakmış ben şimdi 22 sanmıştım
annen Eylül e kadar sıksın dişini
eylül de başlasın iki yaşında kreşe çocuğun
Bnm annem baktıMerhaba ,Çok kararsız ve çaresiz hissediyorum arkadaşlar.Şu anda çalışıyorum bir tane çocuğum var annem bakıyor evimin yakınındalar.Fakat birkaç ay sonra taşınacaklar . Yani çocuğum 22 aylık olmuş olacak .Bu aylarda kreşe göndermek uygun değil diye düşünüyorum çocuk için.En az 3 yaşından sonra daha iyi olur diye düşünüyorum.Çocuğum da kalabalığı ve başka bir çocuğu görünce oyalanıyor seviyor ama. Nasıl bırakacağım korkuyorum güvenemiyorum kimseye.İş geçmişimde çok var 9,5 yıldır aynı firmadayım ve memnunum .Kendim çıksam tazminat da alamam. Önceden başka firmadaydım 5 yılda.Evde de kaldım doğum iznindeyken ama pisikolojim bozuldu biraz evde, çalışmaya alıştığım için bir de yakınımda gidecek kimsem de yok bütün gün evde daraldım . Maddi ve manevi açıdan çalışmam gerekiyor.Annenin pisikolojiside önemli.Şu anda çocuğumda bende mutluyuz.
Sorum şu ki çocuğumu kreşe mi versem ki hiç istemiyorum güvenemiyorum yoksa annemler mi baksa yine ,o zamanda annemlerde kalmam gerekecek hafta içi bir gün eve gelsem baba evde yalnız kalacak 4 gün. Eşimide yalnız bırakmak istemiyorum. Nolur bir akıl verin çalışan anneler.Siz ne yaptınız çalışırken.
Bakıcı bildiğim biri yok.Yabancı birine bırakmak istemiyorum.Bakıcı neden düşünmüyorsunuz? Annenler taşınmayı erteleyemez mi? İlla gitmeleri mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?