1 yada 1,5 saatlik 2 vesaitlik uzağa taşıncaklar.Eşim taşınmayı kabul etmiyor .Kendi evimiz.Keşke anemle yakın olsaydım ama mümkün değil işte .Bakıcı istemiyorum tanımadığım birine bırakamam .Çook şanslısınız .Bir tane daha çocuğunuz var ve anneniz bakıyor .İmrendim valla.Anneniz ne tarafa taşınacak?
Sizden çok mu uzağa gidecekler?
Siz kirada mısınız kendi evinizde mi?
Psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum ki.
İlk oğluma hamile kalmadan evvel iş yeri kapanmıştı, tazminatımı da alarak evde dinlenme kararı aldım bir kaç ay, ben iş bulana kadar da hamile kaldığımı öğrenince otomatikman oğlum 1 yaşına girene kadar (hamilelik süreci ile beraber) evde kaldım. Benim de psikolojim bozuldu, gerçekten buhran geçirdim evde.
Çocuk ile geçirilen vakit muhteşem, ona diyecek hiç bir lafım yok, fakat benim de çevremde gidebilecek kimsem olmadığı için, manevi anlamda rahatsızlık oluştu, tabii maddi anlamda da farklı bir durum söz konusu değildi.
1 yaşına girince işe başladım, annem de bana gelip çocuğa bakmak durumunda kaldı. Zor zamanlar geçirdik vesselam ve en sonunda 2. kez hamile kalınca anneme yakın yere taşınmaya karar verdim ve bu kararı gerçekleştirdim. Şu anda çok daha iyiyiz.
Büyük oğlumu kreşe verdim, çok hastalanmaya başladığı için kreşten almak zorunda kaldım, çünkü evde 10 aylık bir oğlum daha var, doktor kreşten almamı önerdi, ufaklık çok hastalanmaya başlamıştı. Bu durumda 2 çocuğa da annem bakıyor şu anda ve ne kadar dua etsem azdır. Emeklerini ödeyemem.
Tavsiyem annenize yakın kalmanız eğer mümkünse.
Mümkün değilse, kreşe vereceğiniz parayı bakıcıya vermeniz.
Bakıcı gerçekten zor, onu da deneyimledim, fakat güvenli bakıcı arayışına girebilirsiniz, anneniz taşınmadan bunu yaparsanız eğer daha sağlıklı olur.
Ben bakıcı bakacak çocuğuma diye eve kamera sistemi bile kurdurdum.
Hoş artık annem bakıyor boşu boşuna sistem kurdurmuş oldum ama olsun, yine de elbet bir gün işimize yarar diye düşünüyorum...
Aynen öyle bir durumdayım şu anda.Hanım efendi:ne yardan vazgeçerim, ne serden geçerim gibi olmuş
Ailecek oturup yukarıda sıraladıklarınız olabilirlikleri size en uyana karar verip, birazda fedarlık edip yapacaksınız
1 yada 1,5 saatlik 2 vesaitlik uzağa taşıncaklar.Eşim taşınmayı kabul etmiyor .Kendi evimiz.Keşke anemle yakın olsaydım ama mümkün değil işte .Bakıcı istemiyorum tanımadığım birine bırakamam .Çook şanslısınız .Bir tane daha çocuğunuz var ve anneniz bakıyor .İmrendim valla.
Merhaba ,Çok kararsız ve çaresiz hissediyorum arkadaşlar.Şu anda çalışıyorum bir tane çocuğum var annem bakıyor evimin yakınındalar.Fakat birkaç ay sonra taşınacaklar . Yani çocuğum 22 aylık olmuş olacak .Bu aylarda kreşe göndermek uygun değil diye düşünüyorum çocuk için.En az 3 yaşından sonra daha iyi olur diye düşünüyorum.Çocuğum da kalabalığı ve başka bir çocuğu görünce oyalanıyor seviyor ama. Nasıl bırakacağım korkuyorum güvenemiyorum kimseye.İş geçmişimde çok var 9,5 yıldır aynı firmadayım ve memnunum .Kendim çıksam tazminat da alamam. Önceden başka firmadaydım 5 yılda.Evde de kaldım doğum iznindeyken ama pisikolojim bozuldu biraz evde, çalışmaya alıştığım için bir de yakınımda gidecek kimsem de yok bütün gün evde daraldım . Maddi ve manevi açıdan çalışmam gerekiyor.Annenin pisikolojiside önemli.Şu anda çocuğumda bende mutluyuz.
Sorum şu ki çocuğumu kreşe mi versem ki hiç istemiyorum güvenemiyorum yoksa annemler mi baksa yine ,o zamanda annemlerde kalmam gerekecek hafta içi bir gün eve gelsem baba evde yalnız kalacak 4 gün. Eşimide yalnız bırakmak istemiyorum. Nolur bir akıl verin çalışan anneler.Siz ne yaptınız çalışırken.
siz neden düşünmediniz?neden bakıcı düşünmüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?