- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Valla 3 yaşında bi çocuğum var gece 1den aşağı uyumuyor 1 yıldır çözüm yok uyku sorununa bende dert sırayla ne güzel sizeBizde yemekleri kocam yapıyor her zaman. Bazen dışarı bazen de büyüklere gidiyoruz. Büyükler artan yemeği veriyorlar sağolsunlar. Biz ısıtıp yeriz,sıkıntı olmaz.
Ev işini de bazen yardımcı geliyor bazen beraber yapıyoruz.
Yuvarlanıp gidiyoruz Allahıma çok şükür.
Allahım bağışlasın tüm evlatları inşallah.Valla 3 yaşında bi çocuğum var gece 1den aşağı uyumuyor 1 yıldır çözüm yok uyku sorununa bende dert sırayla ne güzel size
Ne güzel çocuk çok ilgi istiyor günün çoğu ona gitsin yok demez ilgi ilgi ,günlük yapıp yiyoruz yemekleri. genelde hafta sonu bir gün dışarıda yeriz ya da hafta içi üşenirsek eve söyleriz. bazen ailelerden geliyor. ama genel düzen aynı gün yapıp yemek. o 18.45 gibi evde oluyor ben de o civar. yapıp yiyoruz hemen.
temizliği de hafta sonu yapıyoruz. cumartesi ben çalışıyorsam o yapar. çalışmıyorsam beraber yaparız.
çocuk yok.
Merhaba herkese,
Çalışan bir bayan olarak eve, yemeğe, temizliğe, düzene,, özellikle işten eve gidip yemek yapmaya nasıl yetişiyorsunuz??
Benim midemden rahatsızlık geçirdim soğuyan yemeği tekrar ısıtıp yemem zararlı bu yüzden akşamdan yapma gibi şansım yok.Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla belki pratik yolu vardır bilmediğim. 7.30da evde oluyorum 9a ancak hazır oluyor o saate yemek yemek çok rahat olmuyor bi yolu olmalı.
Teşekkür ederim ilgilenenlere.
çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunNe güzel çocuk çok ilgi istiyor günün çoğu ona gitsin yok demez ilgi ilgi ,
Benim eşimde bir gün önceki yemeği yemez, piştiği gibi yemeği yer o yüzden kendi yapar benim geleceğim saate denk getirir... Eşinizle bu konuyu bi konuşun derim...Merhaba herkese,
Çalışan bir bayan olarak eve, yemeğe, temizliğe, düzene,, özellikle işten eve gidip yemek yapmaya nasıl yetişiyorsunuz??
Benim midemden rahatsızlık geçirdim soğuyan yemeği tekrar ısıtıp yemem zararlı bu yüzden akşamdan yapma gibi şansım yok.Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla belki pratik yolu vardır bilmediğim. 7.30da evde oluyorum 9a ancak hazır oluyor o saate yemek yemek çok rahat olmuyor bi yolu olmalı.
Teşekkür ederim ilgilenenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?