- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Canim su an calismiyorum ama sekiz yillik meslek hayatimin uzerine yeni cocuk sahibi oldugum icinBakımlı çalışan bayanlar sorum size?
Her ay kendinize (kıyafetinize, makyaj malzemelerine , bakım ürünlerine vs. ) ne kadar harcıyorsunuz?
Bu benim hayatımın baya sorunu haline geldi eşimle aramda:) sizler napıyorsunuz, merak ediyorum?
O zaman normalmişim ben çalıştığım halde. Eşim beni anormalleştiriyor. En iyisini yapıyorsun:) bi kadın her zaman kendine bakmalı.Canim su an calismiyorum ama sekiz yillik meslek hayatimin uzerine yeni cocuk sahibi oldugum icin
Tabii evde olmak sonucu degistirmiyor, yine de kendime bakiyorum para harciyorum, aylik harcamam 800 liraya yaklasiyor
Eşim de fazla buluyor :) ama eksikler bitmiyor kiArkadaşlar 800 fazla değilmi?
Canim elbette bakmaliyiz, bir de sadece bakimla da bitmiyor insan cani birseyler almak istiyor ihtiyac olsun veya olmasin, esim cok yogun calisiyor ben genelde tek gezerim veya annemle geziyorum ona da para gidiyor, bir yemege cikmak birkahvaltiya gitmek iki kisi nerden baksan minimum 50liradan basliyor bu tur masrafi da saydim sanaO zaman normalmişim ben çalıştığım halde. Eşim beni anormalleştiriyor. En iyisini yapıyorsun:) bi kadın her zaman kendine bakmalı.
700 - 800 mü ben şurayı eşime bi okutayım da kıymetimi bilsin
Ben makyaj sevmem, rimel dışında bişey kullanmıyorum
Beyaz tenli olduğumdan yaz-kış kullandığım güneş koruyucu krem var
Avmler kalabalık ve alışverişten hoşlanmam, ihtiyacım bellidir girer alır çıkarım
Saçımı kendim boyarım, kuaföre saç kesiminden kesimine giderim
Ne moda ne değil ay saç rengimi mi değişsem gözüme lens mi taksam diye dolanmadım hiç
Şimdi kızım var vaktim olmuyor da huy yani eskiden de merakım yoktu her modaya
Oh be millet 800 bakım deyince ben kendimi köprü altı adamları gibi hissetmiştimVALA Cekirgee'cim al benden de okadar kesin bende okutmalıyım eşime bunu :))
Harfi harfine katılıyorum ,sadece beyaz ten kısmını geçiyorum onun için özel bir kremim yok
Bu arada aciklayayim sacimda boya yok, manikur pedikuru evde yaparim, kuafore sadece agda icin giderim ayda bir o da 50 lira zatenO zaman normalmişim ben çalıştığım halde. Eşim beni anormalleştiriyor. En iyisini yapıyorsun:) bi kadın her zaman kendine bakmalı.
Oh be millet 800 bakım dyeince ben kendimi köprü altı damları gibi hissetmiştimyalnız değilmişim
Bakımlı çalışan bayanlar sorum size?
Her ay kendinize (kıyafetinize, makyaj malzemelerine , bakım ürünlerine vs. ) ne kadar harcıyorsunuz?
Bu benim hayatımın baya sorunu haline geldi eşimle aramda:) sizler napıyorsunuz, merak ediyorum?
Edit: ha bu arada harcıyorum harcıyorum yine şık değilim gibime geliyor. Zevksiz miyim acep. Eskiden giydiklerimi çok yakıştırırdım. Şimdi çok sıradan görünüyor gibi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?