- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
800 bende harcamam ama o harcayanı bağlar tabi dişey diyememişyerinde yemiyorum çok geliyor bana. aralıklı ufak tefek şeyler yiyorum ceviz, portakal vs. bir kase de yemek evden. bu arada yemeği dahil etmemin sebebi o da olmazda aylık harcamam çok az olurdu:) ondan öyle dedim. yanlış anlamayın ama ben ayda 800 tl versem irina shayk gibi gezerim ortalıkta.
Herkesin geliri gideri kendine, kiyilmaz o paraya demissiniz ya herkesin fikri baska mesela ben de sac boyasina rofleye verilen paraya acirim, sigara gibi birsey hep kendine zarar veriyorsun uzerine de para veriyorsun800 dıyen arkadas yahu ben o parayı harca harca bıtıremem....yapamam ya yazık o paraya kıyılır mı....800 kendıme harcamak ıcın zaten 10.000 gelırın olması lazım belkı daha fazla
bana gelınce kuaför ayda en fazla 70 tutar ama 3 ayda bır röflem var toplasanız ortalama aylık 100 tl..gıyıme pek para haracamıyorum sebep zayıflamadıgım ıcın...zayıflama asamasındayım he zayıflasaydım her ay az bırsey alırdım 100 tlde ona gıderdı
dışarda yemek sayılmıyor degılmı sayılıyorsa ayda 2-3 kere dısarda yerız yada dısardan soylerız...
kendıme almıyorum ama kızıma habıre bırseyler alıyorum....genede 800 un yarısı etmez
soruya yanıt verecektim ama çalışan arkadaşlar dediğin için vermiyorum
demekki çalışmasan neyse
Bakımlı çalışan bayanlar sorum size?
Her ay kendinize (kıyafetinize, makyaj malzemelerine , bakım ürünlerine vs. ) ne kadar harcıyorsunuz?
Bu benim hayatımın baya sorunu haline geldi eşimle aramda:) sizler napıyorsunuz, merak ediyorum?
Edit: ha bu arada harcıyorum harcıyorum yine şık değilim gibime geliyor. Zevksiz miyim acep. Eskiden giydiklerimi çok yakıştırırdım. Şimdi çok sıradan görünüyor gibi hissediyorum :)
Herkesin geliri gideri kendine, kiyilmaz o paraya demissiniz ya herkesin fikri baska mesela ben de sac boyasina rofleye verilen paraya acirim, sigara gibi birsey hep kendine zarar veriyorsun uzerine de para veriyorsun
Hayır sadece kişisel bakım ve kıyafett için sormuştum :)dışardan yemek söylemeler falan sayılıyor mu ya ev eşyaları falan okudugumuz kıtaplar vs.. o zaman liste kabarıyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?