- 11 Temmuz 2017
- 22
- 14
- 3
- 30
- Konu Sahibi Shinediamonds
Mesleğinizden veya çalıştığınız işten memnun musunuz ? Sizce kadin calismali midir ? Zorunda oldugunuz icin mi yoksa kariyer hedefli mi calisiyorsunuz merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşimden çok memnundum evlenince şehir değişikliği nedeniyle işten ciktim.1yildir çalışmıyodum.Ama çalışmaya alışmış insan için çok zor.esim birşey eksik etmiyor ama kendi özel ihtiyaclarim için aldığım parayı kendime değil yine eve harcadığımi farkettim ve kendimi çok salmistim.parayi ondan aldığım için kendime harcayamiyorum sanki calmisim gibi hissediyorum (ornek:3ay once lazer seansim için para verdi ama ben gidemedim düşün lazeri bile aylardır ihmal ediorum cüzdanımda sakliordum o parayla eşime gömlek aldık)kocasının parasını harcayanlara bayılıyorum valla
Neyse ki dayanamayıp eski şirketimi aradım ve bu şehirdeki bayisindeki işe başladım 1hafta oluyor şimdiden psikolojim düzeldi.yani kısacası ben kendime bakabilirim bi erkeğin cüzdanına bakmak istemem kadın çalışmalı bence
Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum ve memnunum şükürler olsun :) Küçüklüğümden beri ailemden de para almadım ve bu hoşuma gidiyor böyle mutluyum yani içime sine sine mesleğimi sürdürüyorumMesleğinizden veya çalıştığınız işten memnun musunuz ? Sizce kadin calismali midir ? Zorunda oldugunuz icin mi yoksa kariyer hedefli mi calisiyorsunuz merak ediyorum
çok doğru bir konuya değinmişsiniz.3 çocuğum olduğu için çalışmıyorum eşimden de para istemeye çekinirim düşününce çekinecek birşey yok bizim de hakkımız var o maaşta ama ondan almaktansa evde dantel örüp cep harçlığı yapıyorum az da olsa insanın kendi emeği kendi ekmeği daha tatlı oluyor vÇalışıyorum ve çalıştığım içinde çok memnunum.bencede her kadının maddi özgürlüğü olmalı.çalışmayan kadın para harcamaktan ziyade istemekte mi sıkıntı yaşıyor acaba. Annem öyleydi isteyemem derdi hep kendi çocuklarından bile isteyemiyordu bırakın kocayı.kadının çalışmasından yanayım daima.