• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayan arkadaslarim sorum sizee

Shinediamonds

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
22
14
3
30
Mesleğinizden veya çalıştığınız işten memnun musunuz ? Sizce kadin calismali midir ? Zorunda oldugunuz icin mi yoksa kariyer hedefli mi calisiyorsunuz merak ediyorum

İşimden çok memnundum evlenince şehir değişikliği nedeniyle işten ciktim.1yildir çalışmıyodum.Ama çalışmaya alışmış insan için çok zor.esim birşey eksik etmiyor ama kendi özel ihtiyaclarim için aldığım parayı kendime değil yine eve harcadığımi farkettim ve kendimi çok salmistim.parayi ondan aldığım için kendime harcayamiyorum sanki calmisim gibi hissediyorum (ornek:3ay once lazer seansim için para verdi ama ben gidemedim düşün lazeri bile aylardır ihmal ediorum cüzdanımda sakliordum o parayla eşime gömlek aldık) :D kocasının parasını harcayanlara bayılıyorum valla :D Neyse ki dayanamayıp eski şirketimi aradım ve bu şehirdeki bayisindeki işe başladım 1hafta oluyor şimdiden psikolojim düzeldi.yani kısacası ben kendime bakabilirim bi erkeğin cüzdanına bakmak istemem kadın çalışmalı bence

İşimden çok memnundum evlenince şehir değişikliği nedeniyle işten ciktim.1yildir çalışmıyodum.Ama çalışmaya alışmış insan için çok zor.esim birşey eksik etmiyor ama kendi özel ihtiyaclarim için aldığım parayı kendime değil yine eve harcadığımi farkettim ve kendimi çok salmistim.parayi ondan aldığım için kendime harcayamiyorum sanki calmisim gibi hissediyorum (ornek:3ay once lazer seansim için para verdi ama ben gidemedim düşün lazeri bile aylardır ihmal ediorum cüzdanımda sakliordum o parayla eşime gömlek aldık) :KK70: kocasının parasını harcayanlara bayılıyorum valla :KK70: Neyse ki dayanamayıp eski şirketimi aradım ve bu şehirdeki bayisindeki işe başladım 1hafta oluyor şimdiden psikolojim düzeldi.yani kısacası ben kendime bakabilirim bi erkeğin cüzdanına bakmak istemem kadın çalışmalı bence

Kesinlikle oyle valla calismak gibisi yok evde otur otur sıkılıyor insan hem kendi parasi baska geliyor insana :)

Ben daha eşimin parasını hiç harcamadim,bu sene üzerime bi atlet bile almadim,önceden her ay 1,2 ayakkabı alırdım bu sene hic almadım.alisverise çok gittik birseyler alcaz diye hep o aldı kendine ben alamadım :) keşke harcayabilsem yani ama yapamıyorum sebebini de bilmiyorum istemsiz oluyor yoksa harcamak isterim yani :D

Küçükken hayalini kurduğum mesleği yapıyorum. Öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum. Atanmamış olsaydım çocuğum kreş yaşına gelene kadar çalışmayacaktım. Atandığım ve müdürüm de anlayışlı olduğu için almam gereken en az dersi alıp ders programı mı da istediğim şekilde ayarlayıp hem işimden kopmadım hem de evladıma gönlümce annelik yapabildim.
Bence uygun çalışma saatleri olduğu sürece para ihtiyacı olsun olmasın sağlığı elverişli olan her kadın çalışmalıdır.

Mesleğinizden veya çalıştığınız işten memnun musunuz ? Sizce kadin calismali midir ? Zorunda oldugunuz icin mi yoksa kariyer hedefli mi calisiyorsunuz merak ediyorum
Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum ve memnunum şükürler olsun :) Küçüklüğümden beri ailemden de para almadım ve bu hoşuma gidiyor böyle mutluyum yani içime sine sine mesleğimi sürdürüyorum

Çalışıyorum ve çalıştığım içinde çok memnunum.bencede her kadının maddi özgürlüğü olmalı.çalışmayan kadın para harcamaktan ziyade istemekte mi sıkıntı yaşıyor acaba. Annem öyleydi isteyemem derdi hep kendi çocuklarından bile isteyemiyordu bırakın kocayı.kadının çalışmasından yanayım daima.

Çalışıyorum ve çalıştığım içinde çok memnunum.bencede her kadının maddi özgürlüğü olmalı.çalışmayan kadın para harcamaktan ziyade istemekte mi sıkıntı yaşıyor acaba. Annem öyleydi isteyemem derdi hep kendi çocuklarından bile isteyemiyordu bırakın kocayı.kadının çalışmasından yanayım daima.
çok doğru bir konuya değinmişsiniz.3 çocuğum olduğu için çalışmıyorum eşimden de para istemeye çekinirim düşününce çekinecek birşey yok bizim de hakkımız var o maaşta ama ondan almaktansa evde dantel örüp cep harçlığı yapıyorum az da olsa insanın kendi emeği kendi ekmeği daha tatlı oluyor v:KK5::KK5::KK5:e insan daha rahat harcıyor.

Çalışmayan ve para istemeye çekinen bayanlar evde bir yer belirleyin eşinizle elinize değilde o belirlediğiniz yere koysun parayı siz istemeden .. böylece çekinecek bi durumda kalmaz...

Peki memnun olanlar nasil bir işiniz var lise mezunuyum iki çocuğum var bir sarkuteride 5 gün çalıştım 10 saat ..iki vardiyaydi akşam 11 çıkış çocuklar olduğu için sabah çalış dediler ama sabah 9 akşam 7 oldu .yada sabah 10 akşam 8 biri ilkokula gidiyor gündüz 3 te çıkıyor küçük 4 yaşında krese başlasa en fazla 6 ya kadar okulda oluyor.çocuklara bakacak kimse yok .böyle saatleri olan bir istemi çalışıyorsunuz .memnun olanlar çalışma şartlarımız ve saatleriniz nedir

Isimden memnunum. Tek sikayetim bazen uzun saatler calisabiliyorum. Ilk ise baslarken kariyer odakli baslamistim ama zamanla sosyal hayatta yapmak istedigim seylerin, kariyer yapmaktan beni daha cok mutlu edecegini fark ettim. Calismadan durabilir miydim hic bilmiyorum. 16 yasindan beri calisiyorum. Bi insanin bana harclik vermesine alismam zor olurdu sanirim. Daha kolay, part time bir is bile olsa, her bireyin calismasi gerektigini dusunuyorum

Calismak tabisi yaaaa... Eşten para istemekte sıkıntı yokta rahat rahat harcayamiyorsun bitince naptin parayı diye sordumu ahhh bütün sevkin kırılıyor iste.. En güzeli çalışmak kendi paranı çatır çatır yemek... Ne aldın diyemez niye aldın diyemez.. Markette çalışıyordum oluyordum yorgunluktan ama calisiyordum kazanıyordu sonuçta.. doğum iznine çıktım bir buçuk aydır kuruşsuzum resmen maaş günleri gözlerim doluyor yahu.. Paralarimmmm maasimmm.. :KK61:Maalesef dogumdan sonrada çalışmaya dönemiycem uzunca bi sure artik çulsuz bi anne olarak devam edicem yaşantıma çok zoruna gidiyor...:mad:

Valla benim anladığım tek şey,
kadın çalışınca da olmuyor çalışmayınca da :)
çalışınca evle uğraşmak zor geliyor yetişemiyorsun vs.
çalışmasan evde köreliyorsun psikolojin bozuluyor vs
ortası zaten yok karmaşık duygular içindeyim :confused:

ben kendimi bildim bileli çalışıyorum iyiki çalışıyorum dediğim zaman da oluyor keşke çalışmasaydım dediğimde :ukala:

Back
X