Çalışan bayanlar eşlerinizle işteyken kaç kez telefonda görüşüyorsunuz

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Çalışırken molada eşiniz kaç kez arar
Benim eşim 1 kere arıyor bazende unutuyor
İnsan hiç sesini duymak istemez mi eşinin

Bazen 1 bazen hic.
Arada whatsaptan nasilsin yada foto durumu olursa o kadar.

Aksama ozleyeyim bir zahmet aramasin :KK45:

Yoğundur .

Sesinide sabah duymuş / akşam duyacaktır .

Stres yapma.

Şimdi burda aaa biz 5 kez konuşuruz desek ; bu eşin seni önemsemiyor anlamına gelmez .

biz hiç aramayız birbirimizi. zaten sabah akşam beraberiz, gerekli görmüyoruz
Yanımda arkadaşım var eşiyle hep mesajlaşıyor
Ben bir dakikada olsa aramasını beklerim
Ama atamadığı Zaman illa maZeret buluyor

Ben hiç aramam , o da her firsat bulduğunda arar.. Bende cok kisa tutarim konusmayi..

Ama bu demek değildir ki ben eşimi önemsemiyorum.. Rahat birakin bence

1 kez bazende hic konusmuyoruz evde karsilasiyoruz. Takinti yapilacak bir durum degil.
3-5 kez arasa ben bunalirim sanirim.

Gerekirse bir şey soracaksam ya da o soracaksa konuşuruz. Onun dışında konuşmayız.

Günaydın.
Saymadım hiç.
Kısa kısa da olsa günde 10'u geçiyordur tahminim...

Çok gerekli bir durum varsa ya o ya da ben birbirimizi ararız.
Whatsup'tan gerekirse iletişime geçeriz.
Ama durduk yere birbirimizi aramayız.

Özlemekte lazım, her daim aranmak zaten hoşuma gitmez :-)

Kendileri nisanlim olur. Öğle arasinda sesini duyayim diye iki dakikaligina arar. Is varsa yetistiremeyecekse arar. Ben yapar gönderirim. Aradiginda da ben rahat konuşamam is yerinde diye.
Eve gecince keyfimizle konusalim işte

Her insanin isi farkli, müsait oldugu zamanlar, arayabildigi, konusabildigi yerler ve zamanlar farklidir.
Benim Sevgilim garson ve tüm gün ayakta, belki calistigi süre boyunca 1-2 kez sigara molasi verir o Zaman da beni arar. Onun disinda isten önce veya sonra konusuruz. Beni arar cünkü aksamlari veya sabahlari ayni evde degiliz, birbirimizin yüzünü belki bir belki de iki ayda bir görüyoruz. Özlüyoruz. Ona ragmen abartmiyoruz bu konusma isini. Insan zaten bazen kafasini dinlemek istiyor, her daim konusmak istemiyor ki..
Bence bu Kadar takmayin, evde her sey sorunsuz gidiyorsa ve bir ilgisizlik yoksa böyle seyleri takinti yapip bosu bosuna hem kendinizi hem karsinizdaki insani bunaltip üzmeyin.

ben hiç aramam , eşim beni 2-3 kere arar

Back
X