brova VALLA ben nasıl başa çıkıcagım bilemiyorum eşime güzellikle anlattım ama anllatıgımda tamam diyor 1 seferlik yapıor sadece ,hergün yatak odasından çorap iç çamaşır havlu yerlerde toplamaktan bıktım oturma odasında battaniye yastık abur cubur bardak tabak bıktım YARDIM ETMİOSUN dediğimde nankörsün diyor ama bende herzman kendi yaptıgını kaldırsın aldıgını aldıgı yere geri koysun istiyorum başka birşey istemiyorum tek isteğim bu ama onu bile yapmıyor kaç kere konuştuk ama yine aynı az sıkıştırıyorum onuda kaldırtana kadar 3 4 kere söylüyorum öyle yapıor kaldırıp gelip geri oturuyor .bazen isyan ediyorum valla eve gelmek istemiyorum dior aynı anda girip aynı anda çıkıyoruz ewden ben alışık değilim ev işini hiç yapmadım sevmiyorum diyor kirli sepetine atmak yerine önüne bırakıyor kirliyi siz düşünün onuda ben sölersem kirlisini götürüyor ben böle yapınca eve gelmek istemiyormuş eve gelip tv başında uzanmak istiyomuş ben rahat vermiyomuşum aman napıyım artk eşşek gibi yapıom

( nasıl yapıosanız birazda bana verin tüyolar eve gelioz ben mutfaga yemeğe kendi tv başına yemek pişiyor yeniyor geri kanepeye bardagını bile lavoboya dolduruyor makinaya bile dizmez bırakır gelir of of