- 11 Ekim 2014
- 64
- 71
- 18
- 48
ya ben napayım kızlarcanım sabah 8 akşam 7 bucuk haftanın 6 gunu çalışıyorum ayda 3 pazar ev temızlığıne gıdıyorum haftada 2 gun çalıştıgım bınanın merdıvenlerınıde aldım siliyorum ve evde kasnakta bocuk işi anya susleme yapıyorum bazen ben bıle şaşıyorum ama ben mecvurucm her akşam yemek yapmıyorum yalnız yaşıyorum ondan yatmadan yarın ne gıyceksen hazırlıyorum sabah duş alıp gıyınıp çıkıyorum ve her sabah sukur edıyorumkı sağlığıma kavuştum iş bendenn korksun ayda 1 pazar evımı derın temızlık yapıyorum sosyal hayat sıfır buyuk kızım unuversıte kucu lıse bırde oğlan başka gelır yok offf kendımı ise işe yuruyerek gıttıgım için bakıyorum ayaklarım tutuyor hasta oldum donemler aklıma gelıyor sukredıyorum çok bunaldım zamanlarda oluyorda lıştım galıbaHerkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi