Çalışan bayanlar gelin hele:))

Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya ben napayım kızlarcanım sabah 8 akşam 7 bucuk haftanın 6 gunu çalışıyorum ayda 3 pazar ev temızlığıne gıdıyorum haftada 2 gun çalıştıgım bınanın merdıvenlerınıde aldım siliyorum ve evde kasnakta bocuk işi anya susleme yapıyorum bazen ben bıle şaşıyorum ama ben mecvurucm her akşam yemek yapmıyorum yalnız yaşıyorum ondan yatmadan yarın ne gıyceksen hazırlıyorum sabah duş alıp gıyınıp çıkıyorum ve her sabah sukur edıyorumkı sağlığıma kavuştum iş bendenn korksun ayda 1 pazar evımı derın temızlık yapıyorum sosyal hayat sıfır buyuk kızım unuversıte kucu lıse bırde oğlan başka gelır yok offf kendımı ise işe yuruyerek gıttıgım için bakıyorum ayaklarım tutuyor hasta oldum donemler aklıma gelıyor sukredıyorum çok bunaldım zamanlarda oluyorda lıştım galıba

ya ben napayım kızlarcanım sabah 8 akşam 7 bucuk haftanın 6 gunu çalışıyorum ayda 3 pazar ev temızlığıne gıdıyorum haftada 2 gun çalıştıgım bınanın merdıvenlerınıde aldım siliyorum ve evde kasnakta bocuk işi anya susleme yapıyorum bazen ben bıle şaşıyorum ama ben mecvurucm her akşam yemek yapmıyorum yalnız yaşıyorum ondan yatmadan yarın ne gıyceksen hazırlıyorum sabah duş alıp gıyınıp çıkıyorum ve her sabah sukur edıyorumkı sağlığıma kavuştum iş bendenn korksun ayda 1 pazar evımı derın temızlık yapıyorum sosyal hayat sıfır buyuk kızım unuversıte kucu lıse bırde oğlan başka gelır yok offf kendımı ise işe yuruyerek gıttıgım için bakıyorum ayaklarım tutuyor hasta oldum donemler aklıma gelıyor sukredıyorum çok bunaldım zamanlarda oluyorda lıştım galıba
Aslında şikayet edilecek hiçbir şeyimiz yok da böyle yakınıyoruz. Gerçekten sağlık her şeyden önemli. Sizi tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Helal para kazanmayı nasip etsin hepimize. Bir bayanın kendi Ayakları üzerinde durması kadar güzel bir şey yoktur herhalde. Allah hepimize sağlıklı mutlu ve hayırlı ömür versin.

Helal olsun size. Tebrik ederim. Bizde (kendim için söylüyorum özellikle) sabahtan akşama kadar masa başında c.tesi pzar tatil hala şikayet ediyoruz. Alışkanlı yok, tembellik var galiba.

allah razı olsun canımmasa başı ışte zordur sureklı oturmak. mecvurum canım 2 yetışkın kızım var eksıklerı bıtmıyor benden gectı artık arkadaşlarının yanın da ezık olmasınlar mesleklerı olsun tek çabam bu

çalışan + evli + hamile biri olaraktann :) ne giyeceğimi mutlaka akşamdan ayarlarım ki sabah 10 dk daha fazla uyumak bile iyi geliyor :) temizliği hafta sonu yaparım. Çamaşır falan acilse hafta içi öğlen yemeğe gittiğimde makinaya atar akşam asarım. Ütü de hafta sonu hepsini yaparım ama hafta içi acil bir şey çıkarsa hemen o an yaparım. Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor. O olmasa evimi b*k götürür :KK45: Çocuk olunca ne olacak bilmiyorum...Allah yardımcımız olsun. Sende bence şimdiden bir şeyler öğren. Benim annemde bana hiç iş yaptırmaz yemeğimi koyar önüme soframı toplardı ben sadece işten arta kalan zamanlarda odamı toplarım haftada bir evi temizlerdim. Yemek ütü hak getire. Evlendiğim ilk aylarda bunalıma girmiştim. Şimdi öğrendim çoğunu ama yinede keşke bekarken bir şeyler biliyor olsaydım.

Çalışan evli ve hamıle bır bayanda ben... Suan hamıle olduğum ıcın butun iş eşimde sadce utulerı ben yapıyorum. Öncesi için konuşmak gerekırse sabah 8 aksam 6 ctesi pazar tatıl. Ctesı butun evımı supurur sılerım toz alırım lavblrı ovarım artı pazara gıderdım. Sonrada ctesı öğlen renklı camasrlar aksamında beyazları atarım makineye.Ctesı full iş pazarda harıka bır kahvaltı ıle güne baslarız snra evımzde kahve keyfı oglen yada ogleden sonra gbı ya dışarı çıkarız yada annemlere gıderız butun gun bızım olurdu.Pazrtsı aksamı utu gunumdur carsamba aksamıda lavbları tekrar temzlerım .Kıyftlerımz her zaman utulu dolapta durur o yüzden sıkıntı çekmem aksamdan da ne gıycegımı kafamda tasarlrm. Şuana gelınce 8/6 iş uyu kendımı işe yaramaz bırı gbı goruyorum Allah eşimden razı olsun herseye o koşturuyor... Evlenmeden öncesi içinde evımıze haftanın 5 gunu temızlıkçi kadınımız gelırdı hıc bırseyı yapmaktan anlamazdım ama snra kendı evim olunca kımseyı ıstemedım sadce camları sılecegım zaman kadın çağırıyorum

8-14.30 arası çalışıyorum kurs vb de var 2 saat falan o da olunca okuldan çıkamıyorum tüm gün okulda boğaz da patlatıyorum yoruluyorum valla çok zor öğretmenlik yok sınav falan eve zor geliyorum resmen birde çocuk var onunla da uğraş zoor zor

13 yıldır ; doğum izni hariç ki 8 hafta hiç ara vermeden çalışıyorum.
Sabah 08:30 akşam 17:30 kış mesaisi
Yaz mesaisindede haftada 3 gün 19:00 çıkıyorum.Cumartesi öğlenden sonra ve Pazar izinliyim.
Son 5,5 senesi oğlumuda ekleyin.
24 saat bana yetmiyor çünkü kendimede vakit ayırmayı çok seviyorum.
6 saatin üztünde uyumayalı çok uzun bir zaman oldu.Ama biyolojik saatim bu duruma endekslendi sanırım çünkü yorgunluk hissetmiyorum.

Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BENDE ÇALIŞIYORUM SEKRETERLİK YAPIYORUM VE 20 AYLIK KIZIM VAR SABAH 08.30 AKŞAM 18.30 OOOOOOOOO

TESEKKÜRLER CANIM AMA ALLAHTAN ZOR DEĞİL İŞİM TELEFON BAKIYORUM ARADA DOSYA İŞLİYORUM O KADAR KOCA GÜN NETTEYİM AKSAMDA AİLEMLEYİM :KK46::KK46:

Sabah erken kalkıyorum toplu ütü yapmıyorum o gün ne giyilecekse onu ütülüyorum, yemeği de bir günlük yapıyorum çok zorlanmıyorum arada eşimden yardım istiyorum evin genel temizliğini de 15 günde bir yapıyorum iyi oluyor zaten eşimle aynı yerde çalışıyoruz giriş çıkış saatleirmiz bir eve, ev fazla pislenmiyor makineye çamaşırıda ne zaman dolarsa o zaman atıyorum katlama işini hiç sormayın biriktirip öyl katlıyorum boş bir odam var orda birikirler bazen ordan alıp giyiniyoruz eşimde alıştı bu duruma o da kıyafet aradığında boş odaya gider bulur:)

Sabah erken kalkıyorum toplu ütü yapmıyorum o gün ne giyilecekse onu ütülüyorum, yemeği de bir günlük yapıyorum çok zorlanmıyorum arada eşimden yardım istiyorum evin genel temizliğini de 15 günde bir yapıyorum iyi oluyor zaten eşimle aynı yerde çalışıyoruz giriş çıkış saatleirmiz bir eve, ev fazla pislenmiyor makineye çamaşırıda ne zaman dolarsa o zaman atıyorum katlama işini hiç sormayın biriktirip öyl katlıyorum boş bir odam var orda birikirler bazen ordan alıp giyiniyoruz eşimde alıştı bu duruma o da kıyafet aradığında boş odaya gider bulur:)
Valla sesli güldüm boş odaya gider arar falan çok iyiymiş :)) Ben de evli ve çalışan bir bayanım sabah 08.00 akşam 18.00 haftanın 6 günü çalışıyorum ve takdir edersiniz ki 1 gün tatil ışık hızıyla geçiyo. Temizliğe mi ayırayım gezmeye mi dinlenmeye mi bilemiyorum. Çok istedim hafta sonu tatil bi işim olsun ama kısmet. Yemeği hafta içi bazen iki günlük yapıyorum bazen bir akşamlık yiyoruz bitiyo. Henüz bebek yok o da olunca nasıl yetişirim düşünemiyorum. Şu bir gerçek ki çalışan bayan olmak zor zanaat..

peki kocası hiç yardım etmeyip tv karşısında yatanlar ne yapıyor :)))) benim kocam top atılsa umrunda olmaz bardagını kaldırmaz yerinden

Valla sesli güldüm boş odaya gider arar falan çok iyiymiş :)) Ben de evli ve çalışan bir bayanım sabah 08.00 akşam 18.00 haftanın 6 günü çalışıyorum ve takdir edersiniz ki 1 gün tatil ışık hızıyla geçiyo. Temizliğe mi ayırayım gezmeye mi dinlenmeye mi bilemiyorum. Çok istedim hafta sonu tatil bi işim olsun ama kısmet. Yemeği hafta içi bazen iki günlük yapıyorum bazen bir akşamlık yiyoruz bitiyo. Henüz bebek yok o da olunca nasıl yetişirim düşünemiyorum. Şu bir gerçek ki çalışan bayan olmak zor zanaat..
Çamaşırların biri kurumdan diğeri çıkıyor makineden kutlamak çok zor geliyor ya:( erkekler hiç anlamaz adama is yaptıracağım diye tatlı dil oluyorum yoksa hayatta yapmaz yarın büyük temizlik var Allah yardımcım olsun :)

peki kocası hiç yardım etmeyip tv karşısında yatanlar ne yapıyor :)))) benim kocam top atılsa umrunda olmaz bardagını kaldırmaz yerinden
Sanki is yapınca kadın oluyor gibi davranıyor çok bunaltmiyorum ben de yemek yapiyorum sofrayı ona kurduruyorum birde toplamaya yardım eder o kadar :)

Sanki is yapınca kadın oluyor gibi davranıyor çok bunaltmiyorum ben de yemek yapiyorum sofrayı ona kurduruyorum birde toplamaya yardım eder o kadar :)

ay keşke onları yapsa dün az şevke geldim aşkım dedim biraz bana yardım etsen bişeyleri eğlence haline getirsek beraber yapıp beraber tv başında olsak beraber bişeyleri paylaşssak olmazmı dedim tamam olur dedi .soğanları şefte çekti yemekleri ısıttı sadece yedi kalktı aşkım bugun bana izin ver maç var dedi yarın yaparız yada pazar evdeyim bu hafta gitmeyeceğim biyere dedi ama yalan hikaye öle diyerek yine kaytardı imkanı yok sölemeyle yapmıyor kırk kere söluyorum yaptıgıda içime sinmiyor sonra o görmeden gidip yapıyorum çünkü içinden gelerek yapmıyor sarsaklıyor sana senden başka kimse acımıyor allah yardımcımız olsun

Back
X