Çalışan bayanlar gelin hele:))

Allah hepimize kolaylık versin. Gerçekten bir mesleğimizin olması ayaklarımızın üzerinde durmak çok başka bir duygu. Rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin.
AMİN EVET AMA ZOR TABİİ
BENDE SABAH 8 AKŞAM 6 ÇALIŞIYORUM HAFTA SONUM YOK SÜT İZNİMİ BİR GÜN OLARAK CUMARTESİ KULLANIYORUM,
ŞÜKÜR NE GİYECEM DERDİM YOK İŞİM EVİMİN YANINDA VE FORMALI ÇALIŞIYORUM HEMEN FORMAMI GİYİP İŞE GEÇİYORUM. AMA KIZIMI BAKICIYA BIRAK FELAN AKŞAM KIZI AL GEL ONU YEDİR GİYDİR KENDİN GİYİN YEMEK YE TOPARLAN OFFF OFFFFF BİTMİYORRRR

Evet böyle oldu çok şükür, yaptığına da hiç kötü demem çok iyi olmuş derim, yoksa iyisini sen yap der bir daha yapmaz:)

brova VALLA ben nasıl başa çıkıcagım bilemiyorum eşime güzellikle anlattım ama anllatıgımda tamam diyor 1 seferlik yapıor sadece ,hergün yatak odasından çorap iç çamaşır havlu yerlerde toplamaktan bıktım oturma odasında battaniye yastık abur cubur bardak tabak bıktım YARDIM ETMİOSUN dediğimde nankörsün diyor ama bende herzman kendi yaptıgını kaldırsın aldıgını aldıgı yere geri koysun istiyorum başka birşey istemiyorum tek isteğim bu ama onu bile yapmıyor kaç kere konuştuk ama yine aynı az sıkıştırıyorum onuda kaldırtana kadar 3 4 kere söylüyorum öyle yapıor kaldırıp gelip geri oturuyor .bazen isyan ediyorum valla eve gelmek istemiyorum dior aynı anda girip aynı anda çıkıyoruz ewden ben alışık değilim ev işini hiç yapmadım sevmiyorum diyor kirli sepetine atmak yerine önüne bırakıyor kirliyi siz düşünün onuda ben sölersem kirlisini götürüyor ben böle yapınca eve gelmek istemiyormuş eve gelip tv başında uzanmak istiyomuş ben rahat vermiyomuşum aman napıyım artk eşşek gibi yapıom :(( nasıl yapıosanız birazda bana verin tüyolar eve gelioz ben mutfaga yemeğe kendi tv başına yemek pişiyor yeniyor geri kanepeye bardagını bile lavoboya dolduruyor makinaya bile dizmez bırakır gelir of of

brova VALLA ben nasıl başa çıkıcagım bilemiyorum eşime güzellikle anlattım ama anllatıgımda tamam diyor 1 seferlik yapıor sadece ,hergün yatak odasından çorap iç çamaşır havlu yerlerde toplamaktan bıktım oturma odasında battaniye yastık abur cubur bardak tabak bıktım YARDIM ETMİOSUN dediğimde nankörsün diyor ama bende herzman kendi yaptıgını kaldırsın aldıgını aldıgı yere geri koysun istiyorum başka birşey istemiyorum tek isteğim bu ama onu bile yapmıyor kaç kere konuştuk ama yine aynı az sıkıştırıyorum onuda kaldırtana kadar 3 4 kere söylüyorum öyle yapıor kaldırıp gelip geri oturuyor .bazen isyan ediyorum valla eve gelmek istemiyorum dior aynı anda girip aynı anda çıkıyoruz ewden ben alışık değilim ev işini hiç yapmadım sevmiyorum diyor kirli sepetine atmak yerine önüne bırakıyor kirliyi siz düşünün onuda ben sölersem kirlisini götürüyor ben böle yapınca eve gelmek istemiyormuş eve gelip tv başında uzanmak istiyomuş ben rahat vermiyomuşum aman napıyım artk eşşek gibi yapıom :KK43:( nasıl yapıosanız birazda bana verin tüyolar eve gelioz ben mutfaga yemeğe kendi tv başına yemek pişiyor yeniyor geri kanepeye bardagını bile lavoboya dolduruyor makinaya bile dizmez bırakır gelir of of
Canım yani herkeste aynı tepkiyi vermeyebilir ama çamaşırları bırak yerde dursun, bulaşıkta yıkama kullanacak bardak bulamasın. Çamaşırları da kirli kalsın. Aynısını sen yap eve gelince yemeği ye otur iş yapma. Eğer ki de bende çalışıp eve para getireceksem de bu böyle olmaz. Bazıları ben sana çalış demiyorum istiyorsan çIk diyor o zaman tamam çıkarım ama bir o kadar daha fazla çalışabilecekmisin benim yerime de.

valla diyecek birşey bulamıyorum görev verdim sadece aldıgını aldık yere koy birde çamaşır ser die tamam dedi yaptı ertesi gün yine aynı ben söylemeden 1bardagı bile kaldırmıyor ...ben sevmiyorum ben böyle görmedim gibi kelimeler kullanıyor allahım sabrımı bol versin benimmm

Aferim canım, bulaşık makinasınıda boşaltsın arada, ben yeni hamile olduğumu öğrendim benimkinin yakacağım çırasını, 1 senenin acısı çıkacak:D
Valla napım :KK33: işten geldim yemek vardı ısıttım yedik topladım makinaya attım yarına da yemek yapayım dedim baktım oturuyo katla canım dedim bak hiç oturamadım daha, sen de çıkart o zaman acısını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı başımıza :KK46:

ben hem çalışıyorum hem okuyorum hemde çok hareketli bir kızım var öyle temizlik hastası değilim ben ama temiz olmazsa rahat etmem ütü yapamam ben hiç sevmiyorum giydikçe anca ütülerim açıkcası tembel işi benim çok düzenli hayatım yok eşim nöbetli atıyorum cumartesi evdeyse pazar olmuyor gibi pazar evde cumartesi yok gibi bu yüzden şu gün şunları yapıyorum bugün bunu yapıyorum olmuyor ayrıca ben kendime zaman ayıramazsam mutsuz olurum azcık dinlencem ben uzanıcam dışarıya çıkıcam gezicem afaganlar basar sinirden kimse yaklaşamaz yanıma ama onun haricinde hayat çok youcu gerçkten kızıma hep özel yaparım yemeğini uğraşırım onunla kendine yapmasanda ona mecbur yapacaksan bak gene daraldımmm püffffff eşim de elinden geldiğince yardımcı oluyor

Her pazar akşam bunalıma giriyorum ertesi gün iş var diye... Memur olmak istiyorum ama ona da çalışmak gerek. Temizliğe vakit ayırsam dışarı çıkamıyorum, dışarı çıksam temizlik kaldı mı hemen laf oluyor "Burası tozlanmış, orası kirli,..." hep laf işitiyorum eşimden. Evdeyken hiçbir ablası-annesi vs. çalışmadığından 7/24 hizmeti vardı şimdi ben hem evde hem işte herşeye yetişmeliyim. Bir de çocuk olsa ne olacak ne yapacağım bilmiyorum o da her daim benim sorumluluğum olacak, tek başıma çocuk yapmış olacağım.
Çok sıkıldım ve öğrenciyken, baba evindeyken ne rahatmışız onu çok iyi anladım. O günler asla geri gelmeyecek, artık bundan böyle maaş hesabımıza yatan para ve verdiğimiz hizmet kadar değerli olacağız. Yazık.

ah kızlar ah ben haftanın 6 günü çalışıyorum ve akşamları anca 20:30 21:00 arası evde oluyorum :( işle ve arası cok uzak yani 11 aylık evliyim her akşam mutlaka evde bişeyler yapmaya çalışıyorum dün tek tatilim olan pazar günü koltukları ve camları sildik evi sil süpür derken akşam oldu bugünde bir sürü kalkmayı başlayan çamaşırlarım var

masa başı çalışıyorum zamanında bi fabrikada vardiyalı hiç oturulmayan bi iştede çalıştım direk rahatı görmedim yani o zaman bekardım gerçi, şimdi çocuk var ailem uzakta eşim hiç mi hiç yardımcı olmaz kendi döküntüsü de cabası şimdi süt saatim var geç gidiyorum yinede yetişemiyorum izin bitince ne yapacam bilmiyorum birde yazın günler uzun akşam yemeğii geç yiyoruz o zamana kadar ben önceki günden kalma yemeklerden yiyorum yoksa açlıktan ölürüm kışın nasıl yetiştirecem onu düşünüyorum şimdiden, eşimde sağolsun hiç yardımcı olmadığı gibi iki günlük yemek istemez hergün ayrı olacak yaptığını beğenmez ortalık karışınca pissin der ki arkadaşlarımda bilir benim temizliğimi ve düzen takıntımı ama eşim bilemedi bi.haftasonuda normal işleri ancak yapıyorum büyük temizlik nerde annemlerin gelmesini bekliyorum.hallomayan işler büyük temizlik kafam o kadar dolu ki

Bende 8-5 çalışıyorum evli değilim
Eve gittiğimde herhangi bir iş yapmıyorum
Ama dinlendiğim halde sabah kalkıp işe gitmek öyle zor geliyor ki
Eskiden böyle değildim ama yazın etkisiyle sanırım hiç gitmek istemiyorum
Haftasonu ne yaparsam yapayım aklımda hep pazartesi sendromu oluyor :(((
Evlenince ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(((

kızlar ben 6 yıllık evliyim
eşim sevimli huysuz
3 yaşında aşırı yaramaz şımarık huysuz da bir kızım var
ayrıca 2 üniversite dışardan okuyorum
haftanın 6 günü çalışıyorum
sabah 8 akşam 6 en erken çıktığımdır

eşim ev işlerinde hafta sonu evi süpürür genelde
diğer bütün işler bende düşünün halimi:KK61::KK61:

merhaba kızlar ,
bende yabancı bir firmada sabah 8- akşam 6 - hafta sonu tatil olarak çalışıyorum
8- 6 dediysem öyle tam sekizde gidip tam altıda çıkmıyorum çoğu zaman, Allahtan patronum ve iş arkadaşlarım çok çok iyiler, o yüzden işyerinde rahatım, iş yoğunlugu bile beni yormuyor çünkü kasan bir ortam değil, Allah isteyen herkese böyle güzel işler versin,
eve geldiğimde çoğu zaman temizliğimi de yapıyorum yemeğimi de, evde herkes çalıştığı için, kimsede pek el sürmediği için bana kalıyor, ama benim için yorucu değil motivasyon, arda kalan zamandada SPor:)
evli değilim,
evlenirsemde bir sıkıntı olacagını sanmıyorum:)
çocuk olana kadar çalışmayı düşünüyorum, çocuktan sonra kendim ilgilenmek adına, ayrılırım
sonrası ise, Allah büyük:):):)

7 yıldır eczanede çalışıyorum işim dışardan çok rahat duruyormuş bilgisayar başında sürekli oturuyorsunuz diyorlar öylemi değil tabiki kafa yorgunluğu beni bitirecek:KK12:
2 yıl oldu evleneli sanki 2 yıl içinde 10 yaş yaşlandım evlendiğimiz günden beri gelen giden bitmiyor yatılı yemeğe misafir oluyor genelde :KK42:
çocuk olana kadar çalışırım sonrası kısmet :anneadayı:
sabah 8 akşam 6 nöbet harici
6de işten çıkıyorum eve gitmem 6bucuk 7 sonra ev toparla yemek yap saat oldu 9 eşim geliyor yemek ye derken saat oluyo 23.00 bulaşık falan derken oluyo 00.00 yat uyu sabah iş :KK55:

zor yahu kadın olmak hem ev hem iş..

Back
X