Çalışan Bayanlar Maaşlarınızı Nasıl Harcıyorsunuz?

Nejla88 benim eşim de memur ve tek kişi çalışıyor. Biz kendimizde hariç 3 kişinin daha faturalarını ödüyoruz. Görümcem, kaynanam ve annem...Yani toplam 5 kişilik fatura.Ben ödememiz gerektiğini düşünüyorum. Eğer eşim ödemeyelim deseydi benim için ciddi bir sorun teşkil ederdi bu mevzu.

Bu arada çalışsaydım babama bile hat alırdım herhalde :)))

kusura bakma cnm da eşin memur ama maaşı baya yüksek sanırım. memurlar arasında da maaş farklılıkları var. bende eşimde memuruz maaşın birisiyle ev kredisi ödüyoruz diğeriylede ancak kendi faturalarımız ve ev masrafları anca yetiyor. kimsenin faturasını ödemeye mecbur değilim ki ne kendi ailem nede eşimin ailesi birgün bizim faturamızı ödememiş yardımda bulunmamıştır. hakikaten merak ettim maaşınızı 5 kişilik fatura keşke bizde o kadar çok maaş alsaydık

ben 28 eşimde 34 yaşında 4 aylık evliyiz ikimizde çalışıyoruz ben biran önce bebek istiyorum ama kira faturalar derken eşim istemiyor.sürekli ben dile getirmekten sıkıldım offff (( ben çalışmassam geçinmeyiz diye istemiyor

esım memur bende kamudayım bızde her harcamamızı bılırız bı ara paraları bırlestrııp cekmeceye koyuyoduk ordan alıyoduk sonra hırsız gırdı evımıze cekmecedekı paraları alınca o yontemden vazgectık sımdı esımın maasının yarısı ev kredısıne dıger yarısı kredı kartına ve otomatık odeme yanı faturalara gıdıyor esımın hıc harclıgı kalmıyor.benım maasımdan da eskıden ablama verıyodum cocuğuma baktıgı ıcın sımdı yenı krese baslayınca oraya verıyorum kalanıyla da ıste bölüşüyoruz esımle harclık yapıyoruz.kalırsada ufak tefek bırıkımler bızım böyle

sizi okutmuş, meslek sahibi etmiş annenize daha 3 aylık eşiniz 25 lirayı çok mu görüyor.
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Ben ve eşimin maaşları banka hesaplarına yatıyor.Önceden ikimizinkinide kredi çektiğimiz bankada biriktiriyorduk.Kredi fatura vs.giderler oradan ödeniyordu.Kredi bitince bankayla işimizde bitti ama birkaç ay oldu daha.Şimdilik paralar hesapta duruyor.ihtiyaca göre çekip ödemeleri yapıyoruz.Şunu sen öde bunu ben diye bir konu olmuyor aramızda.Zaten alışverişe de beraber çıkıyoruz ve hangisinde para varsa ordan ödüyoruz.

Evlendiğim ilk senelerde borcumuz olduğu için ;

Birlikte hareket ediyorduk

Şimdi maaşımı istediğim gibi harcıyorum..Evin her türlü masrafını eşim üstleniyor..

Ama her daim destekçisi olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…