Çalışan bayanlar , öğrenciler ve spor yapmaya vakit bulamayanlar BURAYAAA !!! :)

bluebells

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
18
0
6
Konya
Eminim ki birçoğunuz ya çalışıyor yada benim gibi öğrencisiniz bu yüzden de spor yapmaya pek vaktimiz olmuyor
Biliyoruz ki spor yapmadan sadece diyetle istediğimiz kiloya ulaşamayız :26:.
Hadi burdan herkes fazla vaktimizi almayacak ama etkili aerobik step vb. yaptığı spor / hareketleri yazsın birde siz nasıl besleniyorsunuz sağlıklı ve formda olabilmek için ??
Ben 18 ağustos 2013 yani şuan (saat 1.05 civarı ) başlamış bulunmaktayım diyet günlüğümü buradan yayınlayacağım sizlerde eşlik ederseniz çok mutlu olurum :))

canım bende öğrenciyim hemde ygs-lys mağduru bir öğrenci.
ama sabahları koşuyorum, akşamlarıda şu cardio programını yapıyorum Bootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV - YouTube .
gerçekten etkili, ilk yaptığımda bacak ağrısından uyuyamamıştım şimdi 5.gün ve alıştım :)
diyetede devam ediyorumm okullar açılmadan 7-8 kilo daha vericem inşallaah.
sende spora yoğunluk ver dersler başlamadan. tavsiyem :)

ben youtubedaki videolarla evde kendi halimde yapıyorum, şu an tatil ama ben bu kiloyla dışarı çıkmak istemediğim için yine evde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…