• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar , öğrenciler ve spor yapmaya vakit bulamayanlar BURAYAAA !!! :)

bluebells

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
18
0
6
Konya
Eminim ki birçoğunuz ya çalışıyor yada benim gibi öğrencisiniz bu yüzden de spor yapmaya pek vaktimiz olmuyor :25:
Biliyoruz ki spor yapmadan sadece diyetle istediğimiz kiloya ulaşamayız :26:.
Hadi burdan herkes fazla vaktimizi almayacak ama etkili aerobik step vb. yaptığı spor / hareketleri yazsın birde siz nasıl besleniyorsunuz sağlıklı ve formda olabilmek için ?? :30:
Ben 18 ağustos 2013 yani şuan ;) (saat 1.05 civarı ) başlamış bulunmaktayım diyet günlüğümü buradan yayınlayacağım sizlerde eşlik ederseniz çok mutlu olurum :))

canım bende öğrenciyim hemde ygs-lys mağduru bir öğrenci.
ama sabahları koşuyorum, akşamlarıda şu cardio programını yapıyorum Bootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV - YouTube .
gerçekten etkili, ilk yaptığımda bacak ağrısından uyuyamamıştım şimdi 5.gün ve alıştım :)
diyetede devam ediyorumm okullar açılmadan 7-8 kilo daha vericem inşallaah.
sende spora yoğunluk ver dersler başlamadan. tavsiyem :)

ben youtubedaki videolarla evde kendi halimde yapıyorum, şu an tatil ama ben bu kiloyla dışarı çıkmak istemediğim için yine evde yapıyorum

Back
X