çalışan bayanlar

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
çalışan bayanlar haftada kaç gün kaç saat çalışıyorsunuz maaşlarınız ne kadar?bende yarın yeni işe başlıyorumda o yüzden sordum

Son düzenleme:
haftada kaç gün ne kadar kaç saat çalışıyorsunuz maaşlarınız ne kadar?
neden soruyorsunuz acaba bunu ???
birde hadi madem sordunuz neden belirtmeden
sorguya çeker bir üslupla sormak neden???

hadi kaç saat çalıştığımız merak edildi diyelim

ama maas neden?:26:

kimsenin kalkıp ben şu kadar alıyorum diyeceğini sanmıyorum:ssz:

kusura bakmayın bende yarın çalışmaya başladımda merakımdan sordum affedersiniz uslubum sert olduysa

birde bizim maaşlar size dert mi olduda bu konuyu bir derdim var köşesine açtınız :60::60::60::60::60::60:

insan böyle bir yerde maaşını yazamaz diye düşünüyorum. Günde 10 saat çalışıyorum, hafta sonları yok ama işim yoğunsa mesaimde uzayabilir, hafta sonu da çalışabilirim

insan böyle bir yerde maaşını yazamaz diye düşünüyorum. Günde 10 saat çalışıyorum, hafta sonları yok ama işim yoğunsa mesaimde uzayabilir, hafta sonu da çalışabilirim

anladım teşekkrler tamam maas sormyorum kimseye ben markete işe başlıyorumda kaç saat çalışıyonuz dıye oyuzden sordum yorucu işim olucakta sureklı ayakta

Niye yorumların çoğu maaşları yazmama yönünde ben anlamadım?

(meclisten dışarı)Yani ne olacak. İp'den tespit edilip vergiye mi bağlayacak konu sahibi? Bir kıyaslama yapıp durumunu değerlendirmek için soruyor olabilir. İç çamaşırı tercihlerini soran başlığa bir tepki yok maaş denince insanlar komplekse mi giriyor noluyor?

Niye yorumların çoğu maaşları yazmama yönünde ben anlamadım?

(meclisten dışarı)Yani ne olacak. İp'den tespit edilip vergiye mi bağlayacak konu sahibi? Bir kıyaslama yapıp durumunu değerlendirmek için soruyor olabilir. İç çamaşırı tercihlerini soran başlığa bir tepki yok maaş denince insanlar komplekse mi giriyor noluyor?

teşekkürler canım yanımda oldugun için

arkadaş çalışacağı yerdeki maaşını ve çalışma saatlerini karşılaştırmak amacıyla sordu sanırım arkadaşlar tepki göstermeyelim.ben sana yardım edemiycem bu konuda .ben öğretmenim saatim belli maaşım belli.ama o sektörde çalışsam kaç saat çalıştığımı ve maaşımı yazardım ben

öncelikle daha adaplı bir soru cümlesi kursaydınız
ve bu cümle bir dert içeriyor olsaydı daha olumlu cevaplar alabilirdiniz

sonrasında özel şirketlerde(kurumsal sirketlerden bahsediyorum)maaş söylemek yasaktır
iş sözleşmesi ile belirlenen bu yasağın nedeni haksız rekabet doğurabilecek olmasıdır
iş yerinde iki çalışanın maaşını birbirine söylemesi ortaya çıktığında işten çıkarmaya varan cezalar uygulanır(iş yerimde yaşandı biliyorum)

daha faklı konular(iç çamaşırı gibi) kişilerin kendi özelidir hiçbir kuruluşu bağlamaz

insanları yargılamadan önce bir düşünün lütfen

Maaş? Gerçeği mi yoksa SGK ya gösterileni mi?

arkadaş çalışacağı yerdeki maaşını ve çalışma saatlerini karşılaştırmak amacıyla sordu sanırım arkadaşlar tepki göstermeyelim.ben sana yardım edemiycem bu konuda .ben öğretmenim saatim belli maaşım belli.ama o sektörde çalışsam kaç saat çalıştığımı ve maaşımı yazardım ben

teşekkürler arkadaşım sagol

teşekkürler arkadaşım sagol

Ben maaşımı ve her koşulumu safça arkadaşlarıma anlatıyordum (hepimiz yeni başlıyoruz işe, piyasayı bilmek açısından). En yakın arkadaşlarımdan biri yeni işe girdi ve maaşını sordum, demesin mi "iş etiği gereği söyleyemiycem" diye. Yani ben ona söylerken etiksizlik yapmışım, bana etik öğretecek(!). Sonuçta hepimiz aynı mesleği yapıyoruz arkadaşlar arasında, yeni mezun sayılırız ve ilk giriş maaşlarını öğrenmekten başka amacım yoktu.

Hiçbirşeyden korkmam, şeffaf olmayandan korktuğum kadar.

Maaş? Gerçeği mi yoksa SGK ya gösterileni mi?

en realist yaklaşım da bu olmuş.maalesef bir çok şirket yapıyor bunu.kendi şirketimi tenzih ediyorum..
konu sahibinin sorusuna gelince haftasonları dahil çalışıyorum,bir gün off.ortadüzey bir yöneticinin aldığı kadar kazanıyorum işte.
Usha arkadaşa bu konuda katılıyorum.Maaş veya benefitlerle ilgili konuşmak etik değil.Ayrıca prim sistemimiz de var bizim.Birbirimize açıklamamız yasak değil ama
çok tercih etmeyiz yani para konuşmayı..Yorulmadan para kazanılmıyor şimdiden takmayın bunları.Bir yerlerden başlamak gerekiyor değil mi.Hayırlı olsun,kolay gelsin..

Back
X